Şekerli gıda tüketimini kes canım. Olumsuz bir şey yoktur umarım ama böyle kilo almaya devam ederse zor olur doğumun.Aynen doktorda öyle dedi ama sonuç çıkınca gorusemedik tekrar bakaljm ne olacak inşallah olumsuz bişey yoktur
Canim ilk cocuk ilk torun ilk yegense oyle olmuyor maalesef.. İster istemez her dedigi olur sen yapmazsan hala teyze anane babaanne biri mutlaja yapiyor:) ben teyze ve halayim ilk yegenimden biliyorum. Digerlerine oyle degil ama ilkine farkli oluyo insan 7 yasina geldi hala agzindan ne ciksa da yapsam diye bakiyorumHallettik şükür ,darısı başınıza:)
Masraf tutuyor tabii sağolsun babannesi ödedi bizim herşeyi... E-bebekten yaptık alışverişimizi tam indirime denk geldiğimiz için şanslıydık yoksa herkes gibi karşıya Havuzluhana giderdik. Istanbulda da git gel oraya o da gözümüzde büyüdü.
Aslında lükse pahalıya kaçmadan yapmaya çalıştık alışverişi, kullanışlı güvenli olsun diye baktık,bebeğimizi lükse yüksek standartlara alıştırmadan büyütmek istiyoruz,elimizden gelse de bi tık altında yetişsin,varı yoğu bilsin istiyoruz,zaten şu an alınanları anlamayacak o ayrı da genel olarak böyle bir prensip belirledik anne baba olarak.Her istediğini yapmak almak sadece anne baba egosunu şişirmek için yapılıyor diye düşünüyoruz,hayatta her şey var yarın bir gün alıştığı standardı sağlayamazsak ya da o sağlayamazsa zorlanmasın,hayattta her şeye hazır olsun istiyoruz,inşallah böyle yetiştirebilmeyi başarırız.İlk hevesler başka tabii belki abartıp dayanamayıp aldıklarımız da olmuştur ama bir iki yaşına gelene kadar sanırım babanne anneanne dede hala dayı ve bizim de hevesimiz biraz sakinleşir de istediğimiz kuralları uygulayabiliriz.
Benim de oyle canim yemek yemek istemiyorum inan kiKızlar günaydın, bu hafta mide bulantılarım başladı yaa başına gelen var mı , 28 haftalık olduk nerden çıktı şimdi
Bence cok sacma bi uygulama hadta eni degistir canim bence o kadar parayi bosuna aliyorlar yaniKizlar bisey sorucam benim hastanemde eger mesai saatleri disinda dogum yaparsam kendi doktorumun gelmesi icin ekstra para odemem gerekiyor. Para odemehi kabul etmezsem nöbetçi doktor doguma giriyor. Dunya sacmasi bir uygulama degil mi? Sizin hastanelerde durumlar nasil?
Balıkesir de hangi doktora gidiyorsun canım?Biz her gittiğimizde biraz bekliyoruz yaaa, adam balıkesirin en meşhuru nerdeyse herkesi doğurtmuş o yüzden biraz kalabalık oluyorbizim muayene ücretlerimizde uygun o yüzden doğum fiyatı da uygun doktorumuzun...
Sorma canım yahu benimde mide bulantısı kabusum geri döndü son 2 aydır ne güzel rahattım. Hatta dün o kadar kötü oldum ki işten izin almak zorunda kaldım. Koca göbekle kusmak zor oluyor.Kızlar günaydın, bu hafta mide bulantılarım başladı yaa başına gelen var mı , 28 haftalık olduk nerden çıktı şimdi
Ben Balıkesir merkezde olmadığım için Bandırma özel hastanesine gidiyorum.Alaattin Kaçar'a gidiyorum canım.
Sorma canım yahu benimde mide bulantısı kabusum geri döndü son 2 aydır ne güzel rahattım. Hatta dün o kadar kötü oldum ki işten izin almak zorunda kaldım. Koca göbekle kusmak zor oluyor.
Ben Balıkesir merkezde olmadığım için Bandırma özel hastanesine gidiyorum.
Alaattin Kaçar'ın adını duymuştum. Herkes çok iyi olduğunu söylüyor ama bana hem ters hemde uzak kalıyor.
Canim gecmis olsun. Reflu bulanti yapabilir. Belki ondan oluyordur. ? Allah kolaylik versin cok zor bulanti ben de yasadim 3 ay.Ya bende bilemedimki bu hafta birden bire başlayınca şaşırdım, umarım devam etmez
Gürsel beye mi gidiyosun cnm :) kuzenim de 3 ay önce orda doğum yaptı gayet memnundu hatta onun da kızı oldu :))Ben Balıkesir merkezde olmadığım için Bandırma özel hastanesine gidiyorum.
Alaattin Kaçar'ın adını duymuştum. Herkes çok iyi olduğunu söylüyor ama bana hem ters hemde uzak kalıyor.
Yok canım Gürsel beye değil yeni gelen bi doktor var Hayal bey ona gidiyorum. Çok pozitif biri çok memnunum doktorumdan da acayip moral veriyor insana.Gürsel beye mi gidiyosun cnm :) kuzenim de 3 ay önce orda doğum yaptı gayet memnundu hatta onun da kızı oldu :))
Canım ben desitin aldım kullanan heskes çok memnunKızlar pişik kremi olarak penaten ve sudocrem hakkında bilginiz var mı, hangisini alsam kararsız kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?