Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle yanlar çatlak doldu malesef kalcak bunlar bizleyalnız değilsin benimde burnum kocaman oldu o diilde karın çatlamaya başladı o canımı sıkıyor yağlıyorum ama hiç
baanmasın demedi doğumdan sonra kalmaz inşallah:)
Evet canım bende de olmuştu. İstersen internetten de bakabilirsin doğumdan 2 ay öncesinde başlamak gerekiyormus bakim ve nemlendirmeye ister göğüs ucu kremi al istersen zeytinyağı kullanabilirsin o da güzel yumuşatıyor ben hindistan cevizi yagi arada birde zeytinyağı kullanıyorum. Bikac gun unutur da kullanmazsam çok kuruyorHerkese merhaba, göğüs uçlarım çok kuruyor arkadaşlar, kahverengi bölgesi.pul pul görüntü var diyebilirim.sizlerde de var mı?o bölgeye birşey sürmemek gerek diye biliyorum ama yok mu yapabileceğimiz birşey?
Bir de son günlerde sizin bulantılar geri dönmüş,bende de uyku geri döndü.
Teşekkür ederim.hindistancevizi yağım var, çok az deneyeyim bakayım.Evet canım bende de olmuştu. İstersen internetten de bakabilirsin doğumdan 2 ay öncesinde başlamak gerekiyormus bakim ve nemlendirmeye ister göğüs ucu kremi al istersen zeytinyağı kullanabilirsin o da güzel yumuşatıyor ben hindistan cevizi yagi arada birde zeytinyağı kullanıyorum. Bikac gun unutur da kullanmazsam çok kuruyor
Bana da onermisti dkktorum ama dogal yoldan alabilirsen daha iyi olur demisti. Birde bazi onega3lerin yaz aylarinda tuketilemesi onerilmiyor, alirken buna dikkat et cnmKızlar omega 3 kullanan var mı çok faydalı olduğunu söyledi doktorum
Canım doğal yollarla aldığımız omega3 ne kadar balık yesek te bebise ancak yeter ve bizim vücudumuzda tahribat olur.Ben epeydir balikyagi Kullaniyorum.tavsiye ederimKızlar omega 3 kullanan var mı çok faydalı olduğunu söyledi doktorum
benimde dr verdi haftada 2 kere içiyorum yterli gelmiyor balık birde hergün balık yenmiyorKızlar omega 3 kullanan var mı çok faydalı olduğunu söyledi doktorum
kalmasın canım yaa imşallah benim bu hiç yoktu çatlark 2 günde oluştu:)Benimde öyle yanlar çatlak doldu malesef kalcak bunlar bizle
Hangisini tüketiyosun koçak iyi değil dedi doktr solgar var biraz pahalı başka bilmyrmCanım doğal yollarla aldığımız omega3 ne kadar balık yesek te bebise ancak yeter ve bizim vücudumuzda tahribat olur.Ben epeydir balikyagi Kullaniyorum.tavsiye ederim
Hangisini kullanıyosunbenimde dr verdi haftada 2 kere içiyorum yterli gelmiyor balık birde hergün balık yenmiyor
EFADaily canımHangisini kullanıyosun
Ben molfix kullanmayı düşünüyorum . Çevremde ki herkes onu kullanıyor gayette memnunlar.Gunaydin kizlar sabah sabah bebek bezlerine bakiyorum. Hangi markayi kullanmayi dusunuyorsunuz. Prima disindaki markalara bakiyorum. Sleppy nasil bir urun , cevrenizde kullanip memnun kalan var mi? Malum uzun sure kullanilacak bu yuzden fiyatlara da dikkat ediyorum... yorumlariniz ve onerilerinizi bekliyorum. Arastirmaci anneler :)
Merhaba canim ayni haftalardayiz seninle. Ben 3 ayumdan beri bu odemle ugrasiyorum. Bu yuzden sol elim hep uyusuktu. Tuzu hayatimdan cikardim elimin uyusuklugu gecti sukur ama hemen degil bir ayi buldu gecmesi. Simdi hala cok uzun sure disarda kaldigimda ellerim ve ayaklarim balon gibi oluyor soguk su iyi geliyor ve dinlenme tabiki.İyi pazarlar güzel anneler
2-3 gündür ödem sorunuyla karşı karşıyayım. Bundan önce de elbette vucudum su topladı ama son günlerde ayaklarımın ve ellerimın o kadar şiştiğini hissediyorum ki Bunda havalarında etkisi vardır mutlaka. Var mı önerisi olan?? Minimuma nasıl iner şu şişkinlik? Doğuma daha 10 hafta var, böyle devam ederse ilersini düşünemiyorum.
Canimcim dr tavsiyesiyle Kullaniyorum için rahat olsun marincapHangisini tüketiyosun koçak iyi değil dedi doktr solgar var biraz pahalı başka bilmyrm
Canim bacak arasına yastık koyuyor musun?Uykusuz geceler basladi kizlar hangi tarafa donsem bebis agirlik yapiyor geceleri bir turlu uyuyamiyorum 2 ay daha sabredicem ama sonra da bebis ztn uyutmicak :))
Merhaba canim ayni haftalardayiz seninle. Ben 3 ayumdan beri bu odemle ugrasiyorum. Bu yuzden sol elim hep uyusuktu. Tuzu hayatimdan cikardim elimin uyusuklugu gecti sukur ama hemen degil bir ayi buldu gecmesi. Simdi hala cok uzun sure disarda kaldigimda ellerim ve ayaklarim balon gibi oluyor soguk su iyi geliyor ve dinlenme tabiki.