• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Aynen Can'ım benim de yanım çatlak doluydu ergenlikten kalmaydılar geçende baktım gene kırmızı çizgiler çıkmış onlara yenileri ekleniyor anlaşılan. Karnımda daha bişey yok olmaz da umarım
Bence karnımızda da olcak yanlardan karna geçecek

Doğumdan önce insana bir doğum enerjisi gelirmiş kızlar. Hani kalktım tüm evi temizledim vs diyorlar ya. Ama yapmamız gereken açıklık 5 cm olana kadar dinlenmek ve bu enerjiyi doğum için saklamak.
Teşekkürler canım.inşallah normal doğum dogüm olur da hayirlisiyla güzel güzel nefesler alıp veririrz:)))

Çok güzel bu anakucağı canım internetten mi aldın benim de gözüm kalmıştı Allah içini doldursun
Amin amin Hepimizinkini inşaallah . . Evet internetten aldık . Çok kaliteli kumaş ve malzemeden yapmışlar ve hakikaten kullanışlı birşeye benziyor . .

Merhaba güzel anneler . Bugün ikinci aşımı yaptırdım . Geçen defa 4 gün kadar acayip ağrısını çektim ama bakalım bu sefer nasıl olacak . Bu arada Kızımın ev tipi ana kucağını da aldık casual activity rocker
çok şirin güle güle kullansın bebiş bende böle bişi istiyorum

La Lune La Lune bilgiler için teşekkürler:KK19:

Bende artik doğum yapacağım hastaneye gidiyorum cumartesi ilk kez gittim. Orada doğum yapanlarla falan görüştüm memnunlar. Doktor da içime sindi. Birde süpriz olarak kızımızın yüzünü gördük. Beklemiyorduk bi hayli mutlu olduk :)) bakin sizde :)
20160523_203724_1.jpg

Bu arada sizinle de paylaşayım belki almamış olan almak isteyen vardır aşağıdaki sitede casual cadillac bebek arabası alana casual park yatak hediye. Benim park yatağın ve beşiğin olduğu için almadim. Ama arabayı beğeniyordum. Ağustos annelerinde bi arkadaş aldı ve siparişi geldi herşeyi tam gelmiş.

http://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyah

Son düzenleme:
Selamlar, gobusler büyüdü hareketler kısıtlanmaya başladı :anneadayı: sicaklar ve gaz beni bu aralar zorlayan durumların basında geliyor. Genetik olduğunu ve benim icin kaçınılmaz olacağını dusundugum çatlaklarim henüz oluşmadı ama kilo baya zorlamakta açıkcası . Buna bağlı olarak bacak agrisi başladi bugun sanki km lerce yürümüşüm gibi agri vardı bacaklarımda . Sizler masallah alışverişler tamamlanmış eğitimlere gidilmiş hazırlıklar beredeyse tam gaz devam ederken ben vakitsizlikten henüz bir sey yapamadım açıkcası:/
Kilo aliminiz Nasıl? ben 11 kilo aldım ve hala da hızla alıyorum valla sonrasında vermek Nasıl olur bilmiyorum açıkcası .. Oda yapan arkadaşlar hazırladıkları kadarıyla foto paylaşırsa sevinirim zira oda yapmak konusunda oldukça sık karar değiştiriyorum yardımcı olur belki :). Sevgi'yle kalın arkadaşlar..

Bende artik doğum yapacağım hastaneye gidiyorum cumartesi ilk kez gittim. Orada doğum yapanlarla falan görüştüm memnunlar. Doktor da içime sindi. Birde süpriz olarak kızımızın yüzünü gördük. Beklemiyorduk bi hayli mutlu olduk :)) bakin sizde :)Eki Görüntüle 1837412

Bu arada sizinle de paylaşayım belki almamış olan almak isteyen vardır aşağıdaki sitede casual cadillac bebek arabası alana casual park yatak hediye. Benim park yatağın ve beşiğin olduğu için almadim. Ama arabayı beğeniyordum. Ağustos annelerinde bi arkadaş aldı ve siparişi geldi herşeyi tam gelmiş.

http://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyah
Masallah :nazar::nazar::nazar:

