- 30 Ocak 2016
- 826
- 1.767
- 33
- 36
Benim iç karnim geniş ondanmi hissedemiyorum 1 kere hissettim sadece ilk hamileligim ayy normlmi acaba doktrada çarşamba gificem ozamna kadar nasıl beklicemBenimkide gumbur gumbur tekme atmiyor zaten tekmede degil muhtemelen gezinirken keanara carpiyor bizde tekme atti diye seviniyoruzdur
Canim ins bi an once hissedersinben daha cinsiyet bilmiyorum bile gostermedi kerataa hep arkasi donuk poz verio
Günaydınn :) ben 18 haftalık oldum hala bende de net bi hissetme yok :) kişiden kişiye değişebiliyor. Benim randevuma daha 3 hafta var neredeyse :/ ama onun için tedirgin olma herşey yolundadırBenim iç karnim geniş ondanmi hissedemiyorum 1 kere hissettim sadece ilk hamileligim ayy normlmi acaba doktrada çarşamba gificem ozamna kadar nasıl beklicem
Evet canım gelsin bakalım cimcimeler... :)Kız annesi olcaz desene :)
Yok bu sene kız senesiymiş zaten benim doktr eminim dediEvet canım gelsin bakalım cimcimeler... :)
Kimileride diyoki işte falancayada kız demişlerdi de doğuma 3 kala erkek olduğunu öğrendiler falan diyorlar.
İnsanın hevesini kırıyorlar..Sinir oluyorum..
Benim iç karnim geniş ondanmi hissedemiyorum 1 kere hissettim sadece ilk hamileligim ayy normlmi acaba doktrada çarşamba gificem ozamna kadar nasıl beklicem
Ben daha 16 haftaligim ama tik yok benim yaramazda tembel olacak herhaldeBenim iç karnim geniş ondanmi hissedemiyorum 1 kere hissettim sadece ilk hamileligim ayy normlmi acaba doktrada çarşamba gificem ozamna kadar nasıl beklicem
Kaç haftalık canim?Benim iç karnim geniş ondanmi hissedemiyorum 1 kere hissettim sadece ilk hamileligim ayy normlmi acaba doktrada çarşamba gificem ozamna kadar nasıl beklicem
Merhaba canm hangi sehirdesin bizim de 1 nisana randevu verdiler detaylı ultrason için hayırlısıyla bunu da atlatiriz inşallah. Bebisler saglikli olsunlar daİyi aksamlar hanimlar uzun zamandir yazamadim ama hep takipteyim :) herkes iyidir umarim.. cinsiyetler belli olmus neredeyse herkesin saglikli sihhatli kucagimiza aliriz insallahh.. Ben de bu haftasonu veya onunuzdeki haftasonu detayli ultrasona girecegim insallah.. Cok heycnaliyim :)) birde bugun saglik ocagindan aradilar tetanoz asisina cagirdilar birde kan tahlili yapio degerlerine tekrardan bakariz ne durumda diye dediler..
Zaman geçsin istiyorum yarın kontrolümüz var inşallah her şey yolundadır stres biitmiyor :) heyecan bitmiyorBenimkide gumbur gumbur tekme atmiyor zaten tekmede degil muhtemelen gezinirken keanara carpiyor bizde tekme atti diye seviniyoruzdur
Canim ins bi an once hissedersinben daha cinsiyet bilmiyorum bile gostermedi kerataa hep arkasi donuk poz verio
Benimkide gumbur gumbur tekme atmiyor zaten tekmede degil muhtemelen gezinirken keanara carpiyor bizde tekme atti diye seviniyoruzdur
Zaman geçsin istiyorum yarın kontrolümüz var inşallah her şey yolundadır stres biitmiyor :) heyecan bitmiyor
Benim de randevum 17sinde doktor bu gidisimizde solucegini demişti ama göstermicek diw endiseliyim ins gösterir de merakı gider bnmde
Endise etme canim 20 inci haftaya kadar hiseedilemeyebiliyormus saglikli olsun da onemli olan o
16 haftalogiz dahaKaç haftalık canim?
Bizim daha sali ya ozamana cok var3 lu test isteyebilir bakalim stresten uzak olunca bebekde iyi hissediyordur kendini.. biz icimizi ferah tutalim
:) aynen gosterseler bir iki camasir bakardik belirsizlik kotu cok begendigim bir sey oluyor kiz mi erkek mi bilmedigimden bakamiyorum bile
Bizim daha sali ya ozamana cok var3 lu test isteyebilir bakalim stresten uzak olunca bebekde iyi hissediyordur kendini.. biz icimizi ferah tutalim
:) aynen gosterseler bir iki camasir bakardik belirsizlik kotu cok begendigim bir sey oluyor kiz mi erkek mi bilmedigimden bakamiyorum bile
inşallah :)Benimde daha çarşamba günü iple cekiyorum gelişinde göreyim diye cinsiyetimizde inşallah belli olur gosyerir
Ben yaptırdım ikili testi normal çıktı şükür ama 1 hafta gelisimimiz önden gidiyor sağlıklı olsun da önden gitsininşallah :)
Takvimini yapsana canım.Ben yaptırdım ikili testi normal çıktı şükür ama 1 hafta gelisimimiz önden gidiyor sağlıklı olsun da önden gitsin
Takvim var ama doktora gidince doktor ultrasona göre söylüyor bnimkiyle tutmuylo :)Takvimini yapsana canım.
Sürekli sormak zorunda kalmayız.
Ben 17 den sonra net hissetmeye başladım. Bir de kızlar geç hareket ediyor dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?