Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle sabirsizlaniyorum ayyy cuma günü yaptiriyim ben 250 TL dört boyutlu acaba yüzünü gösterirmiş acayip heyecan var beklemedenmi yaptrsammiBende bu hafta sonu yani 22. haftada yaptırıcağım. Geç kalmış değilsin 24. haftaya kadar gidilebiliyor.
Bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum. İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar.
Bende haftaya pazartesi yaptıracağım. Çok özledim kuzumu. Geçmiyor zaman.
İmkanın varsa bekleme bence.Bende öyle sabirsizlaniyorum ayyy cuma günü yaptiriyim ben 250 TL dört boyutlu acaba yüzünü gösterirmiş acayip heyecan var beklemedenmi yaptrsammi
Yaptıracağım hastanede 22 haftada daha net oluyor dedi yoksa bugün gidicektim çekilmeye 21_ haftayı brkliyim bari pazartesi gidiyimİmkanın varsa bekleme bence.
Ben de öyle ya her tartıda farklı çıkıyorum bir de.Bir günde bile nasıl fark ediyor o kadar bilemiyorum.Hayırlı aksamlar güzel anneler nasılsınız umarım siz ve minişleriniz iyidir.. Biz iyiyiz çok şükür haftasonu doktor randevum vardı aldığım kilolar haricinde her şey yolında çok şükür.. Nasıl bu kadar kilo alıyorum anlamıyorum moralim bozuluyo valla
Merhaba canımm bizde iyiyzzz:)Hayırlı aksamlar güzel anneler nasılsınız umarım siz ve minişleriniz iyidir.. Biz iyiyiz çok şükür haftasonu doktor randevum vardı aldığım kilolar haricinde her şey yolında çok şükür.. Nasıl bu kadar kilo alıyorum anlamıyorum moralim bozuluyo valla
Gözün aydın tatlımm ay ne güzel isimde bulunmuşş maşallah fıstığa :)) diplomasız doktor nedir yaa ??
Bnde 3 kilo ile devam ediyorumBende 3 kiloyla devam ediyorum
Ne söyledi canım şeker yüklemesi ile ilgili?Selam kızlar bugün kontrole gittim oğluşumu gördüm iyiydi cok şükür haftaya şeker testimiz yapılacak doktorumuz mantıklı acıklamaları yaptı bu arada toplam 7 kilo almışım
Merhaba canımm bizde iyiyzzz:)
Bebişler sağlıklı olsun önemli olan o ama insan biraz takılıyor swn kaç kilo aldın tatlım ?
slm bende ms hastasıyım bir arkdaş bulmak iyi geldi desem:)Çok teşekkür ederim. 3 yıldır ms hastasıyım bn rabbime şükürler olsun ki ağır ataklar geçirmedim ve koruyucu tedavi için hemen ignelere başladık haftada üç gündü benimki en son çekilen Mr da yeni plak oluşumu gorulmedigi için doktor hamilelige onay verdi hamilelikte zaten hormonlar koruomus ama doğumdan sonra büyük risk altındaymisim oyüzden ben uzun süre emziremicem maalesef Bebeğimi ıgne ye tekrar başlatacak doktorum
Kızlar 4 boyutluyu 21 haftada çektiren varmı yüzünü falan net gosteriyormu minişler ay perşembe gidicem tam 21 oluyor ama 22 de daha net diyorlar sabirsizim
günaydın herkese ben girp oldum yaa boğazım acıyor oksürük burun tıkalı gece hiç uyuyamadım oğru düzgün geçeydi bi kuşburnu çayı limonlu su içiyorum alalhtan ateş yok inşallah olmazslm bende ms hastasıyım bir arkdaş bulmak iyi geldi desem:)