2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

6 kilo aldım. 0 şeker besleniyorum.
Daha bebek alışverişi yapmadık. Daha doğrusu birşeyler var ama eksiklerim de var.
Doktorumu değiştirmeye karar verdim. Bir de doula - doğum destekçisi ile anlaştım.
Canim onceki postlardaki onerilerin icin tesekkurler screen shot aldim okuyorum surekli. Doulan hakkinda da bilgi verebilirmisin musait bir zamaninda?

Bende cmtsi günü sordum ayni durum bizde de var.

Doktorum her seye olur oyle seyler hamilelikte diyor Allahimm beni cildirtacak en sonunda.. Hastanenin yenidogan bakim unitesi iyi diye baska bir hastane dusunmedim ama boyle giderse doktorumu doguma 10 gun kala da olsa sanirim
La Lune ben de doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum biraz korkuttular ama doktorlar kabul etmiyomuş son aylarda diye hakkımızda hayırlısı Allah iyilerle karşılaştırsın me diyim

La Lune ben de doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum biraz korkuttular ama doktorlar kabul etmiyomuş son aylarda diye hakkımızda hayırlısı Allah iyilerle karşılaştırsın me diyim

Ben 28. Haftamda gittim cnm hic de demedi bu zamana kadar nerdeydin diye. Aklında bi doktor varsa git görüş seçme hakkımız var sonuçta. Giderken tüm testlerini yaninda götür sadece.

Oyy maşAllah prensese, ne kadar tatlı görünüyor.. Darısı başımıza. Bizimki her gittiğimizde yumruklarını yüzünün ônune getiriyor, göremedik hiç doğru dürüst keretayı

Ne kadar aliyor doula ?
Bende istiyorum aslında ama bütçem açısından sıkıntı bende instagtamdam pozitif doğum hikayelerini falan okuyorum. Zaten oldum olası korkmuyorum doğumdan fakat bir destek fena olmazdı.
850 TL canım. Ben en az 3000 ı gözden çıkarmıştım. Çok uygun geldi fiyat. Bende cesaretliyim. Hele de aldığım eğitim beni çok rahatlattı. Ama şunu söyleyeyim eğitim almayan gebelerin doğumuna girmiyorlar. O da 600 TL idi.

Yok artık ya. Ciddi misin? Peki ne kadar ek verecekmişsin drun keyfi için? Benim gittiğim hastanede böyle birşey yoktu ama doktorum da genelde sezeryan yapıyordu.

Canim onceki postlardaki onerilerin icin tesekkurler screen shot aldim okuyorum surekli. Doulan hakkinda da bilgi verebilirmisin musait bir zamaninda?
Ne merak ediyorsan sor tatlım ona göre cevaplayayım. Doula doğumdan önce benimle beraber bana uygun ilaç dışı ağrı kesici tekniği bulacak hastane çantasını hazırlayacağım ve doğum tercıhlerımızı doktorla konuşurken yanımızda olacak. Doğum başlayınca hastaneye gelip ortamı istediğimiz şekilde düzenleyecek. Los ortam sessizlik aromaterapi vs. Doğumda kasılma sırasında masaj vs ile yardımcı olacak. Doğum sonrası ilk emzirme de yardım edecek. Birkaç gün sonra ilk banyo tırnak kesimi ve emzirme için tekrar gelecek.

Kim söyledi ki bunu? Güvenmiyorsan bu iş olmaz. Tüm tahlilleri götür ve sebeplerini açıkla 36. Haftada değiştiren var. Zaten mırın kırın eden doktorla çalışmazsın. Güven önemli.
gul_sek e katılıyorum.

Benimdr elim ayagim ve burnum kocaman oldu. Ayin 2 sinde doktora gidecegim. Bakalim ne diyecek...

Arkadasim dogumuna bir kac haftaa kala. Xoktorunu degistirdi. Eski doktoru guvenini sarsacak seyler soylemis. Baska doktora gitmis.. hanfendiler arkadasmis. Arkadasimin hastasini alamam O na git demis.... neyse ki daha iyi bir doktor burdu ve dogumunu yapti...

Ben özel hastaneye gitmiyorum, doktorumun muayenehanesi var oraya gidiyoruz ama doktor bi hastaneyle anlaşmalı olduğundan hangi saat olursa olsun geliyor doğuma o yüzden içimiz rahat. Bu arada geçen hafta bir arkadaşım doğum yaptı, normal doğumdan biraz korkuyordu ama hastaneye girmesi ve bebişin doğması 3 saat kadar sürdü maaşallah çok kolay bir doğum oldu no suni sancı no epiyoztomi hemide ikimizde aynı doktora gidiyoruz bizim doktor suni sancıya biraz karşı, her şey kendiliğinden olsun istiyor :)

İyi yapmış. Bazı hastanelerde doktorlar suni sancıyı yükseltip bebeğin kalp ritmi bozuldu deyip sezeryan yapıyorlarmış. Güven benim için çok önemli. Sezeryan olsam bile gerçekten gerektiği için olmalı.

Ayy süper kim doktorunuz?

Ayy süper kim doktorunuz?

Balıkesirde Alaattin Kaçar doktorumuz, bana hep sezeryan yanlısı biri geliyordu ama arkadaşıma normal isteyen birini sezeryana zorlayamam, evet çok sezeryan yapıyorum ama anneler kendileri istiyorlar o yüzden yapıyorum demiş :)

Daha bebek alışverişi yapmadık. Daha doğrusu birşeyler var ama eksiklerim de var.
Doktorumu değiştirmeye karar verdim. Bir de doula - doğum destekçisi ile anlaştım.
seni bu konuda yürekten kutlarım canım çünkü ben ne kadar istesem de yapamadım bu şekilde beslenmeyi..bebeğim için sağlıklı faydalı her şeyi tüketiyorum çok şükür ama şekeri ve karbonhidrat alımını kesmeyi beceremedim.düşün en son dün söz verdim kendime sabah kahvaltıda yine tahin pekmez yedim..sonuçta faydalı diye de teselli ettim kendimi

Bi akrabamızı çevirmişler şimdiye kadar nerdeysen git orda doğum yap sorumluluğu alamam demiş ama tabi öyle ters birinin doktorum olmasını zaten istemem dediğim gibi Allah iyilerle içimize sinicek pişman olmayacağımız insanlarla karşılaştırsın bizi şimdi bi araştırma içindeyim bakalım aslında doktorum fena değildi ama hastane çok kalabalık curcunalı özel hastane olmasına rağmen ve bize de uzak doktor randevu vermiyo her severinde iki saat muayene olmayı bekliyorum sizin de öyle mi ilk başta hevesle bekliyodum ama tak dedi artık canıma

Ne iyi doktor yaa maşallah herşey gönlüne göre olsun canım

Biz her gittiğimizde randevumuz hazırdı canım. Öyle 2 saat hiç beklemedim. Ama kalabalıksa doğumda da acele ettiriyorlar. Güveneceğin bir hekim seç. İnsan çok savunmasız oluyor o anda. Bir de beni azarlasa çok fena olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…