• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Arkadaslar slm Ben ikili uclu hicbirini yaptrmadim.doktora gittim bugün 2 hafta sonraya detayli ultrason randevusu verdi.yaptiran var mi bana 1000 lira Gibi bi fiyat verdi.nerelerde yaptrdiniz veya dusunuyorsunuz.'ve kaca maloldu

Arkadaslar slm Ben ikili uclu hicbirini yaptrmadim.doktora gittim bugün 2 hafta sonraya detayli ultrason randevusu verdi.yaptiran var mi bana 1000 lira Gibi bi fiyat verdi.nerelerde yaptrdiniz veya dusunuyorsunuz.'ve kaca maloldu
Üf bin lira mııı gittiğim özel hast 300 tl nakit istedi fakat ben devlet hast yaptırcam oradaki radyolog cok ünlü bedavaya yaptırcam yaniii sonra özeldeki dr uma göstercem canm

Çok teşekkürler :) Canım ben Bitlis'in bir ilcesindeyim, ben de çok aradım inşallah devam ederim bu doktora diyorum da işte farklı ilçe bakalım nasıl olacak.Sen İstanbul'da mıydın?

İnşallah memnun kalırsın doktor çok önemli bizi rahatlatan ya da gergin yapan onlar diye düşünüyorum :)

1000 çok pahalı geldi bana?? En yuksek 600 falan okudum

goqce goqce sen istanbulda misin

Bu arada bn 2li de 3lü de yaptırdım ayrıntılıyı da 10 gün sonra yaptırcam testi yaptırcam diye hiç strese girmiyorum hatta cok daha detaylı görceğim için bebişimi seviniyorum ikilide cok minnaktı ama 3lüde herbişeyini gördüm kemikleri omurgası el ayak muhteşemdii :))))

Kızlar bu detaylı ulturasyan ne oluyo bana doktorum bişey demedi sadece 3 lu ye gerek yok dedi hakkarideyiz doktor pek iyi değil yapılması gereken biseyse vana gidelim

Cnm çok pahalı demişler ben özele gidiyorum ve 70 TL dediler detaylı ultrasona ayrıca araştırma hastanelerinde ucretsizmis

Kızlar bu detaylı ulturasyan ne oluyo bana doktorum bişey demedi sadece 3 lu ye gerek yok dedi hakkarideyiz doktor pek iyi değil yapılması gereken biseyse vana gidelim
Cnm detaylı ultrasonda bebeğin bütün organlarına tek tek bakıp inceliyolar herhangi bi sorun varmi diye

Merhaba annisler bugün hayatımın ikinci askı Canim oğlumu görmeye gittik.. Doktor minik bezelyesini gösterdi :oops: zaten kıpır kıpırdi beklerken görüntüde de hareket halindeydi . Gecen ay ikili testi yaptırdık bu hafta uçlu olur diye konuştumustuk ama direkt 4'lu testi yaptı.kafatasi ve bacağının boyunu ölçüp kilosunu söyledi :KK54:paşam 178 grammış :KK70: yalnız ben bunlara cok sevinirken sonra Can'ım sikildi çünkü kilo alimi cok fazla dedi doktor açıkcası bende korktum hayatımda görmediğim kilolardayim tatlıdan uzak dur yürüyüşü ihmal etme ddsi Ama Nasıl bi program oluşturacağımı inanın bilmiyorum zaten eve 19:00 da geliyorum yemek ye yat uyu hareketsiz kalıyorum bide bu aralar tatlı olayını abartmıştım suçluluk duygusu içindeyim anlayacaginiz o yüzden benim gibi olmayın cok cok dikkat edin sevgili anneler..bizden bu kadar :nazar::nazar:
Bu arada bebegin ismi hazırdı Mete Alp düşünüyoruz :KK200:

Atarlilohusa Atarlilohusa ayy tebrik ederim,adıyla yasasın oğlun.Benim de oğlum olacak inşallah.Minicik bir yiğit gelip kondu şimdiden gönlüme.Çok sükür.
İnşallah memnun kalırsın doktor çok önemli bizi rahatlatan ya da gergin yapan onlar diye düşünüyorum :)

1000 çok pahalı geldi bana?? En yuksek 600 falan okudum

goqce goqce sen istanbulda misin

Evet doktor çok önemli kesinlikle,güven vermeli,sakinleştirmeli,yol göstermeli.İnşallah hepimiz içimize sinen doktorlar buluruz.
Yapılması gerektiğini düşünüyorum canım.Doktorlar da önemsiyor.Her şeyini,iç organlarını bile gösteriyorlar.Vanda özel İstanbul hastanesinde varmış,diger hastaneleri bilmiyorum ama.

Atarlilohusa Atarlilohusa ayy tebrik ederim,adıyla yasasın oğlun.Benim de oğlum olacak inşallah.Minicik bir yiğit gelip kondu şimdiden gönlüme.Çok sükür.

Evet doktor çok önemli kesinlikle,güven vermeli,sakinleştirmeli,yol göstermeli.İnşallah hepimiz içimize sinen doktorlar buluruz.

Yapılması gerektiğini düşünüyorum canım.Doktorlar da önemsiyor.Her şeyini,iç organlarını bile gösteriyorlar.Vanda özel İstanbul hastanesinde varmış,diger hastaneleri bilmiyorum ama.

Tamam teşekür ederim canım peki kaçıncı haftada oluyo bu

Back