2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kalbini karartma canim. Millet hep olumsuza odaklaniyor. Neden olmasin kucucuk bebekle tatile gidenler bile var. Allah buyuk uslu bebeklerimiz olur ins.

Amiiiin canım inşallah.Burası küçük yer olduğundan nereye gideceksin ki diyorlar,bir de soğuklar başlıycak çıkılmaz diyorlar ama sanırım almaktan yanayım.Bu Yenidoğan aparatı olan iyi gibi duruyor değil mi?

Ah canım hamileyken böyle konuşmalar ne kadar sinir bozucu oluyor.Daha çok korkutup tedirgin etmekten başka bir şeye yaramıyor oysa.İnsallah biz de o gezebilen annelerden oluruz.Dediğin gibi evde bile çok rahat kullanılabilir yani.

Aynen bende begendim. Kullanmak nasip olur ins.

Kizlar doktordan geldim dun aksam. Cok sukur bebk iyi. Doktor cocuk hastanesjnde kardiyolojite gorunmemi tavsiye ettj. BebeKalbinde bir sikinti varsa biz hadin dogumcular goremeyebiliriz dedi. Ilkndefa duydum siz baktirdiniz mi? Bir de boyu icin 24 kilosu icin de 340 dedi. Netten baktigim kadari ile cok az geldi bana. Simdiden evham yapmaya basladim galiba..

Bende dün gittim doktora 22+6 dayım 656 gram çıktı canım

Ya bende ilk defa duydum ne alaka anne karnındaki bebeğe kardiyoloji bakıcak ?? Detaylı oldun mu tatlım herşey cıkar orda ?? Boyu cok iyi kilosuda bormal canm bn 22 haftada 450 gramdı sanırsam Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

canım evet bazı drlar bunu önemsiyorlar. gatada rutin olarak her gebeyi çocuk kardiyolojisine gönderiyorlar. bebeğin kalbinde doğduğu gibi müdahale edilebileck bir sıkıntı varsa seni hemen öyle bir hastaneye sevk ediyorlar. ben yaptırdım yani:) için rahat olsun bir şey çıkmaz inşallah.

Canim benim evet gönderiyor lar boyuna bakiyolar kalbine bakiyo bişey varmı diye ben gittim ilk çocuğum da kalbine baktı sadice röpor yazdı doktoruma götürdüm hatta bana kardiyoloji dediki tekrar gelcen bi leke görüyorum dedi kalbinde gittim 15 gün sonra kaybolmuş dedi leke için anliycan anne karnında bile kalbine bakiyolar senmi gitcen kardiyolejiye

Sen gitceksen korkma bişey olmuyo aksine çok güzel bisey ben yine hamileyim bu doktorda gonderir inşallah ilk Bebeğimi devlete gitmiştim özelde gönderirim bilmem

Sen gitceksen korkma bişey olmuyo aksine çok güzel bisey ben yine hamileyim bu doktorda gonderir inşallah ilk Bebeğimi devlete gitmiştim özelde gönderirim bilmem
Yok tatlım arkadaş yazmışda bende hiç bilmiyodum iyi bişey tabi bakılması bi problem gördüğünde mi bakıyor gene ultrasonla mı bakılıyo ??

Masallah canim.. benim 21+4 doktor normal dedi ama yine de endiselendim..
Canım bizim haftamız hemen hemen aynı benim de 480 gr çıktı geçen hafta cuma gittiğimde belli bi aralığı var onun içindeyse normal evham yapma kimi bebek 2 kilo doğuyo kimisi 5 yani eksiksiksiz olsunlar da tek sıkıntı kilo olsun canım besler şişirirsin :)

Benim de 24 cm 480 gram cikmisti. Sut ve muz ye bunlar bebege kilo aldiriyormus canim.

Kizlar agustos anneleti topiginden bi arkadas 27 haftalik dogum yapti. Hastane cantalarinizi hazir edin:))

İnşallah bebişlerimizin gününğ doldurur ama7 aydan itibarende hazırlıklı olmak şazım tabi herkesin başına gelebiliyo erken doğum Allah korusun inş 40 hafta dururlar yavruşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…