• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

hb nurcum. Tekrar girdiğim yeri bulamıyorum. Bildirimlere bakayım derken geldigim yeri kaybediyorum

Kızlaaaaaaarrrrrrrr
Biz dün doktora gittik veeeeee cinsiyetini öğrendiiiikkk:rolleyes::rolleyes:
İnşallah bir oğlumuz olacak:rolleyes:
Ben baya şaşırdım iki kere sordum emin misiniz diye.Ama çok net gördük yani:oops:
Özel bi kliniğe gittik çok memnun kaldım.20dk filan baktı,her şeyini gösterdi CD verdi.Hassas bi bünyen var karın tabakanın çok kalın değil erken hissedebilirsiniz dedi.Evet dedim bi kaç kere balık gibi,seğirme gibi hissettim dedimevet bebektir dedi:KK36::KK36:Yerini değiştirince carpiyodur dedi. daha net hareketlerine bir ay var dedi.Öylee işte çok sükür iyiymiş,14 cm 160 grammis benim oğlum.
Doktordan çıkar çıkmaz gidip hatira olarak ufak bi şeyler aldık.Ama gözün kız kıyafetlerinde kaldı ne yalan söyleyeyim:KK51:

Kizlar uclu test yaptiracak misiniz? Dr um gerek olmadigini soyledi. Guvenirligi ikili testten daha dusukmus. Ikili testin guzel ucluye gerek yok dedi.

Kizlar uclu test yaptiracak misiniz? Dr um gerek olmadigini soyledi. Guvenirligi ikili testten daha dusukmus. Ikili testin guzel ucluye gerek yok dedi.
Ben yaptirmayacağım canim,inşallah gerek kalmaz.Sürekli gittiğim doktor ikili iyiyse üclüyü yaptirma bir de onun stresini yaşama dedi.İkilinin doğru çıkma oranı daha yüksek üçlünün daha az.Yine de kesinliği yok dedi.Doktoruna iyice konuş bence

Kızlaaaaaaarrrrrrrr
Biz dün doktora gittik veeeeee cinsiyetini öğrendiiiikkk:rolleyes::rolleyes:
İnşallah bir oğlumuz olacak:rolleyes:
Ben baya şaşırdım iki kere sordum emin misiniz diye.Ama çok net gördük yani:oops:
Özel bi kliniğe gittik çok memnun kaldım.20dk filan baktı,her şeyini gösterdi CD verdi.Hassas bi bünyen var karın tabakanın çok kalın değil erken hissedebilirsiniz dedi.Evet dedim bi kaç kere balık gibi,seğirme gibi hissettim dedimevet bebektir dedi:KK36::KK36:Yerini değiştirince carpiyodur dedi. daha net hareketlerine bir ay var dedi.Öylee işte çok sükür iyiymiş,14 cm 160 grammis benim oğlum.
Doktordan çıkar çıkmaz gidip hatira olarak ufak bi şeyler aldık.Ama gözün kız kıyafetlerinde kaldı ne yalan söyleyeyim:KK51:

Hayırlı uğurlu olsun :) gittiğin yer nerede canım bende doktor arıyorum da :)

Ben sadece 2'li test yaptırdım birde ayrıntılı ultrasonla gireceğim. 3 4 yaptırmayı düşünmüyorum.

D
Doğru canım güvenilirliği daha az daha yeni gazetede okudum testlerin hepsini yaptırmak çok anlamsızmış ikili test yeterli diyorlar boşuna kendine stres yaşatma bence

Cinsiyeti belli olanlar, isim düşündünüz mü şimdiden?

Ben en çok isim seçmek için cinsiyeti öğrenmek istiyorum bir an önce. Nisan'da detaylı ultrasona gideceğim, o zamana kadar çıkardığım isim listesine bakıp bakıp duracağım. Benim gibi kararsız biri heralde bebeği görene kadar isminden tam emin olamaz :) ne zor şeymiş..

Hayırlı uğurlu olsun :) gittiğin yer nerede canım bende doktor arıyorum da :)

Ben sadece 2'li test yaptırdım birde ayrıntılı ultrasonla gireceğim. 3 4 yaptırmayı düşünmüyorum.

Çok teşekkürler :) Canım ben Bitlis'in bir ilcesindeyim, ben de çok aradım inşallah devam ederim bu doktora diyorum da işte farklı ilçe bakalım nasıl olacak.Sen İstanbul'da mıydın?

Back