2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bugün kontrolümüz vardı eşim izin alamadığı için o gittiğim kliniğe gidemedim,farklı ilçede çünkü.Devletteki doktoruma gittim.Bebegim çok şükür 1050-110 Gr. olmuş.büyüyolar çok şükür.Kan uyuşmazlığı ignemi oldum.A ma ultrason aleti pek iyi değil doğru düzgün göremedim boncuğumu,cok özledim görmeyi

Kizlar selam
Toplamda 7 kilo aldim. Seker yuklemesi yaptirmiyorum ama hep aklimin bi kosesinde kalacak sanirim. Umarim pisman olmam :)
Bebegimi gormek icin 1,5 hafta daha beklemem gerekiyor. Ruyalarimda onu emzirirken goruyorm kendimi artik :)
Bu arada IT sektorunde calistigim icin tum gun oturuyorum. Kuyruk sokumum rahatsiz etmeye basladi. Oturup kalkarken canim aciyor. Onun icin ortasi delik oturma simitlerinden aldim. Smdi daha iyiyim.
Henuz catlagim yok cok sukur. Sadece gunde 1 kere lierac kullaniyorum o kadar.
Merdiven cikarken nefes nefese kaliyorum.
Allah yardimcimiz olsun :)

Kızlar günaydın, bu hafta mide bulantılarım başladı yaa başına gelen var mı , 28 haftalık olduk nerden çıktı şimdi

Canim ilk cocuk ilk torun ilk yegense oyle olmuyor maalesef.. İster istemez her dedigi olur sen yapmazsan hala teyze anane babaanne biri mutlaja yapiyor:) ben teyze ve halayim ilk yegenimden biliyorum. Digerlerine oyle degil ama ilkine farkli oluyo insan 7 yasina geldi hala agzindan ne ciksa da yapsam diye bakiyorum allahtan cok isteyen simaran bir cocuk degil yapisi geregi.

Bence cok sacma bi uygulama hadta eni degistir canim bence o kadar parayi bosuna aliyorlar yani

Biz her gittiğimizde biraz bekliyoruz yaaa, adam balıkesirin en meşhuru nerdeyse herkesi doğurtmuş o yüzden biraz kalabalık oluyor bizim muayene ücretlerimizde uygun o yüzden doğum fiyatı da uygun doktorumuzun...
Balıkesir de hangi doktora gidiyorsun canım?

Kızlar günaydın, bu hafta mide bulantılarım başladı yaa başına gelen var mı , 28 haftalık olduk nerden çıktı şimdi
Sorma canım yahu benimde mide bulantısı kabusum geri döndü son 2 aydır ne güzel rahattım. Hatta dün o kadar kötü oldum ki işten izin almak zorunda kaldım. Koca göbekle kusmak zor oluyor.

Alaattin Kaçar'a gidiyorum canım.
Ben Balıkesir merkezde olmadığım için Bandırma özel hastanesine gidiyorum.
Alaattin Kaçar'ın adını duymuştum. Herkes çok iyi olduğunu söylüyor ama bana hem ters hemde uzak kalıyor.

Sorma canım yahu benimde mide bulantısı kabusum geri döndü son 2 aydır ne güzel rahattım. Hatta dün o kadar kötü oldum ki işten izin almak zorunda kaldım. Koca göbekle kusmak zor oluyor.

Ya bende bilemedimki bu hafta birden bire başlayınca şaşırdım, umarım devam etmez

Alaattin Kaçar'ın adını duymuştum. Herkes çok iyi olduğunu söylüyor ama bana hem ters hemde uzak kalıyor.

Hamile hamile o kadar yol gelinmez zaten canım.

Gürsel beye mi gidiyosun cnm :) kuzenim de 3 ay önce orda doğum yaptı gayet memnundu hatta onun da kızı oldu :))

Gürsel beye mi gidiyosun cnm :) kuzenim de 3 ay önce orda doğum yaptı gayet memnundu hatta onun da kızı oldu :))
Yok canım Gürsel beye değil yeni gelen bi doktor var Hayal bey ona gidiyorum. Çok pozitif biri çok memnunum doktorumdan da acayip moral veriyor insana.

Kızlar pişik kremi olarak penaten ve sudocrem hakkında bilginiz var mı, hangisini alsam kararsız kaldım...

Herkese merhaba, göğüs uçlarım çok kuruyor arkadaşlar, kahverengi bölgesi.pul pul görüntü var diyebilirim.sizlerde de var mı?o bölgeye birşey sürmemek gerek diye biliyorum ama yok mu yapabileceğimiz birşey?
Bir de son günlerde sizin bulantılar geri dönmüş,bende de uyku geri döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…