• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Günaydın:KK54:
Benim iştahım felaket arttı. Sürekli bişiler yiyip geziyorum.

Geçen hafta iki sabah kötüydüm yediklerimi çıkardım :( onun dışında iyiyim ama belirgin bi artış yok iştahımda zaten yemek yemeyi seven biri olduğumdan düzen aynı, +1,5 kg ile yola devam :D

Geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bütün bunlara değmiş olacak.
Toplamda sadece 1,5 kilomu aldın?

Kızlar başından beri kaç kg aldınız. Ben 6-7 gibi.bundan sonra daha da hızlı alacaksın diyorlar.napcam ben yaa ne yesem kilo oluyo

Kızlar başından beri kaç kg aldınız. Ben 6-7 gibi.bundan sonra daha da hızlı alacaksın diyorlar.napcam ben yaa ne yesem kilo oluyo
Ben hic kilo almadim. :110:Endiselendim biraz ama doktor bebegin gelisimi iyi dedi. Ben ekmegi ve tatliyi kestim. Onun disinda her seyi yiyorum. Birde aksam acikinca nesfit aldim , onu yiyorum. Bu yuzden kilo almadim galiba...

Ben hic kilo almadim. :110:Endiselendim biraz ama doktor bebegin gelisimi iyi dedi. Ben ekmegi ve tatliyi kestim. Onun disinda her seyi yiyorum. Birde aksam acikinca nesfit aldim , onu yiyorum. Bu yuzden kilo almadim galiba...

Bence de annenin çok kilo almasının bebeğe bi faydası yok, önemli olan düzenli ve dengeli beslenmek. Ben toplamda 1,5 kilo almışım...

Bence de annenin çok kilo almasının bebeğe bi faydası yok, önemli olan düzenli ve dengeli beslenmek. Ben toplamda 1,5 kilo almışım...
Oyle tabii. Ben baslarda kilo almayim diye ugrastim. Gereksiz herseyi kestim. Cips kola cikolata, sireli tatlilar vb...
Ama burdaki kizlari okudukca acaba benim bebegim gelismiyor mu diye endise ettim. Benim kilom zaten fazlaydi 58 ile hamile kaldim. Sen ?

Oyle tabii. Ben baslarda kilo almayim diye ugrastim. Gereksiz herseyi kestim. Cips kola cikolata, sireli tatlilar vb...
Ama burdaki kizlari okudukca acaba benim bebegim gelismiyor mu diye endise ettim. Benim kilom zaten fazlaydi 58 ile hamile kaldim. Sen ?

Ooo senin 58 fazlaysa ben yandım 66 kilo ile :D benimki planlı bir hamilelik olduğundan 4-5 ay öncesinden düzenli beslenmeye başlamıştım, cips kola falan sevmem zaten, ekmek tüketmem, bunların dışında hemen hemen her şeyi yerim ama abartarak yemezdim o yüzden çok farketmedi galiba kilom...

Cnm bence biraz da bunyeyle alakalı kestim dediklerini ben daha önce de yemiyorum.Ama gelgelelim yine de aldım

Ooo senin 58 fazlaysa ben yandım 66 kilo ile :KK70: benimki planlı bir hamilelik olduğundan 4-5 ay öncesinden düzenli beslenmeye başlamıştım, cips kola falan sevmem zaten, ekmek tüketmem, bunların dışında hemen hemen her şeyi yerim ama abartarak yemezdim o yüzden çok farketmedi galiba kilom...
Ama ama amaâa benim boyum kisa 158 :KK61::KK43: iyi yapmissin. Duzenli beslendikten sonra hic sikinti olmaz bence. Yeterki bebislerimiz saglikli olsun.

Olsun canım sıkıntı yapma yediklerin bebeğe şifa olsun inşallah
Ben 42.200 ile hamile kaldım. Dün tartıldım 48.300 çıktım
40 lı rakamlar tartıda var mı yaa :KK70: ben 70 kiloyum 70 le başladım 67 ye indim tekrar çıkmışım 70 e ama resmen genişledim tam oturan bilekliklerm koluma olmuyo kalçası genişleyen duymuştum da bileği genişleyen tek ben varım heralde:))

Cnm bence biraz da bunyeyle alakalı kestim dediklerini ben daha önce de yemiyorum.Ama gelgelelim yine de aldım
Can'ım ben de aynı sen gibiyim aslında dikkat de ediyorum fazla kilo olmasın diye ama oluyor maalesef bünyemiz almaya meyilli demek. Ben 58 le hamile kaldım şu an aç karna 64,5 olmuşum maalesef

Kızlar ben 62 kg di ilk kontrolünde her ay 2 kg alıyordum son ay 3,5 kg almışım yanı toplamda son kontrolde 8 kilo alarak 70 gözüktüm o_O doktor dikkat et dedi ilk baslarda üzüldüm falan sonra kendimce gündüz karbondidrat yiyorsam aksam yemedim tatlıları tadımlık yedim abartmadan sutu nesquikli içerdim bıraktım normal içiyorum yada azıcık turk kahvesi koyuyorum oyle içiyorum bu sabah tartıldım 600 gr almışım :KK76: haftaya kontrolüm var bide bahar geldi en ince kıyafetleri giyip gidicem ki kilo cok çıkmasın terazide :KK48::KK70::KK70: Bakalım neler dicek doktor yoksa sadece kendimi mi kandirmisim anlaşılacak..

Kızlar ben 62 kg di ilk kontrolünde her ay 2 kg alıyordum son ay 3,5 kg almışım yanı toplamda son kontrolde 8 kilo alarak 70 gözüktüm o_O doktor dikkat et dedi ilk baslarda üzüldüm falan sonra kendimce gündüz karbondidrat yiyorsam aksam yemedim tatlıları tadımlık yedim abartmadan sutu nesquikli içerdim bıraktım normal içiyorum yada azıcık turk kahvesi koyuyorum oyle içiyorum bu sabah tartıldım 600 gr almışım :KK76: haftaya kontrolüm var bide bahar geldi en ince kıyafetleri giyip gidicem ki kilo cok çıkmasın terazide :KK48::KK70::KK70: Bakalım neler dicek doktor yoksa sadece kendimi mi kandirmisim anlaşılacak..
Bende 66 ile başldm şimdi 68 im

Kızlar benim yaklaşık 1 haftadır sağ meme ucunda sertlik var.sizce korkmali miyim yoksa gebelikten mi bilmiyorum

Back