2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Benim iç karnim geniş ondanmi hissedemiyorum 1 kere hissettim sadece ilk hamileligim ayy normlmi acaba doktrada çarşamba gificem ozamna kadar nasıl beklicem

Benim iç karnim geniş ondanmi hissedemiyorum 1 kere hissettim sadece ilk hamileligim ayy normlmi acaba doktrada çarşamba gificem ozamna kadar nasıl beklicem
Günaydınn :) ben 18 haftalık oldum hala bende de net bi hissetme yok :) kişiden kişiye değişebiliyor. Benim randevuma daha 3 hafta var neredeyse :/ ama onun için tedirgin olma herşey yolundadır

Merhaba canm hangi sehirdesin bizim de 1 nisana randevu verdiler detaylı ultrason için hayırlısıyla bunu da atlatiriz inşallah. Bebisler saglikli olsunlar da

Zaman geçsin istiyorum yarın kontrolümüz var inşallah her şey yolundadır stres biitmiyor :) heyecan bitmiyor

Benim de randevum 17sinde doktor bu gidisimizde solucegini demişti ama göstermicek diw endiseliyim ins gösterir de merakı gider bnmde

Zaman geçsin istiyorum yarın kontrolümüz var inşallah her şey yolundadır stres biitmiyor :) heyecan bitmiyor

Bizim daha sali ya ozamana cok var 3 lu test isteyebilir bakalim stresten uzak olunca bebekde iyi hissediyordur kendini.. biz icimizi ferah tutalim

Benim de randevum 17sinde doktor bu gidisimizde solucegini demişti ama göstermicek diw endiseliyim ins gösterir de merakı gider bnmde

:) aynen gosterseler bir iki camasir bakardik belirsizlik kotu cok begendigim bir sey oluyor kiz mi erkek mi bilmedigimden bakamiyorum bile

Kizlar benim bebise saglikla dogarsak ins bakcak kimsemiz yoktu benim is yerinin yakininda bir yer var oraya sordurdum. 1400 TL ye bakiyorlarmis 1 yas ustu bebege cok degil mi ?

Benimde daha çarşamba günü iple cekiyorum gelişinde göreyim diye cinsiyetimizde inşallah belli olur gosyerir

Ben ikili testi de yaptırmadım çok güvenmiyorum

Ben yaptırdım ikili testi normal çıktı şükür ama 1 hafta gelisimimiz önden gidiyor sağlıklı olsun da önden gitsin
Takvimini yapsana canım.
Sürekli sormak zorunda kalmayız.
Ben 17 den sonra net hissetmeye başladım. Bir de kızlar geç hareket ediyor dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…