Günaydın
Benim iştahım felaket arttı. Sürekli bişiler yiyip geziyorum.
Ohh yarasın bebişe. Benim de öyle çok şükür. Bu ara ne yesem kilo olarak kalıyor :) olsunGünaydın
Benim iştahım felaket arttı. Sürekli bişiler yiyip geziyorum.
Olsun canım sıkıntı yapma yediklerin bebeğe şifa olsun inşallahKızlar başından beri kaç kg aldınız. Ben 6-7 gibi.bundan sonra daha da hızlı alacaksın diyorlar.napcam ben yaa ne yesem kilo oluyo
Ben hic kilo almadim.Kızlar başından beri kaç kg aldınız. Ben 6-7 gibi.bundan sonra daha da hızlı alacaksın diyorlar.napcam ben yaa ne yesem kilo oluyo
Ben hic kilo almadim.Endiselendim biraz ama doktor bebegin gelisimi iyi dedi. Ben ekmegi ve tatliyi kestim. Onun disinda her seyi yiyorum. Birde aksam acikinca nesfit aldim , onu yiyorum. Bu yuzden kilo almadim galiba...
Oyle tabii. Ben baslarda kilo almayim diye ugrastim. Gereksiz herseyi kestim. Cips kola cikolata, sireli tatlilar vb...Bence de annenin çok kilo almasının bebeğe bi faydası yok, önemli olan düzenli ve dengeli beslenmek. Ben toplamda 1,5 kilo almışım...
Oyle tabii. Ben baslarda kilo almayim diye ugrastim. Gereksiz herseyi kestim. Cips kola cikolata, sireli tatlilar vb...
Ama burdaki kizlari okudukca acaba benim bebegim gelismiyor mu diye endise ettim. Benim kilom zaten fazlaydi 58 ile hamile kaldim. Sen ?
Cnm bence biraz da bunyeyle alakalı kestim dediklerini ben daha önce de yemiyorum.Ama gelgelelim yine de aldımOyle tabii. Ben baslarda kilo almayim diye ugrastim. Gereksiz herseyi kestim. Cips kola cikolata, sireli tatlilar vb...
Ama burdaki kizlari okudukca acaba benim bebegim gelismiyor mu diye endise ettim. Benim kilom zaten fazlaydi 58 ile hamile kaldim. Sen ?
Ama ama amaâa benim boyum kisa 158Ooo senin 58 fazlaysa ben yandım 66 kilo ilebenimki planlı bir hamilelik olduğundan 4-5 ay öncesinden düzenli beslenmeye başlamıştım, cips kola falan sevmem zaten, ekmek tüketmem, bunların dışında hemen hemen her şeyi yerim ama abartarak yemezdim o yüzden çok farketmedi galiba kilom...
Ben cok yerdim. Neyseki artik canim da istemiyor :)))Cnm bence biraz da bunyeyle alakalı kestim dediklerini ben daha önce de yemiyorum.Ama gelgelelim yine de aldım
Ama ama amaâa benim boyum kisa 158iyi yapmissin. Duzenli beslendikten sonra hic sikinti olmaz bence. Yeterki bebislerimiz saglikli olsun.
40 lı rakamlar tartıda var mı yaaOlsun canım sıkıntı yapma yediklerin bebeğe şifa olsun inşallah
Ben 42.200 ile hamile kaldım. Dün tartıldım 48.300 çıktım
Can'ım ben de aynı sen gibiyim aslında dikkat de ediyorum fazla kilo olmasın diye ama oluyor maalesef bünyemiz almaya meyilli demek. Ben 58 le hamile kaldım şu an aç karna 64,5 olmuşum maalesefCnm bence biraz da bunyeyle alakalı kestim dediklerini ben daha önce de yemiyorum.Ama gelgelelim yine de aldım
Bende de yok çok şükür tadını çıkarıyrmGünaydın hanımlar hayırlı haftalar hepinize :)
Keyifler nasıl? Mide bulantılarım bir haftadır yok hamdolsun neşem yerine geldi :)
Sizde durumlar nasıl
Bende 66 ile başldm şimdi 68 imKızlar ben 62 kg di ilk kontrolünde her ay 2 kg alıyordum son ay 3,5 kg almışım yanı toplamda son kontrolde 8 kilo alarak 70 gözüktümdoktor dikkat et dedi ilk baslarda üzüldüm falan sonra kendimce gündüz karbondidrat yiyorsam aksam yemedim tatlıları tadımlık yedim abartmadan sutu nesquikli içerdim bıraktım normal içiyorum yada azıcık turk kahvesi koyuyorum oyle içiyorum bu sabah tartıldım 600 gr almışım haftaya kontrolüm var bide bahar geldi en ince kıyafetleri giyip gidicem ki kilo cok çıkmasın terazide Bakalım neler dicek doktor yoksa sadece kendimi mi kandirmisim anlaşılacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?