Kalbini karartma canim. Millet hep olumsuza odaklaniyor. Neden olmasin kucucuk bebekle tatile gidenler bile var. Allah buyuk uslu bebeklerimiz olur ins.
Yav ne alaka o eskidenmiş şimdi dışarda avmlerde heryerde 40 cıkmamış bebiş görüyorum çıkılır niye cıkılmasın ki insan çatlar evde sürekli valla benm slingler cok hoşma gidiyo evin içinde bile takılır sonçta bebiş doğduktn sonra anneden cok ayrılamıo yapılık ikiz gibi her işimizi yaparız birlikte die düşünüyorum :)))
Aynen bende begendim. Kullanmak nasip olur ins.Amiiiin canım inşallah.Burası küçük yer olduğundan nereye gideceksin ki diyorlar,bir de soğuklar başlıycak çıkılmaz diyorlar ama sanırım almaktan yanayım.Bu Yenidoğan aparatı olan iyi gibi duruyor değil mi?
Ah canım hamileyken böyle konuşmalar ne kadar sinir bozucu oluyor.Daha çok korkutup tedirgin etmekten başka bir şeye yaramıyor oysa.İnsallah biz de o gezebilen annelerden oluruz.Dediğin gibi evde bile çok rahat kullanılabilir yani.
Kizlar doktordan geldim dun aksam. Cok sukur bebk iyi. Doktor cocuk hastanesjnde kardiyolojite gorunmemi tavsiye ettj. BebeKalbinde bir sikinti varsa biz hadin dogumcular goremeyebiliriz dedi. Ilkndefa duydum siz baktirdiniz mi? Bir de boyu icin 24 kilosu icin de 340 dedi. Netten baktigim kadari ile cok az geldi bana. Simdiden evham yapmaya basladim galiba..
Masallah canim.. benim 21+4 doktor normal dedi ama yine de endiselendim..Bende dün gittim doktora 22+6 dayım 656 gram çıktı canım
Ben de 8 kilo aldımKızlar 21.haftam bitti 6 kilo almışım gidişat beni endişelendiriyo çok gibi sanki
Ya bende ilk defa duydum ne alaka anne karnındaki bebeğe kardiyoloji bakıcak ?? Detaylı oldun mu tatlım herşey cıkar orda ?? Boyu cok iyi kilosuda bormal canm bn 22 haftada 450 gramdı sanırsam Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşKizlar doktordan geldim dun aksam. Cok sukur bebk iyi. Doktor cocuk hastanesjnde kardiyolojite gorunmemi tavsiye ettj. BebeKalbinde bir sikinti varsa biz hadin dogumcular goremeyebiliriz dedi. Ilkndefa duydum siz baktirdiniz mi? Bir de boyu icin 24 kilosu icin de 340 dedi. Netten baktigim kadari ile cok az geldi bana. Simdiden evham yapmaya basladim galiba..
canım evet bazı drlar bunu önemsiyorlar. gatada rutin olarak her gebeyi çocuk kardiyolojisine gönderiyorlar. bebeğin kalbinde doğduğu gibi müdahale edilebileck bir sıkıntı varsa seni hemen öyle bir hastaneye sevk ediyorlar. ben yaptırdım yani:) için rahat olsun bir şey çıkmaz inşallah.Ya bende ilk defa duydum ne alaka anne karnındaki bebeğe kardiyoloji bakıcak ?? Detaylı oldun mu tatlım herşey cıkar orda ?? Boyu cok iyi kilosuda bormal canm bn 22 haftada 450 gramdı sanırsam Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Canim benim evet gönderiyor lar boyuna bakiyolar kalbine bakiyo bişey varmı diye ben gittim ilk çocuğum da kalbine baktı sadice röpor yazdı doktoruma götürdüm hatta bana kardiyoloji dediki tekrar gelcen bi leke görüyorum dedi kalbinde gittim 15 gün sonra kaybolmuş dedi leke için anliycan anne karnında bile kalbine bakiyolar senmi gitcen kardiyolejiyeYa bende ilk defa duydum ne alaka anne karnındaki bebeğe kardiyoloji bakıcak ?? Detaylı oldun mu tatlım herşey cıkar orda ?? Boyu cok iyi kilosuda bormal canm bn 22 haftada 450 gramdı sanırsam Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Sen gitceksen korkma bişey olmuyo aksine çok güzel bisey ben yine hamileyim bu doktorda gonderir inşallah ilk Bebeğimi devlete gitmiştim özelde gönderirim bilmemYa bende ilk defa duydum ne alaka anne karnındaki bebeğe kardiyoloji bakıcak ?? Detaylı oldun mu tatlım herşey cıkar orda ?? Boyu cok iyi kilosuda bormal canm bn 22 haftada 450 gramdı sanırsam Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Yok tatlım arkadaş yazmışda bende hiç bilmiyodum iyi bişey tabi bakılması bi problem gördüğünde mi bakıyor gene ultrasonla mı bakılıyo ??Sen gitceksen korkma bişey olmuyo aksine çok güzel bisey ben yine hamileyim bu doktorda gonderir inşallah ilk Bebeğimi devlete gitmiştim özelde gönderirim bilmem
Canım bizim haftamız hemen hemen aynı benim de 480 gr çıktı geçen hafta cuma gittiğimde belli bi aralığı var onun içindeyse normal evham yapma kimi bebek 2 kilo doğuyo kimisi 5 yani eksiksiksiz olsunlar da tek sıkıntı kilo olsun canım besler şişirirsin :)Masallah canim.. benim 21+4 doktor normal dedi ama yine de endiselendim..
Canım bizim haftamız hemen hemen aynı benim de 480 gr çıktı geçen hafta cuma gittiğimde belli bi aralığı var onun içindeyse normal evham yapma kimi bebek 2 kilo doğuyo kimisi 5 yani eksiksiksiz olsunlar da tek sıkıntı kilo olsun canım besler şişirirsin :)
Canım ağzından yel alsın Allah korusun 27 hafta ne demek çok çok erken.arkadaşım 36 da doğurdu günlerdir kuvezde bebeği ve çok ciddi paralar ödediler.yani maddi manevi yıkımKizlar agustos anneleti topiginden bi arkadas 27 haftalik dogum yapti. Hastane cantalarinizi hazir edin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?