• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Slm kizlar ben kan tahlili verdim tekrar aclik sekerim 68 fakat trigilserit ve kolestrolum cok yuksek. Bi zarari olur mu acaba bebege. Sali gun dr uma gostercem degerleri ama korktum biraz

Uykusuz geceler basladi kizlar hangi tarafa donsem bebis agirlik yapiyor geceleri bir turlu uyuyamiyorum 2 ay daha sabredicem ama sonra da bebis ztn uyutmicak :))

Herkese merhaba, göğüs uçlarım çok kuruyor arkadaşlar, kahverengi bölgesi.pul pul görüntü var diyebilirim.sizlerde de var mı?o bölgeye birşey sürmemek gerek diye biliyorum ama yok mu yapabileceğimiz birşey?
Bir de son günlerde sizin bulantılar geri dönmüş,bende de uyku geri döndü.
Evet canım bende de olmuştu. İstersen internetten de bakabilirsin doğumdan 2 ay öncesinde başlamak gerekiyormus bakim ve nemlendirmeye ;) ister göğüs ucu kremi al istersen zeytinyağı kullanabilirsin o da güzel yumuşatıyor ben hindistan cevizi yagi arada birde zeytinyağı kullanıyorum. Bikac gun unutur da kullanmazsam çok kuruyor

Evet canım bende de olmuştu. İstersen internetten de bakabilirsin doğumdan 2 ay öncesinde başlamak gerekiyormus bakim ve nemlendirmeye :KK66: ister göğüs ucu kremi al istersen zeytinyağı kullanabilirsin o da güzel yumuşatıyor ben hindistan cevizi yagi arada birde zeytinyağı kullanıyorum. Bikac gun unutur da kullanmazsam çok kuruyor
Teşekkür ederim.hindistancevizi yağım var, çok az deneyeyim bakayım.

Gunaydin kizlar sabah sabah bebek bezlerine bakiyorum. Hangi markayi kullanmayi dusunuyorsunuz. Prima disindaki markalara bakiyorum. Sleppy nasil bir urun , cevrenizde kullanip memnun kalan var mi? Malum uzun sure kullanilacak bu yuzden fiyatlara da dikkat ediyorum... yorumlariniz ve onerilerinizi bekliyorum. Arastirmaci anneler :)

Gunaydin kizlar sabah sabah bebek bezlerine bakiyorum. Hangi markayi kullanmayi dusunuyorsunuz. Prima disindaki markalara bakiyorum. Sleppy nasil bir urun , cevrenizde kullanip memnun kalan var mi? Malum uzun sure kullanilacak bu yuzden fiyatlara da dikkat ediyorum... yorumlariniz ve onerilerinizi bekliyorum. Arastirmaci anneler :)
Ben molfix kullanmayı düşünüyorum . Çevremde ki herkes onu kullanıyor gayette memnunlar.

İyi pazarlar güzel anneler ❤️
2-3 gündür ödem sorunuyla karşı karşıyayım. Bundan önce de elbette vucudum su topladı ama son günlerde ayaklarımın ve ellerimın o kadar şiştiğini hissediyorum ki :( Bunda havalarında etkisi vardır mutlaka. Var mı önerisi olan?? Minimuma nasıl iner şu şişkinlik? Doğuma daha 10 hafta var, böyle devam ederse ilersini düşünemiyorum.

İyi pazarlar güzel anneler ❤️
2-3 gündür ödem sorunuyla karşı karşıyayım. Bundan önce de elbette vucudum su topladı ama son günlerde ayaklarımın ve ellerimın o kadar şiştiğini hissediyorum ki :KK43: Bunda havalarında etkisi vardır mutlaka. Var mı önerisi olan?? Minimuma nasıl iner şu şişkinlik? Doğuma daha 10 hafta var, böyle devam ederse ilersini düşünemiyorum.
Merhaba canim ayni haftalardayiz seninle. Ben 3 ayumdan beri bu odemle ugrasiyorum. Bu yuzden sol elim hep uyusuktu. Tuzu hayatimdan cikardim elimin uyusuklugu gecti sukur ama hemen degil bir ayi buldu gecmesi. Simdi hala cok uzun sure disarda kaldigimda ellerim ve ayaklarim balon gibi oluyor soguk su iyi geliyor ve dinlenme tabiki.

Merhaba canim ayni haftalardayiz seninle. Ben 3 ayumdan beri bu odemle ugrasiyorum. Bu yuzden sol elim hep uyusuktu. Tuzu hayatimdan cikardim elimin uyusuklugu gecti sukur ama hemen degil bir ayi buldu gecmesi. Simdi hala cok uzun sure disarda kaldigimda ellerim ve ayaklarim balon gibi oluyor soguk su iyi geliyor ve dinlenme tabiki.

Çok sağol canım. Tuzu aslında aşırı tüketmiyorum. Suyu da normalinden daha fazla içmeye başladım. Günde 2-2,5 litreyi buluyor. Dışarda fazla kalırsam benim de ayaklar balona dönüyor ama evde oturmak da çok işime yaradığı söylenemez :( ortayı bulamadım bi türlü. Dün gece yatmadan ayaklarımı buz gibi suyla yıkadım, sabaha biraz da olsun inmişti şişkinliği. Bakalım bi kaç gün daha dikkat edeceğim, olmazsa eve ebe geliyor, akupunktur falan yaptırmayı düsünüyorum.

Back