2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

stres yapma bak gidince göreceksşn nasılll hareketli bi şekilde seni bekliyor.

Reactions: jio
İnşallah canım. İşin sıkıntısı stresi bi taraftan bi taraftan koca bi hafta geçsin diye bekle. Umarım cumartesi günü doktordan ferahlayıp çıkarım.

Merhaba canımm bizde iyiyzzz:)
Bebişler sağlıklı olsun önemli olan o ama insan biraz takılıyor swn kaç kilo aldın tatlım ?
8 kilo almışım şimdiden.. Son aylarda daha fazla alınıyor ya o yüzden biraz stres yaptım.. Umarım 12-15 arasını geçmem

Bende 3 kiloyla devam ediyorum
Ben de biz zaten aynı başlamıştık hemen hemen yanlış hatırlamıyosam üç kilo aldım şimdilik maks beş kilo daha alabilirim diyorum bakalım dikkat da etmiyorum ama sen dikkat ediyo musun canım yediklerine

Ben de biz zaten aynı başlamıştık hemen hemen yanlış hatırlamıyosam üç kilo aldım şimdilik maks beş kilo daha alabilirim diyorum bakalım dikkat da etmiyorum ama sen dikkat ediyo musun canım yediklerine

Kızlar ne yiyip ne içiyorsunuz, ya da ne yemeyip ne içmiyorsunuz, bize de tüyo verin
Ben de 6-7 kg arası almışım. Son 3 ayıma girmek üzereyim, panikledim iyice kilo açısından

Kızlar 24. Haftada şeker yüklemesi için çağırdı ama yaptırmayı düşünmüyorum... Var mı yaptıran arAnızda?

Kızlar 24. Haftada şeker yüklemesi için çağırdı ama yaptırmayı düşünmüyorum... Var mı yaptıran arAnızda?
Canım bende yaptırmayı düşünmüyordum. Dün gittiğim doktor yaptırman gerekli şekerinin olması durumu tehlikeli dedi. Önce açlık şekerine bakılıp eğer şekerin normalse yükleme yapılır. Açken normalin üzerindeyse kesinlikle yapılmaz dedi. Bu konu üzerinde çok tartışılıyor fakat ben yapılmamasını doğru bulmuyorum dedi. Bu aksam devletteki doktorumda randevum var ona da soracagim. Unutmazsam aksam onun ne dediğini de yazarım.

Yazarsan sevinirim Can'ım merak ediyorum. Ben de kararsızım.

Kizlar selammm
Yarin benim de detayli ultrasonum var. kendi doktorum, perinatolog (yanls yazmadm umarim) olan baska bir doktora yonlendirdi detayli ultrason icin. Ama ben daha 21. Hafta icerisindeyim. Hepiniz 22'de gidiyorsunuz umarim benimki erken degildir
Alisveris yorumlarinizi okudum. Ben kizima sadece yurtdisindayken bir patik aldim bir de annanesi pikesini almis o kadar. 7. Aydan sonra alisverise hizli bir sekilde baslamayi dusunuyorum smdilik kendimi frenliyorum :)

Kizimin hareketleri artti onu hissetmek o kadar guzel ki. Bir hareketiyle yasadigim tarifsiz mutluluk ise dogdugunda bir gulusu nelere kadir olacak acaba :) allah herkese her isteyene nasib etsin insallah..

Tatlım gebelikte insülin ihtiyacını gidermek için vucut daha faslasını salgılıyormuş ancak bu testle oankreas değerlerine bakabiliyormuş canan karatay yüzünden böyle bişey cıktı cok gerekli bir test önlem alınması için dedi bnmde aklıma yatıyordu zaten bende 7kilo aldım 12 ile bitirmek istiyorum inşallah son aylarda cok alınıo ama bilemicem (

Bende 7 almışım canım öle abartıda yemiyorum beslenmem aynı yani neyse yürüyüşe devam cok oturmuyorum ne kadar yorulsamda :))

Hiç dikkat etmiyrm ama çokta almıyrm kilo sevinyrm yinede belki az alırsam karnım çok yırtılmaz kızkardeşimin öyle oldu hiç yırtılmadı

Aklına yatıyorsan yaptir canım. Ama ben bu konuda canan teyzeyi haklı buluyorum. İnşallah doktorla tartışmadan bir çözüm buluruz. Hamile kalmadan önce de şeker kullanımına çok dikkat ediyordum. Tatli çikolata yemem çay vs şekersiz. Sütlü tatlı falan da ayda 1. Evde tatlı yapıp tadına bakmadığım çoktur. Bir ikili test bir de bu cok canımı sıkıyor. Bir de yıllar yılı yumurta yemeyin tereyağı damar sertliği yapıyor dedi tüm doktorlar sonra pardon dediler. Açıkçası çok güvenmiyorum.
Vitamin işinde de kimseye ölçüm yapmadan herkese ya elevit ya decavit verdiler. Zor bu işler.

Yaz mutlaka canım bende merak ediyorum. Benim anlamadığım şeker normalse neden yükleme yapılıyor? Normal işte. Ya da takip vb başka bir yol olmalı. Bakalım zehirlenecek mi diye birşeyler içirmeye benziyor.

Bende öyle sabirsizlaniyorum ayyy cuma günü yaptiriyim ben 250 TL dört boyutlu acaba yüzünü gösterirmiş acayip heyecan var beklemedenmi yaptrsammi

Biz cuma günü yaptırdık ayrıntılıyı, minnaoşum kocaman olmuştu gelişimi gayet iyi, iyi büyütmüşsün dedi doktor amcamız :) bı sıkıntı yok şimdilik herşey iyi görünüyor dedi, sıpa yüzünü göstermedi :) 400 gr kadar olmuş kızım, bende +2 :)

Kızlar internetten bebek alışverişi yapan varmı varsa hangi sitelerden yapiyorsunuz

ben 20. haftamda gireceğim detaylıya, sorun yok, 20'den itibaren oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…