stres yapma bak gidince göreceksşn nasılll hareketli bi şekilde seni bekliyor.Sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum bende. Ayrıntılı ultrason için. Bu hafta geçmek bilmez bana. Şimdiden stres yaptım. Kıpır kıpır kıpırdayan kızımın hareketlerini bile duymaz oldum sanki pffff
Ne söyledi canım şeker yüklemesi ile ilgili?
Ben zaten hamile kaldığından beri şeker tüketmiyorum çünkü inanılmaz baş ağrısı yapıyor akşama kadar.
ben de 5 aldım 15 le bitirim diye düşünüyorum 6. aydan sonra birden kilo alınıyormuş çünkü...Ne söyledi canım şeker yüklemesi ile ilgili?
Ben zaten hamile kaldığından beri şeker tüketmiyorum çünkü inanılmaz baş ağrısı yapıyor akşama kadar.
Ben 7 aldım ama artık yürüyüşe falan başladım umarım en fazla 12 ile hamileligimi bitiririm.
8 kilo almışım şimdiden.. Son aylarda daha fazla alınıyor ya o yüzden biraz stres yaptım.. Umarım 12-15 arasını geçmemMerhaba canımm bizde iyiyzzz:)
Bebişler sağlıklı olsun önemli olan o ama insan biraz takılıyor swn kaç kilo aldın tatlım ?
Ben de biz zaten aynı başlamıştık hemen hemen yanlış hatırlamıyosam üç kilo aldım şimdilik maks beş kilo daha alabilirim diyorum bakalım dikkat da etmiyorum ama sen dikkat ediyo musun canım yediklerineBende 3 kiloyla devam ediyorum
Ben de biz zaten aynı başlamıştık hemen hemen yanlış hatırlamıyosam üç kilo aldım şimdilik maks beş kilo daha alabilirim diyorum bakalım dikkat da etmiyorum ama sen dikkat ediyo musun canım yediklerine
Canım bende yaptırmayı düşünmüyordum. Dün gittiğim doktor yaptırman gerekli şekerinin olması durumu tehlikeli dedi. Önce açlık şekerine bakılıp eğer şekerin normalse yükleme yapılır. Açken normalin üzerindeyse kesinlikle yapılmaz dedi. Bu konu üzerinde çok tartışılıyor fakat ben yapılmamasını doğru bulmuyorum dedi. Bu aksam devletteki doktorumda randevum var ona da soracagim. Unutmazsam aksam onun ne dediğini de yazarım.Kızlar 24. Haftada şeker yüklemesi için çağırdı ama yaptırmayı düşünmüyorum... Var mı yaptıran arAnızda?
Yazarsan sevinirim Can'ım merak ediyorum. Ben de kararsızım.Canım bende yaptırmayı düşünmüyordum. Dün gittiğim doktor yaptırman gerekli şekerinin olması durumu tehlikeli dedi. Önce açlık şekerine bakılıp eğer şekerin normalse yükleme yapılır. Açken normalin üzerindeyse kesinlikle yapılmaz dedi. Bu konu üzerinde çok tartışılıyor fakat ben yapılmamasını doğru bulmuyorum dedi. Bu aksam devletteki doktorumda randevum var ona da soracagim. Unutmazsam aksam onun ne dediğini de yazarım.
Tatlım gebelikte insülin ihtiyacını gidermek için vucut daha faslasını salgılıyormuş ancak bu testle oankreas değerlerine bakabiliyormuş canan karatay yüzünden böyle bişey cıktı cok gerekli bir test önlem alınması için dedi bnmde aklıma yatıyordu zaten bende 7kilo aldım 12 ile bitirmek istiyorum inşallah son aylarda cok alınıo ama bilemicemNe söyledi canım şeker yüklemesi ile ilgili?
Ben 7 aldım ama artık yürüyüşe falan başladım umarım en fazla 12 ile hamileligimi bitiririm.
Hiç dikkat etmiyrm ama çokta almıyrm kilo sevinyrm yinede belki az alırsam karnım çok yırtılmaz kızkardeşimin öyle oldu hiç yırtılmadıBen de biz zaten aynı başlamıştık hemen hemen yanlış hatırlamıyosam üç kilo aldım şimdilik maks beş kilo daha alabilirim diyorum bakalım dikkat da etmiyorum ama sen dikkat ediyo musun canım yediklerine
Tatlım gebelikte insülin ihtiyacını gidermek için vucut daha faslasını salgılıyormuş ancak bu testle oankreas değerlerine bakabiliyormuş canan karatay yüzünden böyle bişey cıktı cok gerekli bir test önlem alınması için dedi bnmde aklıma yatıyordu zaten bende 7kilo aldım 12 ile bitirmek istiyorum inşallah son aylarda cok alınıo ama bilemicem(
Yaz mutlaka canım bende merak ediyorum. Benim anlamadığım şeker normalse neden yükleme yapılıyor? Normal işte. Ya da takip vb başka bir yol olmalı. Bakalım zehirlenecek mi diye birşeyler içirmeye benziyor.Canım bende yaptırmayı düşünmüyordum. Dün gittiğim doktor yaptırman gerekli şekerinin olması durumu tehlikeli dedi. Önce açlık şekerine bakılıp eğer şekerin normalse yükleme yapılır. Açken normalin üzerindeyse kesinlikle yapılmaz dedi. Bu konu üzerinde çok tartışılıyor fakat ben yapılmamasını doğru bulmuyorum dedi. Bu aksam devletteki doktorumda randevum var ona da soracagim. Unutmazsam aksam onun ne dediğini de yazarım.
Bende öyle sabirsizlaniyorum ayyy cuma günü yaptiriyim ben 250 TL dört boyutlu acaba yüzünü gösterirmiş acayip heyecan var beklemedenmi yaptrsammi
Kizlar selammm
Yarin benim de detayli ultrasonum var. kendi doktorum, perinatolog (yanls yazmadm umarim) olan baska bir doktora yonlendirdi detayli ultrason icin. Ama ben daha 21. Hafta icerisindeyim. Hepiniz 22'de gidiyorsunuz umarim benimki erken degildir
slm bende ms hastasıyım bir arkdaş bulmak iyi geldi desem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?