2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Iyi akşamlar hanimlar Nasılsıniz ben bugun biraz oğluma alışveriş yapınca kendimi çok daha iyi hissettim deterjnlar emzik biberonlar ıslak hanimlar aldım onun için bişiler almak çok keyifliydi
Ben 7.aydan sonra düşünyrm alışveriş maşallah sizler nasıl hevesle alıyosunz

Cok gecmiş olsun kaç yıldır ms hastasısınız benim en yakn arkadaşım ms iğneyi ne sıklıkta kullanıyordunuz arkadaşm haftada bir kullanıyor

Ben de 7.ay düşünüyorum gelen bikaç hediye hriç kendim daha hiçbişey almadım aynen araştırma halindeym

Bebişi

Ben 7.aydan sonra düşünyrm alışveriş maşallah sizler nasıl hevesle alıyosunz

Şimdi bile alırken çok kararsız kaliorum 40 kere dusunuorum ozaman a bırakırsam herhalde ben yetisemem bide insan almak istio bişiler heves ediorum oyüzden yavaş yavaş aliorum

Cok gecmiş olsun kaç yıldır ms hastasısınız benim en yakn arkadaşım ms iğneyi ne sıklıkta kullanıyordunuz arkadaşm haftada bir kullanıyor

Çok teşekkür ederim. 3 yıldır ms hastasıyım bn rabbime şükürler olsun ki ağır ataklar geçirmedim ve koruyucu tedavi için hemen ignelere başladık haftada üç gündü benimki en son çekilen Mr da yeni plak oluşumu gorulmedigi için doktor hamilelige onay verdi hamilelikte zaten hormonlar koruomus ama doğumdan sonra büyük risk altındaymisim oyüzden ben uzun süre emziremicem maalesef Bebeğimi ıgne ye tekrar başlatacak doktorum

İnşallah hiç kalmaz lezyonlar hepsi yok olur arkadaşımda hafif atlatıyor cok şükür ama yeni yalancı atak gecirdi evde yatıyor şuan dengesi bozuldu kalkamıyor pek onn dışında normal şekide hayatına devam ediyor Rabbim beterinden korusun olsun sizin bebiş de mamayla büyür nolcak coğu anne keyfi mama veriyor sizin sebebiniz var enazından

Aynen ole sagligim daha önemli çünkü bebeğim bana muhtaç bana bişi olursa naparim ozaman takilio tüm yani mama vercem die ilk bnm çocuğum olmucak ki mama yla beslenen. Arkadasiniza da çok geçmiş olsun zor bi hastalık normalde diğer insanlardan hiç bi farkın yok ama atak zamanı nolucagin nası bi hasar kalicagi belli diil Rabbim herkesin derdine sıfasini versin insallah

Kizlar ben grip oldum.dört gündür bunu atlatmaya calisiyorum tam düzelirken yine agirlasiyorum ihlamur limon meyve yedim halâ da geçmiyor bebeğim de etkileniyor mudur şimdi

Amin tatlım inşallah iğneye cok morali bozuluyor her pazartesi vuruyo morarmaya sertleşmeye başladı bacağı geçen kılcal damara denk geldi kanamış iki aydır kullanıo :/ bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh gerisi gelir anne olunca daha güçlü olunur emzirmekte koruyor ms den die biliyorum ben

Kizlar ben grip oldum.dört gündür bunu atlatmaya calisiyorum tam düzelirken yine agirlasiyorum ihlamur limon meyve yedim halâ da geçmiyor bebeğim de etkileniyor mudur şimdi
Yediğin şeyler zararlı değil ya etkilemez inşallah

Aynı sikayetler bnde de oldu mor mor yerleri duruo hatta acio du artık vurmak istemiodum bm bide 3 gün vuruo dum dusun konu sağlık olunca ister istemez dayaniosun sonuçta iyi gelio hastalığa inşallah dediğin gibidir de doğumdan sonra bi sıkıntı çıkmaz hiç diilse bi süre emzirebiliyim bebegimi

Kızlar doktor bana 20 haftada 2.düzey ultrason diye yazmış ben simdi bu hafta yaptrmam lazimmi 21 de yaptrsam bisey olirmu

İnşallah tatlım

Kızlar doktor bana 20 haftada 2.düzey ultrason diye yazmış ben simdi bu hafta yaptrmam lazimmi 21 de yaptrsam bisey olirmu
Bende bu hafta sonu yani 22. haftada yaptırıcağım. Geç kalmış değilsin 24. haftaya kadar gidilebiliyor.
Bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum. İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar.

Bende bu hafta sonu yani 22. haftada yaptırıcağım. Geç kalmış değilsin 24. haftaya kadar gidilebiliyor.
Bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum. İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar.
Bende haftaya pazartesi yaptıracağım. Çok özledim kuzumu. Geçmiyor zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…