Benim de kiz olacak insallah. Ultrasyonda cok hareketliydi hatta doktor ne yedin boyle yerinde durmuyor demisti. Demek kucuk daha kuvvetsiz ondandir.Erkekler geç oynuyormuş. Neydi seninki? Benim kız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de kiz olacak insallah. Ultrasyonda cok hareketliydi hatta doktor ne yedin boyle yerinde durmuyor demisti. Demek kucuk daha kuvvetsiz ondandir.Erkekler geç oynuyormuş. Neydi seninki? Benim kız.
Bende öztürkçe kız ismi araştryrmBen de takıntılıyım o konuda..hem Öztürkçe olsun istiyorum hem de üö ş ç ğ gibi Türkçe karakter içermesin istiyorum ben yurtdıışnda çok problem yaşamıştım. Yurtdıışndaki arkadaşlarım kızlarına Deniz ,Defne, Merlin,Melisa gibi isimler koydular her kültürde de benzer kullanılıyor diye.
Biz oğlumuza BARTU ismi koymayı düşünüyoruz,Türk ordusunun ilk komutanıymış ve servet,varlık,güçlü,kuvvetli anlamları var. Hoşumuza gitti, hem Türkçe karakter yok hem de Öz Türkçe ...:)
Gönderebilirim neredesiniz kızlar?Ya kızlar çağla ve erik demeyiiin çok özledim.Buraya gelir gelmez alicam inşallah.Şimdilik avcumu yalıyorum
Anne olmak ne büyük sorumlulukmuş değil mi,sizi çok iyi anlıyorum benim de dilimde hep annemi şimdi anlıyorum sözü.Doğunca çok daha fazla anlayacağız... Hakları ödenmezmiş gerçekten.
Aynen ben de tutturdum bugün çağla diye nerden tutturdun diyo kocam demedim kkdan duydum ciddiye almıcak yoksa :)))
Lina diyodum arapça olduğu için vazgeçtim gibi liva diyodum hukukta kötü bi kelimeyi andırıyo yarın bigün haber olursa pek hoş olmucak en son düşündüğüm şeyseee koza :))) biliyorum saçma biraz ama yaramaz kız ismi gibi çok sempatk geliyo
Tabii annesi yarın hele kuvvetlensin pat pat vurur.Benim de kiz olacak insallah. Ultrasyonda cok hareketliydi hatta doktor ne yedin boyle yerinde durmuyor demisti. Demek kucuk daha kuvvetsiz ondandir.
Arkadaşım kızının adını ırmak koydu. Öztürkçe diye ama kökenini tam bilmiyorum.Bende öztürkçe kız ismi araştryrm
Gercektende bebegim erkek 12 haftalikken ogrenmistim cok tesekkur ederim icimi rahatlattin:)Canım cinsiyeti öğrendin mi komşum da senin haftalarında karnını tutup acile gitmiş erkek bebeklerde oluyo hep demiş ordaki ebe sonra bü bakmışlar gerçekten bebek erkek
Ağzın bal yesin :)) bu arada çağla için de teşekkür ederim buldurdum :))Ben beğendim kısa isimleri severim zaten. Lina da güzelmiş.
Ne demek bunun için varız :))Gercektende bebegim erkek 12 haftalikken ogrenmistim cok tesekkur ederim icimi rahatlattin:)
Hamilelikte cilt çok kuruyor canım. Nemlendirme önemli. Bir Kremle çok geçmez toparlanır cildin.Kizlaarr son bikac gündür farkettim yanagimda incecik kirisikliklar oluşmuş.çok moralim bozuldu.hamilelikten mi acaba.napsam cilt doktoruna mi gitsem.son zamanlarda çok yogundum iş güç gebelik..ihmal ettim kendimi.kirismisim haberim yok (((
Kizlar selam
Doktor kontrolumuz vardi cuma gunu. Kan tahlili idrar tahlili vs istedi. Idrar temiz cok sukur ama kan degerlerm dusuk cikti demir ilaci verdi smdi ona basliycam. Imom a devam.
Kabizlik sorunum var devam ederse magnezyum verecek o da ise yaramazsa yumusatici bir ilac var onu denerz az az dedi.
Bugun sabahtan beri cok fena gaz problemim var. yani bacagimi kaldirdigimda bile canim yaniyor. Sizde bu sorunu yasayan var mi? Metsil kullanabilirsin dedi doktor ama fayda etmiyor(
Haftalardir bakiyorum ama hala cok kararsizim bide begendiklerim cok pahali sanki kendimize araba aliyoruz :)Slm kızlar bebek arabası olarak ne düşünüyorsunuz araştırmaya başladınız mi karar vermek çok zor
Bebisim muhtemelen eylulun ilk haftasi dogacak. Kirki cikana kadar pek bir yere cikarmayiz. Sonrasi da kis. . Bu yuzden bebek arabasini simdi almayi dusunkuyorum. Herseyinl ihtiyaca gore alinmak istiyorum. Yani ilkbaharda alirsam bebek 8 aylik falan olur. Ona gore alirim. Simdi alsam bile bahara kadar kullanamam diye dusunuyuyorum. Sizce ??Slm kızlar bebek arabası olarak ne düşünüyorsunuz araştırmaya başladınız mi karar vermek çok zor
Canım valla havalar eskisi gibi tahmin edilmiyo ki şu ikili setler var ya ana kucağı oturtuluyo üstüne ben öyle bişey almak istiyorum havalar kötü olsa bile gezmek için avmye gideriz zaten otoparktan direk çıkarsın bebek arabasıyla diye düşünüyorumBebisim muhtemelen eylulun ilk haftasi dogacak. Kirki cikana kadar pek bir yere cikarmayiz. Sonrasi da kis. . Bu yuzden bebek arabasini simdi almayi dusunkuyorum. Herseyinl ihtiyaca gore alinmak istiyorum. Yani ilkbaharda alirsam bebek 8 aylik falan olur. Ona gore alirim. Simdi alsam bile bahara kadar kullanamam diye dusunuyuyorum. Sizce ??
Hayırlı olsun kızın gözünaydnSelam kizlar
ben de bebişimin kiz olduğunu ögrendi.aslinda erkek diye hissediyordum.ama neddense kiz ismi bulmustuk erkek ismi de daha düşünmemistik :) sebebi belli oldu çok hareketli bi kizdi bagdaş kurmuştu pek bize yüz vermedi bile:))))))herkesin sağlıkli hayirli evladi olsun.......
Chicco nun travel setleri var ana kucağı 0-13 kg kadar kullanılıyor ayni Zaman'da oto koltuğu oluyor ve büyüdükten sonrası icin Bebek arabasi var kullanışlı gözüküyor ben bunu düşünüyorum ama internetten dusuk fiyatını araştırıyorum su an fiyati 999 tlHaftalardir bakiyorum ama hala cok kararsizim bide begendiklerim cok pahali sanki kendimize araba aliyoruz :)
Senin aklinda hangi modeller var?