Ben 7.aydan sonra düşünyrm alışveriş maşallah sizler nasıl hevesle alıyosunzIyi akşamlar hanimlar Nasılsıniz ben bugun biraz oğluma alışveriş yapınca kendimi çok daha iyi hissettim deterjnlar emzik biberonlar ıslak hanimlar aldım onun için bişiler almak çok keyifliydi
Cok gecmiş olsun kaç yıldır ms hastasısınız benim en yakn arkadaşım ms iğneyi ne sıklıkta kullanıyordunuz arkadaşm haftada bir kullanıyorAa siz de mi ms hastasisiniz benim gibi bende ms hastasıyım doktorumun kontroluyle hamile kaldım interferon ıgne kullaniodum bebekten önce hamile olduğumu öğrendiğim de kestim igneyi doğumdan sonra hemen başlamam gerekiomus bnmde ömür boyu bagliyim o ignelere yani. Siz ne kullaniosunuz kaç yıldır ms hastasisiniz
Ben de 7.ay düşünüyorum gelen bikaç hediye hriç kendim daha hiçbişey almadım aynen araştırma halindeymsizleri okudukça bende sabırsızlanıyorum ben hiç bişi almadım daha sürekli bakıyorum araştırıyorum
kafam çorba oldu 1 aydır ne alsam hangi marka artık akışına bıraktım 7 çi ayda hepsini alacam nasip olursa
ama içim gidiyor tek aldığım çok erken ama bebek şekeri yaptırdım biberon ama içi boş doğuma yakın şeker koyacaz artık:)
teşk ederim alışık olmayınca takıyorum gerçi ilk baştaki kadar değil bide kızımın böbreği düzelirse yatıp klkıp dua ediyorum alalhım hepimizi korusun herkes bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin[/QUOT
Bebişin böbreğinde ne var canım bnm yeğenmde up darlığı vardı o kendiliğinden geciyor doğduktan sonra sizinkide öyle bişey olabilir?
Gökçe düşünyrm benMerhaba kizlar nasilsiniz uzun suredir giremedim bizimde kizimiz olacakk su siralar isimle mesguluzz siz ne koyacaksiniz bebislerin izimleri i?????
Ben 7.aydan sonra düşünyrm alışveriş maşallah sizler nasıl hevesle alıyosunz
Cok gecmiş olsun kaç yıldır ms hastasısınız benim en yakn arkadaşım ms iğneyi ne sıklıkta kullanıyordunuz arkadaşm haftada bir kullanıyor
İnşallah hiç kalmaz lezyonlar hepsi yok olur arkadaşımda hafif atlatıyor cok şükür ama yeni yalancı atak gecirdi evde yatıyor şuan dengesi bozuldu kalkamıyor pek onn dışında normal şekide hayatına devam ediyor Rabbim beterinden korusun olsun sizin bebiş de mamayla büyür nolcak coğu anne keyfi mama veriyor sizin sebebiniz var enazındanÇok teşekkür ederim. 3 yıldır ms hastasıyım bn rabbime şükürler olsun ki ağır ataklar geçirmedim ve koruyucu tedavi için hemen ignelere başladık haftada üç gündü benimki en son çekilen Mr da yeni plak oluşumu gorulmedigi için doktor hamilelige onay verdi hamilelikte zaten hormonlar koruomus ama doğumdan sonra büyük risk altındaymisim oyüzden ben uzun süre emziremicem maalesef Bebeğimi ıgne ye tekrar başlatacak doktorum
Ay yazamamışım bebişin böbreğinde ne var benim yeğenimin up darlığı vardı doğdktan sonra ggecti öyle bişeydir belkiiiBebişi
İnşallah hiç kalmaz lezyonlar hepsi yok olur arkadaşımda hafif atlatıyor cok şükür ama yeni yalancı atak gecirdi evde yatıyor şuan dengesi bozuldu kalkamıyor pek onn dışında normal şekide hayatına devam ediyor Rabbim beterinden korusun olsun sizin bebiş de mamayla büyür nolcak coğu anne keyfi mama veriyor sizin sebebiniz var enazından
Amin tatlım inşallah iğneye cok morali bozuluyor her pazartesi vuruyo morarmaya sertleşmeye başladı bacağı geçen kılcal damara denk geldi kanamış iki aydır kullanıo :/ bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh gerisi gelir anne olunca daha güçlü olunur emzirmekte koruyor ms den die biliyorum benAynen ole sagligim daha önemli çünkü bebeğim bana muhtaç bana bişi olursa naparim ozaman takilio tüm yani mama vercem die ilk bnm çocuğum olmucak ki mama yla beslenen. Arkadasiniza da çok geçmiş olsun zor bi hastalık normalde diğer insanlardan hiç bi farkın yok ama atak zamanı nolucagin nası bi hasar kalicagi belli diil Rabbim herkesin derdine sıfasini versin insallah
Yediğin şeyler zararlı değil ya etkilemez inşallahKizlar ben grip oldum.dört gündür bunu atlatmaya calisiyorum tam düzelirken yine agirlasiyorum ihlamur limon meyve yedim halâ da geçmiyorbebeğim de etkileniyor mudur şimdi
Amin tatlım inşallah iğneye cok morali bozuluyor her pazartesi vuruyo morarmaya sertleşmeye başladı bacağı geçen kılcal damara denk geldi kanamış iki aydır kullanıo :/ bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh gerisi gelir anne olunca daha güçlü olunur emzirmekte koruyor ms den die biliyorum ben
Bişey olmaz canım 24 e kadar yaptirabilirsinKızlar doktor bana 20 haftada 2.düzey ultrason diye yazmış ben simdi bu hafta yaptrmam lazimmi 21 de yaptrsam bisey olirmu
İnşallah tatlımAynı sikayetler bnde de oldu mor mor yerleri duruo hatta acio du artık vurmak istemiodum bm bide 3 gün vuruo dum dusun konu sağlık olunca ister istemez dayaniosun sonuçta iyi gelio hastalığa inşallah dediğin gibidir de doğumdan sonra bi sıkıntı çıkmaz hiç diilse bi süre emzirebiliyim bebegimi
Bende bu hafta sonu yani 22. haftada yaptırıcağım. Geç kalmış değilsin 24. haftaya kadar gidilebiliyor.Kızlar doktor bana 20 haftada 2.düzey ultrason diye yazmış ben simdi bu hafta yaptrmam lazimmi 21 de yaptrsam bisey olirmu
Bende haftaya pazartesi yaptıracağım. Çok özledim kuzumu. Geçmiyor zaman.Bende bu hafta sonu yani 22. haftada yaptırıcağım. Geç kalmış değilsin 24. haftaya kadar gidilebiliyor.
Bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum. İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?