• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Coook sevindim Allah büyükl :)) bzde oğluş beklioruz yarın detaylı ultrasonumuz varrr görcem oğlumu :)) hadi gecmiş olsun sağlıklı bebişlerimiz olsunn
sağolasın canım:) gör bakalım oğluşunu:) bizim de kontrolümüz vardı bugün el salladı küçük bey bize :))

Günaydın canım, hayırlı cumalar.

Üşütmüşüm yine kendimi kötü hissediyorum. Evde kaloriferler yanmıyor, elektrik sobası da bir yere kadar.
Çok geçmiş olsun canım,kaloriferleri yakmıyorlar mı,Havalar hala soğuk ya hele de akşamları.Dikkat et kendine canım,ılık limonlu su iç bol bol.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar.. benim bebis 1 hafta önden gidiyor ultrasonda bi cogunuzunkıde öyle burda sanırsam ama doktorum sen ona bakma son adet tarihine göre bak dedi size doktorunuz bişey söyledimi bu konu hakkında. .
Canım bende de oldu bu durum doktor ultrasonlardan da farklı çıkabiliyor dedi.Bir iki hafta önde olması sorun olmazmış.Zaten sonra dengelendi durum.Olabiliyormuş böyle şeyler,endişelenme.

Aynı dert bizde de var hiçbir erkek ismi içimize sinmiyor.

Çoook sevindim,gözünüz aydın canım.Oğluşun olacakmış senin de.Benim de oğlum olacak insallah.Dün rüyamda doktor hayır kızınız olacak diyordu nasıl panikledim olmaz kıyafet aldım diye :):KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlar kilo konusu açılmış ben de 4-4.5 kilo almisim.Son iki haftada çok aldım malesef,bi anda arttı anlamadım:KK61:
sağolasın canım :)

Öztürkçe isimlere bakıyım dedim şimdi bizim çift vatandaşlığımız olucak o yüzden ü lü ö lü isim kullanmayalım dedik dora ismi hoşuma gitti heryerde kullanılır diye bi baktım prezervatif markasıymış :KK70:
Şimdi ben kızımı niye bile bile arkadaşlarına alay konusu yapim valla çok zor

Ben de takıntılıyım o konuda..hem Öztürkçe olsun istiyorum hem de üö ş ç ğ gibi Türkçe karakter içermesin istiyorum ben yurtdıışnda çok problem yaşamıştım. Yurtdıışndaki arkadaşlarım kızlarına Deniz ,Defne, Merlin,Melisa gibi isimler koydular her kültürde de benzer kullanılıyor diye.
Biz oğlumuza BARTU ismi koymayı düşünüyoruz,Türk ordusunun ilk komutanıymış ve servet,varlık,güçlü,kuvvetli anlamları var. Hoşumuza gitti, hem Türkçe karakter yok hem de Öz Türkçe ...:)

Kizlar benimde d vitaminim cok dusukmus. Bunun icin devit 3 damla onerdiler henuz kullanmaya baslamadim ama ilacla da ne kadar yukselebilir baska dogal yontemler var mi acaba meyve sebze vs bilgisi olan var mi?
Benim de oldukça düşük ama doktorum decavitten başka bişey vermedi bi de demir hapı. D vitamini için de tereyağı,iyi pişmiş ciğer tüketmemi ve güneş görünce hemen güneşlenmemi söyledi :)

Öztürkçe isimlere bakıyım dedim şimdi bizim çift vatandaşlığımız olucak o yüzden ü lü ö lü isim kullanmayalım dedik dora ismi hoşuma gitti heryerde kullanılır diye bi baktım prezervatif markasıymış :KK70:
Şimdi ben kızımı niye bile bile arkadaşlarına alay konusu yapim valla çok zor
Hadi yaa dora ismini bende çok beğenmiştim. Benim ilk babam dalga geçti nevar nee var diye. Ne koysam dalga geçeceksiniz kızımın adı Neva olacak dedim.

Çok geçmiş olsun canım,kaloriferleri yakmıyorlar mı,Havalar hala soğuk ya hele de akşamları.Dikkat et kendine canım,ılık limonlu su iç bol bol.

Canım bende de oldu bu durum doktor ultrasonlardan da farklı çıkabiliyor dedi.Bir iki hafta önde olması sorun olmazmış.Zaten sonra dengelendi durum.Olabiliyormuş böyle şeyler,endişelenme.
Çok sağol canım. Kömür bitti o yüzden yanmıyor. Evler de buz gibi. Elimden geldiğince dikkat ettim ama hastalık buluyor malesef.

