• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Dalan roxy . Evet bende duydum ama toz olduğu için camasirlarda kalıntı bıraktığını söylüyorlar en az 2 durulama yapmak gerekiyormus
İnşallah görünür canım,öne alma imkanım var mı durumunu söylesen?

Ne güzel daha uygun olur.

İyiymiş sizin de her seferinde mi böyle ödüyorsunuz?Bizim de ekstra istemedi.

Evet bizim doktor bu şekilde çalışıyor canım 1 alıyor 1 almıyor :oops:

Kortizonlu ilaç kullanıpta kilo almayan yokki. Allah sağlık sıhhat versin. Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı boşver kilonu.

dr verdi zaten ben ms hastasıyım birde romatizma var yaş 36 ilk gebelik bebek ve beni koruyor beyin cerrahımada sordum doğumcum ms için dekort diye bi ilaç verdi dedim ona kullanıcaksın dedi zararı almassam sıkıntı olucakmış bibrek kafama takıldı kontrolüm mayısta bakalım inşalalh kaapanmıştır canım aklımda hep bi soru işareti:) ilaç tek sıkıntı iştah açımı yaptı herkes ne güzel 2 ila 5 lilp aradı almaış ben 14 kilo aldım 75 kilo ile hamile kaldım şimdi 90 kiloyum
Bebek sağlıklı olsun da kilo yine verilir canım. Doktor da hiç kızmasın kortizon çok zor bir ilaç.

Kortizonlu ilaç kullanıpta kilo almayan yokki. Allah sağlık sıhhat versin. Önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı boşver kilonu.
teşk ederim alışık olmayınca takıyorum gerçi ilk baştaki kadar değil bide kızımın böbreği düzelirse yatıp klkıp dua ediyorum alalhım hepimizi korusun herkes bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bebek sağlıklı olsun da kilo yine verilir canım. Doktor da hiç kızmasın kortizon çok zor bir ilaç.
yediğim azarı görsen kaçarsın ama takmıyorum haklısınız diyip geçiştiriyorum artık ama dr gayet memnunum
onuda araya araya bulduk hayırlısı bakalım

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/beneto-bt-2050-pasific-cift-yonlu-bebek-arabasi-214551196

Bunu alacağız canım. Özellikleri güzel fiyatı da uygun 400 tl civarı. Ağlama kıyamam sana sen ver teli ben ararım annenle kvdeni.:KK71:

Söyleyemeyecek bir şey yok, madem teklif de etmişler. Anne şunu şunu sen alsan kvdem de şunu şunu alsa dedik. Sizce uygun mu demek zor olmamalı. Anane babanne olacaklar kolay mı pamuk eller cebe.:KK73:

http://www.hepsiburada.com/brion-adria-seyahat-sistem-bebek-arabasi-empire-mor-p-AILEWEEBR200-3SET
Bizde bunu beğendik hafta başında aldık dün geldi, evde deneme sürüşleri bile yaptık, hoşumuza gitti ergonomik ve kullanışlı bi araba :KK48::KK73:

Eklentiler

• Oyuncak_5667728.jpg
    Oyuncak_5667728.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 53
yediğim azarı görsen kaçarsın ama takmıyorum haklısınız diyip geçiştiriyorum artık ama dr gayet memnunum
onuda araya araya bulduk hayırlısı bakalım
Kaçıncı haftadasin?
http://www.hepsiburada.com/brion-adria-seyahat-sistem-bebek-arabasi-empire-mor-p-AILEWEEBR200-3SET
Bizde bunu beğendik hafta başında aldık dün geldi, evde deneme sürüşleri bile yaptık, hoşumuza gitti ergonomik ve kullanışlı bi araba :KK48::KK73:
Bu da çok hoş canim güle güle kullanın.

Şu anda bebeğin için en kötü şey stres sen içini ferah tut inşallah Allahın izniyle bebeğinin güzel haberlerini burdan bize verirsin. Şimdiden çok geçmiş olsun diyorum. Sen bol bol dua et.

