2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bende bu hafta sonu yani 22. haftada yaptırıcağım. Geç kalmış değilsin 24. haftaya kadar gidilebiliyor.
Bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum. İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar.
Bende öyle sabirsizlaniyorum ayyy cuma günü yaptiriyim ben 250 TL dört boyutlu acaba yüzünü gösterirmiş acayip heyecan var beklemedenmi yaptrsammi
Bende haftaya pazartesi yaptıracağım. Çok özledim kuzumu. Geçmiyor zaman.

Hayırlı aksamlar güzel anneler nasılsınız umarım siz ve minişleriniz iyidir.. Biz iyiyiz çok şükür haftasonu doktor randevum vardı aldığım kilolar haricinde her şey yolında çok şükür.. Nasıl bu kadar kilo alıyorum anlamıyorum moralim bozuluyo valla

Ben de öyle ya her tartıda farklı çıkıyorum bir de.Bir günde bile nasıl fark ediyor o kadar bilemiyorum.

Selam kızlar bugün kontrole gittim oğluşumu gördüm iyiydi cok şükür haftaya şeker testimiz yapılacak doktorumuz mantıklı acıklamaları yaptı bu arada toplam 7 kilo almışım

İyi aksamlar hanımlar:) uzun zamandır yazamıyordum.
22+4 olduk biz:) bugün detaylı ultrasonla girdim. Bu doktor 22 hafta dolmadan bakmiyorum dedi. Organlari iyice gelişsin diye kemiğinden damarına tüm organlarına baktık bebeğimizin :)
Çok şükür ki sağlıklı ve uzun bir kızımız var :)) benim boy 1.52
Seker yüklemesi ile ilgili benim de kafamda sorular vardı doktor açıklamaları yapınca mantıklı geldi. Açlık şekerine bakıp normalse seker yüklemesi yapılır. Eğer zaten şekerin yüksek çıkarsa kesinlikle yapılmaz dedi. Ben hala nerede doğum yapacagimi bilmiyorum. Bu gittiğim doktor hastaneye gelip yaptırıyormuş ama hastane harici 2500 alıyormuş. Eğer özel hastaneye gider de doğumunda doktorun hastanede olmayıp başka doktor girecekse ki bu çoğunlukla karşılaşılan bir durummuş, devlette yap daha iyi dedi.
Bazı özel hastanelerde de diplomasız olanlar bile girebiliyormuş doğuma
Hala doktor hastane bulamadım. Kafam çok karışık yani.
Neyse ki bebeğim sağlıklı

Bu arada kızımızın adini "elif" koymaya karar verdik

Gözün aydın tatlımm ay ne güzel isimde bulunmuşş maşallah fıstığa :)) diplomasız doktor nedir yaa ??

Merhaba canımm bizde iyiyzzz:)
Bebişler sağlıklı olsun önemli olan o ama insan biraz takılıyor swn kaç kilo aldın tatlım ?

Kızlar 4 boyutluyu 21 haftada çektiren varmı yüzünü falan net gosteriyormu minişler ay perşembe gidicem tam 21 oluyor ama 22 de daha net diyorlar sabirsizim

Selam kızlar bugün kontrole gittim oğluşumu gördüm iyiydi cok şükür haftaya şeker testimiz yapılacak doktorumuz mantıklı acıklamaları yaptı bu arada toplam 7 kilo almışım
Ne söyledi canım şeker yüklemesi ile ilgili?
Ben zaten hamile kaldığından beri şeker tüketmiyorum çünkü inanılmaz baş ağrısı yapıyor akşama kadar.
Merhaba canımm bizde iyiyzzz:)
Bebişler sağlıklı olsun önemli olan o ama insan biraz takılıyor swn kaç kilo aldın tatlım ?

Ben 7 aldım ama artık yürüyüşe falan başladım umarım en fazla 12 ile hamileligimi bitiririm.

slm bende ms hastasıyım bir arkdaş bulmak iyi geldi desem:)

Günaydınn

Kızlar 4 boyutluyu 21 haftada çektiren varmı yüzünü falan net gosteriyormu minişler ay perşembe gidicem tam 21 oluyor ama 22 de daha net diyorlar sabirsizim

Ben 22+4 te gittim canım ama eliyle kapattı yüzünü açmadı :) minnak burnunu görebildik bide ağzını açıp kapatmasını :)

slm bende ms hastasıyım bir arkdaş bulmak iyi geldi desem:)
günaydın herkese ben girp oldum yaa boğazım acıyor oksürük burun tıkalı gece hiç uyuyamadım oğru düzgün geçeydi bi kuşburnu çayı limonlu su içiyorum alalhtan ateş yok inşallah olmaz

Günaydın kızlar nasılsınız??? Biz iyiyiz şimdilik çok şükür...dün kalp muayenemiz vardı ekojenik fokus dışında her şey gayet iyi dedi. Bu hafta bir de Eyüp ekiciye gideyim diyorum... Umarım sizde de her şey yolundadır.

Sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum bende. Ayrıntılı ultrason için. Bu hafta geçmek bilmez bana. Şimdiden stres yaptım. Kıpır kıpır kıpırdayan kızımın hareketlerini bile duymaz oldum sanki pffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…