- 30 Ocak 2016
- 826
- 1.767
- 33
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bende senin gibiydim önceleri 2 ser kilo aldım ayda en son cuma günü gittiğimde 3.5kilo almisimdoktor görür görmez beni bayağı buyumusuz dedimakarna ekmek pilav yeme dedi banaKızlar ben 62 kg di ilk kontrolünde her ay 2 kg alıyordum son ay 3,5 kg almışım yanı toplamda son kontrolde 8 kilo alarak 70 gözüktüm doktor dikkat et dedi ilk baslarda üzüldüm falan sonra kendimce gündüz karbondidrat yiyorsam aksam yemedim tatlıları tadımlık yedim abartmadan sutu nesquikli içerdim bıraktım normal içiyorum yada azıcık turk kahvesi koyuyorum oyle içiyorum bu sabah tartıldım 600 gr almışım haftaya kontrolüm var bide bahar geldi en ince kıyafetleri giyip gidicem ki kilo cok çıkmasın terazide Bakalım neler dicek doktor yoksa sadece kendimi mi kandirmisim anlaşılacak..
Soğuk süt iç canım yudum yudum bendede var çünkü her gün cekiyorumKızlar merhaba benim migde yanmam başladı yaş sabahtan beri cekiyorum ne iyi gelir niğde yanmasına tatlı iyi gelir diye yiyorum ama yok banamisin demiyo
Göğüs uçlarında hassasiyet renginde koyulaşma sızlama ve kaşıntı oluyo ama sertlik yokKızlar benim yaklaşık 1 haftadır sağ meme ucunda sertlik var.sizce korkmali miyim yoksa gebelikten mi bilmiyorum
Cnm bence biraz da bunyeyle alakalı kestim dediklerini ben daha önce de yemiyorum.Ama gelgelelim yine de aldım
Sızlama ve kaşıntı kuruluktan oluyor. Ben onlara da lierac sürüyorum.Göğüs uçlarında hassasiyet renginde koyulaşma sızlama ve kaşıntı oluyo ama sertlik yok
Var var bacım diyetisyenle 45 e çıkabiliyordum en fazla :)40 lı rakamlar tartıda var mı yaa ben 70 kiloyum 70 le başladım 67 ye indim tekrar çıkmışım 70 e ama resmen genişledim tam oturan bilekliklerm koluma olmuyo kalçası genişleyen duymuştum da bileği genişleyen tek ben varım heralde:))
Çok güzel ya :) ne büyük nimetmiş mide bulantısının olmamasıBende de yok çok şükür tadını çıkarıyrm
Dr um ama Gaviscon şurup verdi. Mide yanması için sıkıntım olduğunda günde 3 kere iç dedi ben bir kere içtiğimde kesiyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Zararsız bir ilaçKızlar merhaba benim migde yanmam başladı yaş sabahtan beri cekiyorum ne iyi gelir niğde yanmasına tatlı iyi gelir diye yiyorum ama yok banamisin demiyo
Ben de 18+1 deyim ama bulantilarim hala var. Haftada ikiye dustu. Senin tamamen kesildi mi canim?Çok güzel ya :) ne büyük nimetmiş mide bulantısının olmaması
En son 26/27 martta hafta sonu midem bulandı çıkardım sonra bıçak gibi kesildi dedikleri olayı yaşadım. Allah daim etsin inşallah böyle gider.Ben de 18+1 deyim ama bulantilarim hala var. Haftada ikiye dustu. Senin tamamen kesildi mi canim?
Kızım saclanmayami başladı acaba 2 gündür var ya iceyim soğuk sütü inşallah iyi gelir saol cnmSoğuk süt iç canım yudum yudum bendede var çünkü her gün cekiyorum
Soğuk süt de bende çok fazla gaz yapıyor sütü çok severim ama rahatsız oluyorumKızım saclanmayami başladı acaba 2 gündür var ya iceyim soğuk sütü inşallah iyi gelir saol cnm
Allah korusun evladını sana bağışlasın inşallah canım. İğne kısa bir süre içinde kanamayı durdurur merak etme. Daha önceki düşüğün kaçıncı haftada oldu?Günaydın kızlar sizlere bisi sormak istiyorum pazar gunu kahve lekelenmem oldu dun de oldu hemen doktora gittim bebegin esinin yaninda kanama alani gördü igne ve hap verdi acaba basina gelen varmi cok korkuyorum birsey olucak diye daha önce düşük yapinca aklm cikiyor
Amin canim. Pazar gun ben de cikardim ama bu sabah yine bulandiEn son 26/27 martta hafta sonu midem bulandı çıkardım sonra bıçak gibi kesildi dedikleri olayı yaşadım. Allah daim etsin inşallah böyle gider.
Mide bulantım azalınca yerini mide yanmasına bıraktı hemen hemen 2 günde bir oluyor ama ilaç içince geçiyor. Benimde senin gibi önce 17. hafta da, haftada 2 3 e düştü sonra kesildi hamdolsun. Az daha sabret bu sıkıntının sonundasın inşallah
Günaydın kızlar sizlere bisi sormak istiyorum pazar gunu kahve lekelenmem oldu dun de oldu hemen doktora gittim bebegin esinin yaninda kanama alani gördü igne ve hap verdi acaba basina gelen varmi cok korkuyorum birsey olucak diye daha önce düşük yapinca aklm cikiyor
Amin canim cok saol digeri 10 haftalikdi ama onda kalp atisi hiç alinmamisdiAllah korusun evladını sana bağışlasın inşallah canım. İğne kısa bir süre içinde kanamayı durdurur merak etme. Daha önceki düşüğün kaçıncı haftada oldu?
Amin saol canim calismiyorum hamileligi ogrendigimden beri yatiorum ev isi bile yapmiyorum haftaya inşallah kanama durmus olur da bende rahat bir nefes alirim dualariniz icin allah razı olsunAllah bebegini sana bagislasin canim. Ben de daha once dusuk yaptim anlayabilyorum korkunu. Dr geregini yapmis zaten sen de bolca dinlen is yapmamaya calis. Calisiyosan rapor falan al canim. Ilk uc ay benim de dusuk tehlikem vardi 15 gun dinlendim gecti cok sukur