• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

İlla dalga geçen biri oluyo sen yine iyi cesaret etmişsin söylemeye ben düşündüğün bi isim var mı diye sorduklarında yerlere göklere bakıyorum :))
Söyledim gitti. Lohusa halimle bir de isim muhabbeti çekemem doğrusu. Zaten süt muhabbeti bile yeterince can sıkıcı.

Amin canım inşallah bakalım şimdilik Bartu diyoruz sonradan başka bir isim çıkar mı bilmiyorum :)
Tolga ismi de hoşuma giderdi benim ama başa takılan başlık,miğfer anlamına geliyomuş,çocuğa başlık miğfer şapka gibi isim koymak anlamlı gelmedi sırf söylenişi güzel diye.
Hadi bakalım daha neler düşünüp neler bulucaz :)
Tolga tavsiye etmem. Çok deli dolu oluyorlar.

Hiç şekerli birşey tüketmiyorum. Ne aldıysam bu meyve ile işte. Tuz zaten sıfıra yakın ananem tansiyon hastası hepimiz alıştık tuzsuz yemeklere.
Ama haklısın abartmamak lazım. Bu saatten sonra da sadece su içiyorum.
Benim zaten kilo fazlam var korkuyorum çok..97 kilolardan indim 75 kiloya öyle hamile kaldım dukan diyeti sağolsun. 75-76 gibiydi hamileliği öğrendiğimde, bu ara 77-78 gibi çıkıyorum. Geçen hafta malum olaylardan stresliydim çocuğumu geriyorum diye arada çikolata yedim biraz endorfin salgılayım da o rahatlasın diye. Bu hafta hemen toparladım kendimi,hamile dukanını takip edicem elimden geldiğince inşalalh kilo almam çok :(

Benim zaten kilo fazlam var korkuyorum çok..97 kilolardan indim 75 kiloya öyle hamile kaldım dukan diyeti sağolsun. 75-76 gibiydi hamileliği öğrendiğimde, bu ara 77-78 gibi çıkıyorum. Geçen hafta malum olaylardan stresliydim çocuğumu geriyorum diye arada çikolata yedim biraz endorfin salgılayım da o rahatlasın diye. Bu hafta hemen toparladım kendimi,hamile dukanını takip edicem elimden geldiğince inşalalh kilo almam çok :KK43:
Geçen gece bende kötü uyandım o gün bebek pek hareket etmemişti. Çok ağladım bebeğe birşey oldu diye. Esim çikolata getirdi gece 4 ilk defa o saatte bir şey yedim ömrümde. Hareket edince öyle rahatladım ki. Annelik hep endişe.

Geçen gece bende kötü uyandım o gün bebek pek hareket etmemişti. Çok ağladım bebeğe birşey oldu diye. Esim çikolata getirdi gece 4 ilk defa o saatte bir şey yedim ömrümde. Hareket edince öyle rahatladım ki. Annelik hep endişe.
daha doğmadan bile hem..onlar sağlıklı olsun mutlu olsun tek derdimiz..ah anacığım anne olunca anlarsın der dururdu...karnımızdayken başladık anlamaya :)

daha doğmadan bile hem..onlar sağlıklı olsun mutlu olsun tek derdimiz..ah anacığım anne olunca anlarsın der dururdu...karnımızdayken başladık anlamaya :)
Sorma canım ya. Hareket etti mi kilosu gelişimi o bu derken çokk zormuş. Doğum emzirme uykusuz geceler yok daha. Allah kolaylık versin hepimize isteyen dileyen herkese de hayırlı ana baba olmayı nasip etsin.

Bebegin hareketlerini kac haftadan sonra hissettin. Dinliyorum bazen kendimi, elimi karnima koyuyorum ama yok. Hic kipordama hissetmedim simdiye kadar...

Bebegin hareketlerini kac haftadan sonra hissettin. Dinliyorum bazen kendimi, elimi karnima koyuyorum ama yok. Hic kipordama hissetmedim simdiye kadar...
18 den sonra hissettim tam anlamıyla. Şu an sana yazarken de tekme attı. :KK48: öncesinde suyun içinde balık yüzüyor gibiydi ara ara. Sanki kenara birşey degiyormuş gibi.

18 den sonra hissettim tam anlamıyla. Şu an sana yazarken de tekme attı. :KK48: öncesinde suyun içinde balık yüzüyor gibiydi ara ara. Sanki kenara birşey degiyormuş gibi.
Masallah kuzuya :KK45:esimin anneannesi nasil hissetmiyorsun 3 aydan sonra hissedilir, sen anlamiyorsundur dedi. Gecen de arkadasim benim bebegim 3 aylikken fildir fildir donuyordu. Ben hissediyordum dedi. Doktorum da 20. Haftadan sonra hissedersin dedi. Bende heyecanla bekliyorum :anneadayı:

Ya kızlar çağla ve erik demeyiiin çok özledim.Buraya gelir gelmez alicam inşallah.Şimdilik avcumu yalıyorum:KK70:
Anne olmak ne büyük sorumlulukmuş değil mi,sizi çok iyi anlıyorum benim de dilimde hep annemi şimdi anlıyorum sözü.Doğunca çok daha fazla anlayacağız... Hakları ödenmezmiş gerçekten.

Masallah kuzuya :KK45:esimin anneannesi nasil hissetmiyorsun 3 aydan sonra hissedilir, sen anlamiyorsundur dedi. Gecen de arkadasim benim bebegim 3 aylikken fildir fildir donuyordu. Ben hissediyordum dedi. Doktorum da 20. Haftadan sonra hissedersin dedi. Bende heyecanla bekliyorum :anneadayı:
Erkekler geç oynuyormuş. Neydi seninki? Benim kız.

Kızlar gecen aksam bir davete katildim tabi müzik son sesti.. Bebisim nasil hareket ediyo anlatamam bu kadar ard arda tekmelememisti hic.. Artik disardan gelen seslere de tepki veriyor minigim ilerleyen haftalarda neler yapacak kim bilir :) topçu olcak derler ama
Prenses olcak benimki :))

Ya kızlar çağla ve erik demeyiiin çok özledim.Buraya gelir gelmez alicam inşallah.Şimdilik avcumu yalıyorum:KK70:
Anne olmak ne büyük sorumlulukmuş değil mi,sizi çok iyi anlıyorum benim de dilimde hep annemi şimdi anlıyorum sözü.Doğunca çok daha fazla anlayacağız... Hakları ödenmezmiş gerçekten.
Aynen ben de tutturdum bugün çağla diye nerden tutturdun diyo kocam demedim kkdan duydum ciddiye almıcak yoksa :)))

Kızlar gecen aksam bir davete katildim tabi müzik son sesti.. Bebisim nasil hareket ediyo anlatamam bu kadar ard arda tekmelememisti hic.. Artik disardan gelen seslere de tepki veriyor minigim ilerleyen haftalarda neler yapacak kim bilir :) topçu olcak derler ama
Prenses olcak benimki :))
Müziğe ilgili belli balerin olabilir müzisyen de :))

Back