2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar hayırlı cumalar Size benden önce hamile kaldığınız için daha tecrübelisiniz. Bi sorum var, ikili test'ten sonra üçlü testi yaptırmayıp, direk dörtlüyü yaptıran var mı? Yoksa her birini tek tek yaptırmalıyız? Doktorum 3lü için randevu verdi İnternette 3lü yaptırılmayıp direk 4lü yaptırmak daha mantıklı diyorlar. 4lünün ihtimal yüzdesi daha çok oluyor. Kafam karişti. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bence 4 lüyü de yaptırma... Benim fikrim ikili yeterli...

Daha asagida benimde. Yukarı çıkınca reflu yapıyormuş.

Ben varım. Bence en iyi yüzde veren ikili ama doktor 4lu de yaptı. Gerekli mi bence gereksiz.

Ben ikili yaptırmıştım, doktor üçlü ya da dörtlüye gerek görmedi.

Herkese merhaba bende 1 ocakta öğrendim hamile oldugumu hangi gruba yazsam bilemedim :) bugun devlet has doktor kontrolum vardı doktor bebek asagida dedi ama bir açıklama yapmadi sancin var mi dedi yok dedim ama korkuttu beni kan istedi birde başka bir ultrasona gönderdi. P.tesi öğleden sonra çıkacak sonuçlar duruma göre konusalim dedi. Bide bu kediden falan bulaşan virüs testini yanlış yorumladı netten baktigimda tamamen ters şekilde. Yaşadığım yerde hastane doktor guven anlaminda cok skntili o yuzden kafam acayip karisti

Doktor guven olayindan dolayi hem devlete hem ozele gidiyorum ozeldeki doktoruma gidip sordum bebek bu hareketli sonucta bazen kolu asagida olur bazen bacagi takilma buna dedi ama muayene de etmedi. Gecen hafta gitmistim ozeldeki doktoruma cinsiyet icin o zaman boyle bir durumdan bahsetmedi. Bu arada kizim olacak insallah...

Nasil yanlis yorumladi canim? Benim de o viruse bagisikligim yok. Cig ete de yok

Ben ikili ve üçlü yaptım dörtlü yaptıralım demedi doktr

Bn 2 lide ultrasona girdim sonra kan aldlat 3 lude girmefim sadece 4 boyutlu da çok radyasyon var diyolar

Merhaba cnm ben iyiyim bebisimde iyi çok sukur sen nasılsın varmı güzel haberler sanada allahım biranonce nasip etsin cnm

Sağol canım iyiyiz şimdilik. Allah senin de gönlüne göre versin.

Hoşgeldin canım... Bizler iyi gibiyiz çok şükür. Tam anlamıyla yuvarlanıyoruz :) Sen nasılsın? En kısa zamanda hayırlı bir haberle tekrar aramıza katılmanı bekliyoruz inşallah

Günaydın hanımlar hayırlı haftalar hepinize :)

Keyifler nasıl? Mide bulantılarım bir haftadır yok hamdolsun neşem yerine geldi :)

Sizde durumlar nasıl

Günaydın
Benim iştahım felaket arttı. Sürekli bişiler yiyip geziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…