Selamlar, gobusler büyüdü hareketler kısıtlanmaya başladı :anneadayı: sicaklar ve gaz beni bu aralar zorlayan durumların basında geliyor. Genetik olduğunu ve benim icin kaçınılmaz olacağını dusundugum çatlaklarim henüz oluşmadı ama kilo baya zorlamakta açıkcası . Buna bağlı olarak bacak agrisi başladi bugun sanki km lerce yürümüşüm gibi agri vardı bacaklarımda . Sizler masallah alışverişler tamamlanmış eğitimlere gidilmiş hazırlıklar beredeyse tam gaz devam ederken ben vakitsizlikten henüz bir sey yapamadım açıkcası:/
Kilo aliminiz Nasıl? ben 11 kilo aldım ve hala da hızla alıyorum valla sonrasında vermek Nasıl olur bilmiyorum açıkcası .. Oda yapan arkadaşlar hazırladıkları kadarıyla foto paylaşırsa sevinirim zira oda yapmak konusunda oldukça sık karar değiştiriyorum yardımcı olur belki :). Sevgi'yle kalın arkadaşlar..
Bende 10kilo almış durumdayım artık iştahta arttı nasıl yapcaz bilmyrm

Ben bir ara 10 kiloya çıktım şimdi yine 8e düştüm (seker birazcık yuksek çıktı yediklerini abartıyordum azalttım daha dikkatliyim :D sanırım ondan ) . Bebişim de 1200 gr olmuş kilosu iyi dedi doktor.

Burda var mi küçükköy başarı hastanesine giden?

6 kilo aldım. 0 şeker besleniyorum.
Daha bebek alışverişi yapmadık. Daha doğrusu birşeyler var ama eksiklerim de var.
Doktorumu değiştirmeye karar verdim. Bir de doula - doğum destekçisi ile anlaştım.

Bende artik doğum yapacağım hastaneye gidiyorum cumartesi ilk kez gittim. Orada doğum yapanlarla falan görüştüm memnunlar. Doktor da içime sindi. Birde süpriz olarak kızımızın yüzünü gördük. Beklemiyorduk bi hayli mutlu olduk :)) bakin sizde :)Eki Görüntüle 1837412

Çok masum yaa. Allah kucağına almayı nasip etsin.

kızlar ayakları şişen ve uyuşma karıncalanma yaşayan var mı????ben ayaklarımı tanıyamıyorum bir iki haftadır şiştiğini hissediyordum ama şimdi çok fena yuvarlak olmuşlar....çok erken başladı bu durum ne yapıcam bilmiyorum.oysa çalışıyorumda hareket halindeyim.bol su içiyorum tuzu çok azalttım niye bu kadar oldu anlamadım.eğer devam ederse dr a sorucam.benim gibi olan var mı???neler yapıyorsunuz.29. haftamdayım ve bir hafta önce 6 kilo aldığımı biliyorken şişkinlik yüzünden 2 kilo daha artmış.hepimize daha sağlıklı hamilelikler diliyorum.:nazar::nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::dua::dua::dua::dua:

Doktorum her seye olur oyle seyler hamilelikte diyor Allahimm beni cildirtacak en sonunda.. Hastanenin yenidogan bakim unitesi iyi diye baska bir hastane dusunmedim ama boyle giderse doktorumu doguma 10 gun kala da olsa sanirim

6 kilo aldım. 0 şeker besleniyorum.
Daha bebek alışverişi yapmadık. Daha doğrusu birşeyler var ama eksiklerim de var.
Doktorumu değiştirmeye karar verdim. Bir de doula - doğum destekçisi ile anlaştım.
Ne kadar aliyor doula ?
Bende istiyorum aslında ama bütçem açısından sıkıntı :-) bende instagtamdam pozitif doğum hikayelerini falan okuyorum. Zaten oldum olası korkmuyorum doğumdan ;) fakat bir destek fena olmazdı.

Kizlar bisey sorucam benim hastanemde eger mesai saatleri disinda dogum yaparsam kendi doktorumun gelmesi icin ekstra para odemem gerekiyor. Para odemehi kabul etmezsem nöbetçi doktor doguma giriyor. Dunya sacmasi bir uygulama degil mi? Sizin hastanelerde durumlar nasil?

Back