Bence 4 lüyü de yaptırma... Benim fikrim ikili yeterli...Kızlar hayırlı cumalarSize benden önce hamile kaldığınız için daha tecrübelisiniz. Bi sorum var, ikili test'ten sonra üçlü testi yaptırmayıp, direk dörtlüyü yaptıran var mı? Yoksa her birini tek tek yaptırmalıyız? Doktorum 3lü için randevu verdi İnternette 3lü yaptırılmayıp direk 4lü yaptırmak daha mantıklı diyorlar. 4lünün ihtimal yüzdesi daha çok oluyor. Kafam karişti. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yaa o günler de gelsinhayrlisyla cok istiyorum.Her gün ufak tefek vuruyor ama dısarıdan belli değil,babasina ise cook nazlı,bi kre hissetti.Elimizi koydugumuz an duruyo.Bi de hep asagilarda hissediyorum ne zaman yukariya cikacak.
Bizimki de sakin canım bi de erkek yani :) bir an önce daha net hissetmek istiyorum
Ben varım. Bence en iyi yüzde veren ikili ama doktor 4lu de yaptı. Gerekli mi bence gereksiz.Kızlar hayırlı cumalarSize benden önce hamile kaldığınız için daha tecrübelisiniz. Bi sorum var, ikili test'ten sonra üçlü testi yaptırmayıp, direk dörtlüyü yaptıran var mı? Yoksa her birini tek tek yaptırmalıyız? Doktorum 3lü için randevu verdi İnternette 3lü yaptırılmayıp direk 4lü yaptırmak daha mantıklı diyorlar. 4lünün ihtimal yüzdesi daha çok oluyor. Kafam karişti. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kızlar hayırlı cumalarSize benden önce hamile kaldığınız için daha tecrübelisiniz. Bi sorum var, ikili test'ten sonra üçlü testi yaptırmayıp, direk dörtlüyü yaptıran var mı? Yoksa her birini tek tek yaptırmalıyız? Doktorum 3lü için randevu verdi İnternette 3lü yaptırılmayıp direk 4lü yaptırmak daha mantıklı diyorlar. 4lünün ihtimal yüzdesi daha çok oluyor. Kafam karişti. Siz ne düşünüyorsunuz?
Herkese merhaba bende 1 ocakta öğrendim hamile oldugumu hangi gruba yazsam bilemedim :) bugun devlet has doktor kontrolum vardı doktor bebek asagida dedi ama bir açıklama yapmadi sancin var mi dedi yok dedim ama korkuttu benikan istedi birde başka bir ultrasona gönderdi. P.tesi öğleden sonra çıkacak sonuçlar duruma göre konusalim dedi. Bide bu kediden falan bulaşan virüs testini yanlış yorumladı netten baktigimda tamamen ters şekilde. Yaşadığım yerde hastane doktor guven anlaminda cok skntili o yuzden kafam acayip karisti
Nasil yanlis yorumladi canim? Benim de o viruse bagisikligim yok. Cig ete de yok
Ben ikili ve üçlü yaptım dörtlü yaptıralım demedi doktrKızlar hayırlı cumalarSize benden önce hamile kaldığınız için daha tecrübelisiniz. Bi sorum var, ikili test'ten sonra üçlü testi yaptırmayıp, direk dörtlüyü yaptıran var mı? Yoksa her birini tek tek yaptırmalıyız? Doktorum 3lü için randevu verdi İnternette 3lü yaptırılmayıp direk 4lü yaptırmak daha mantıklı diyorlar. 4lünün ihtimal yüzdesi daha çok oluyor. Kafam karişti. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende ikili uçlu yaptrfim ama 4 lude istedi yaptrmyi düşünmüyorum cocugumu o kadar radyasyona maruz borakma.mBen ikili ve üçlü yaptım dörtlü yaptıralım demedi doktr
Ama radyasyon yokki ultrasyonlardaBende ikili uçlu yaptrfim ama 4 lude istedi yaptrmyi düşünmüyorum cocugumu o kadar radyasyona maruz borakma.m
Radyasyon yok kan alıyorlar sadece ve zaten normal kontrol zamanında yapıyorlar. Extra değil.Bende ikili uçlu yaptrfim ama 4 lude istedi yaptrmyi düşünmüyorum cocugumu o kadar radyasyona maruz borakma.m
Merhaba cnm ben iyiyim bebisimde iyi çok sukur sen nasılsın varmı güzel haberler sanada allahım biranonce nasip etsin cnmmeraba güzel anneler nasılsınız ? ben kürtaj olduktan sonra doğru dürüst giremedim buraya malesef. merak ediyorm sizleri ve bebişlerinizi , umarım iyisinizdir. Rabbm hayırlısıyla zamannda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Sağol canım iyiyiz şimdilik. Allah senin de gönlüne göre versin.meraba güzel anneler nasılsınız ? ben kürtaj olduktan sonra doğru dürüst giremedim buraya malesef. merak ediyorm sizleri ve bebişlerinizi , umarım iyisinizdir. Rabbm hayırlısıyla zamannda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
meraba güzel anneler nasılsınız ? ben kürtaj olduktan sonra doğru dürüst giremedim buraya malesef. merak ediyorm sizleri ve bebişlerinizi , umarım iyisinizdir. Rabbm hayırlısıyla zamannda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?