Çok sağol canım. Kömür bitti o yüzden yanmıyor. Evler de buz gibi. Elimden geldiğince dikkat ettim ama hastalık buluyor malesef.
canım dikkat et tam hastalık havası üşütmemek lazım,ayakları sıcak tutalım:) ben külotlu termal çorap giyiyorum okulda hala,korkuyorum üşütürüm diye. Meyve yemeyi de ihmal etme direncin düşmesin portakal kivi ananas c vitamini bombası malum..

canım dikkat et tam hastalık havası üşütmemek lazım,ayakları sıcak tutalım:) ben külotlu termal çorap giyiyorum okulda hala,korkuyorum üşütürüm diye. Meyve yemeyi de ihmal etme direncin düşmesin portakal kivi ananas c vitamini bombası malum..
Gün içinde yediğim meyvenin haddi hesabı yok. Bak sadece bugün yediklerimi sayayım. Cani çeken olursa da yollarım.
Muz
3 elma
2 portakal
7-8 çilek
1 armut
15-20 çağla
3 incir.
:KK70: ya benim niye kilo aldığım belli oldu. :kk77:

Gün içinde yediğim meyvenin haddi hesabı yok. Bak sadece bugün yediklerimi sayayım. Cani çeken olursa da yollarım.
Muz
3 elma
2 portakal
7-8 çilek
1 armut
15-20 çağla
3 incir.
:KK70: ya benim niye kilo aldığım belli oldu. :kk77:
meyvede şeker yüksek malum yiyelim tabii ama abartmadan :)) günde 2-3 porsiyon olabilir 1 elma 1 portakal 1 muz gibi..
muz yemek lazımmış potasyum kasılmaları engellermiş kanamaya karşı bi önlem gibi..ama çok kalorili olduüu için abartmamak lazım.benim en büyük korkum kan şekerimi ,insülinin çok artması.. hamurlar tatlılar çok şekerli meyveler yiyince insülin coşar bebişimin de artar diye korkuyorum.Bu arada meyve yerken yanında bi bardak süt bi kase yoğurt yemek aniden şekerin yükselmesini önlüyor aklınızda olsun...
Bu arada çağla çekti benim canım şimdi..bi de kestane kokuyor fırında.. allahım yarabbim ne diyorum ne yapıyorum yahu :))

Ben de takıntılıyım o konuda..hem Öztürkçe olsun istiyorum hem de üö ş ç ğ gibi Türkçe karakter içermesin istiyorum ben yurtdıışnda çok problem yaşamıştım. Yurtdıışndaki arkadaşlarım kızlarına Deniz ,Defne, Merlin,Melisa gibi isimler koydular her kültürde de benzer kullanılıyor diye.
Biz oğlumuza BARTU ismi koymayı düşünüyoruz,Türk ordusunun ilk komutanıymış ve servet,varlık,güçlü,kuvvetli anlamları var. Hoşumuza gitti, hem Türkçe karakter yok hem de Öz Türkçe ...:)
Güzelmiş gerçekten bartu ismi ismiyle yaşasın bebekin :)

Güzelmiş gerçekten bartu ismi ismiyle yaşasın bebekin :)
Amin canım inşallah bakalım şimdilik Bartu diyoruz sonradan başka bir isim çıkar mı bilmiyorum :)
Tolga ismi de hoşuma giderdi benim ama başa takılan başlık,miğfer anlamına geliyomuş,çocuğa başlık miğfer şapka gibi isim koymak anlamlı gelmedi sırf söylenişi güzel diye.
Hadi bakalım daha neler düşünüp neler bulucaz :)

Hadi yaa dora ismini bende çok beğenmiştim. Benim ilk babam dalga geçti nevar nee var diye. Ne koysam dalga geçeceksiniz kızımın adı Neva olacak dedim.
İlla dalga geçen biri oluyo sen yine iyi cesaret etmişsin söylemeye ben düşündüğün bi isim var mı diye sorduklarında yerlere göklere bakıyorum :))

meyvede şeker yüksek malum yiyelim tabii ama abartmadan :)) günde 2-3 porsiyon olabilir 1 elma 1 portakal 1 muz gibi..
muz yemek lazımmış potasyum kasılmaları engellermiş kanamaya karşı bi önlem gibi..ama çok kalorili olduüu için abartmamak lazım.benim en büyük korkum kan şekerimi ,insülinin çok artması.. hamurlar tatlılar çok şekerli meyveler yiyince insülin coşar bebişimin de artar diye korkuyorum.Bu arada meyve yerken yanında bi bardak süt bi kase yoğurt yemek aniden şekerin yükselmesini önlüyor aklınızda olsun...
Bu arada çağla çekti benim canım şimdi..bi de kestane kokuyor fırında.. allahım yarabbim ne diyorum ne yapıyorum yahu :))
Hiç şekerli birşey tüketmiyorum. Ne aldıysam bu meyve ile işte. Tuz zaten sıfıra yakın ananem tansiyon hastası hepimiz alıştık tuzsuz yemeklere.
Ama haklısın abartmamak lazım. Bu saatten sonra da sadece su içiyorum.

Back