Geçen kemeraltında bir dükkana girme gafletinde bulundum. Böyle bilgi bombardımanı yok. Kadın almana gerek yok bak diye diye dünya kadar ürün anlattı. Loğusa pijamasından kendinden sütyenli atlete, doğum sonrası karın kaslarını çalıştıran korseden çatlak kremlerine oradan bebek şampuanlarına. Yeter deyip kaçtım en sonunda.
Yaa ben hep araştırırım sonra biyere giderim pat pat alır geçerim sanki hiç araştıran ben değilmişim gibi kendim için böyleydim de çok da evham yapmamak lazım sanki ihtiyaç duydukça gidilir bi şekilde bulunur sanki mağazalara kıran gelicek iki ay sonra :))

Yaa ben hep araştırırım sonra biyere giderim pat pat alır geçerim sanki hiç araştıran ben değilmişim gibi kendim için böyleydim de çok da evham yapmamak lazım sanki ihtiyaç duydukça gidilir bi şekilde bulunur sanki mağazalara kıran gelicek iki ay sonra :))
Ayy sorma. İzmir de bir toptancı varmış mutlu bebe diye. Çankaya girişindeki metronun oralarda. Oradan almayı düşünüyorum toplu şekilde. Allah ne nasip ettiyse o geliyor elimize.

sizleri okudukça bende sabırsızlanıyorum ben hiç bişi almadım daha sürekli bakıyorum araştırıyorum
kafam çorba oldu 1 aydır ne alsam hangi marka artık akışına bıraktım 7 çi ayda hepsini alacam nasip olursa
ama içim gidiyor tek aldığım çok erken ama bebek şekeri yaptırdım biberon ama içi boş doğuma yakın şeker koyacaz artık:)

Canım ben de bakıyorum arada indirimi yakalayamadim bir türlü inşallah önümüzdeki aydan başlıycam artık.Birkaç paket almak lazım haklısın.

Ya evet ben de sevmiyorum pek o yüzden çok içime sinmiyor sebamed benim de.Sen hangisini düşünüyorsun peki?Mustela var bi aklımda ama...
Dalan roxyi ben de duydum iyi diye ama arkadaşın dediği gibi kalıntı filan oluyormuş.Sıvısı var mıdır bakmak lazım?Bence fırsat buldukça parça parça almak lazım.

Canım kücük boyutlu olduğu için bebek küvetinde daha rahat yıkamaz mısınız,ben alınmalı diye düşünüyorum ama deneyimli birileri daha iyi bilir :)

Şeker yüklenmesini sormadım hiç sorayım bi dahaki kontrolde inşallah.Aklım karışık o konuda.
Bu ürünleri ben de gördüm güzel diyorlar içine sınıyor mu,fiyat olarak nasıl canım,nerden aldın?
Evet tatlım zaten aloe vera cok faydalı bir bitki bu baby seti 120 lira falan sanırım kendime ürün almak için üye olmştum tatlım öylelikle alıcam :)

Merhaba güzel anne adayları ❤️ Hayırlı Cumalar dilerim herkese.. Bugün özellikle sizlerden bir duâya âmin demenizi isteyeceğim. Bu hafta benim için çok önemli olan bir sınav verdim. Çıkacak olan sonucun 'olumlu' olması, yani sınavı geçmiş olmam benim ve gelecek planlarım için büyük önem taşıyor. Lütfen dualarınızı esirgemeyin ve sizlerin de hayır duaları hatrına o sınavımı geçmiş olayım. :KK61:

ediyorum canım sağolasın benımki kız ama :)
İnşallah geçer,olumlu düşün.Stres seni de bebeğine de daha çok etkileyecektir canım.

Evet tatlım zaten aloe vera cok faydalı bir bitki bu baby seti 120 lira falan sanırım kendime ürün almak için üye olmştum tatlım öylelikle alıcam :)
Evet ilgimi çekti açıkçası ben de bir bakınayım bu markaya.

dr verdi zaten ben ms hastasıyım birde romatizma var yaş 36 ilk gebelik bebek ve beni koruyor beyin cerrahımada sordum doğumcum ms için dekort diye bi ilaç verdi dedim ona kullanıcaksın dedi zararı almassam sıkıntı olucakmış bibrek kafama takıldı kontrolüm mayısta bakalım inşalalh kaapanmıştır canım aklımda hep bi soru işareti:) ilaç tek sıkıntı iştah açımı yaptı herkes ne güzel 2 ila 5 lilp aradı almaış ben 14 kilo aldım 75 kilo ile hamile kaldım şimdi 90 kiloyum

Aa siz de mi ms hastasisiniz benim gibi bende ms hastasıyım doktorumun kontroluyle hamile kaldım interferon ıgne kullaniodum bebekten önce hamile olduğumu öğrendiğim de kestim igneyi doğumdan sonra hemen başlamam gerekiomus bnmde ömür boyu bagliyim o ignelere yani. Siz ne kullaniosunuz kaç yıldır ms hastasisiniz

Iyi akşamlar hanimlar Nasılsıniz ben bugun biraz oğluma alışveriş yapınca kendimi çok daha iyi hissettim deterjnlar emzik biberonlar ıslak hanimlar aldım onun için bişiler almak çok keyifliydi

Back