Devlet hastanesinde cinsiyeti öğrenebiliyoruz değil mi? Yani elbette mantıken öğrenebiliriz ama şimdiye kadar çok gıcık davrandı tüm devlet hastaneleri bana her gittiğimde, durduk yere yine sinirlerimi zıplatsınlar istemiyorum
Detaylı ultrason da çekiyorlar mı devlette??
Bende bugün sabah oldum aşımı bebisimin kalp atışlarını da dinlettiler çok guzeldi ozlemisim kuzumuİyi aksamlar hanimlar uzun zamandir yazamadim ama hep takipteyim :) herkes iyidir umarim.. cinsiyetler belli olmus neredeyse herkesin saglikli sihhatli kucagimiza aliriz insallahh.. Ben de bu haftasonu veya onunuzdeki haftasonu detayli ultrasona girecegim insallah.. Cok heycnaliyim :)) birde bugun saglik ocagindan aradilar tetanoz asisina cagirdilar birde kan tahlili yapio degerlerine tekrardan bakariz ne durumda diye dediler..
Gercek sebep hamilelik ama çıkış dilekçesine ne yazar bilmiyorum müdürüme de eğitime gelemedi zaten iki mağaAyı falan kapatıcaz falan demiş diyen yerde 80 tane şubesi var :)))Cok uzuldum inan ben cok sk takip edemiyorum formu, hamile oldugunu soyleyince mi cikardilar is iade davasi acabilrisin
Aşı cok agri yapti mi? Herkes cok agri yapiyo dedi biraz korktum acikcasiBende bugün sabah oldum aşımı bebisimin kalp atışlarını da dinlettiler çok guzeldi ozlemisim kuzumu
Gercek sebep hamilelik ama çıkış dilekçesine ne yazar bilmiyorum müdürüme de eğitime gelemedi zaten iki mağaAyı falan kapatıcaz falan demiş diyen yerde 80 tane şubesi var :)))
canım 18. Hafta erken değil mi aşı için.Bi de sağlık ocağında ultrason var mi. :)Bende bugün sabah oldum aşımı bebisimin kalp atışlarını da dinlettiler çok guzeldi ozlemisim kuzumu
Cnm gündüz hiçbir ağrı yoktu gece ağrı başladı şuanda bile agriyorAşı cok agri yapti mi? Herkes cok agri yapiyo dedi biraz korktum acikcasi
Kendileri çağırdı bir ay sonra tekrar gidicem aşı için ultrason değilde adını bilmiyorum karnima koyuyor elindeki aletten ses çıkıyorcanım 18. Hafta erken değil mi aşı için.Bi de sağlık ocağında ultrason var mi. :)
Ama abartacak kadar ağrı değil cnmCnm gündüz hiçbir ağrı yoktu gece ağrı başladı şuanda bile agriyor
Belki bebek gerinmistir. Bende arada gaz arada bebek hissediyorum ama hepsinde şapşal bir sırıtma oluyor suratımda.Kızlar 3 gün önce gece uyumadan hissettim sanırım bebegimi.sanki içimde baloncuk patladı gibi bi histi,3 kere oldu.O günden beri bekliyorum başka bisey olmadı.bebegimi hissetmisimdr di mi???
Kızlar 3 gün önce gece uyumadan hissettim sanırım bebegimi.sanki içimde baloncuk patladı gibi bi histi,3 kere oldu.O günden beri bekliyorum başka bisey olmadı.bebegimi hissetmisimdr di mi???
Kızlar 3 gün önce gece uyumadan hissettim sanırım bebegimi.sanki içimde baloncuk patladı gibi bi histi,3 kere oldu.O günden beri bekliyorum başka bisey olmadı.bebegimi hissetmisimdr di mi???
Kız annesi olcaz desene :)Selam kızlarr.bizde cinsiyetimizi öğrendik.Kızım olacak Allah nasip ederse.
Doktora dün gittim ikili test için gittim fakat 1 gün geciktiğim için olamadı.2 hafta sonra 4 lü test yapılacak.Doktorum zaten herşeyin normal olduğunu söyledi.Bir problem yok.
Ne güzel ya ben de artık tekmeleri hissetmek istiyorum hafif minik bi kıpırdama var ama ben gümbür gümbür tekme istiyorum3 gundur bende hissediyorum dikkat de ediyorum kimildiomu diye babamizda sahit olunca kesinlesti kipirtilarimiz.. sabahlari kipirdiryor aksam uzaniyorum elimi koyuyorum kipirdiyor.. 3 4 kez baloncuk gibi arka arkaya ins bi an once diger hamislerde hisseder cok farki bi duygu
3 gundur bende hissediyorum dikkat de ediyorum kimildiomu diye babamizda sahit olunca kesinlesti kipirtilarimiz.. sabahlari kipirdiryor aksam uzaniyorum elimi koyuyorum kipirdiyor.. 3 4 kez baloncuk gibi arka arkaya ins bi an once diger hamislerde hisseder cok farki bi duygu
Ne güzel ya ben de artık tekmeleri hissetmek istiyorum hafif minik bi kıpırdama var ama ben gümbür gümbür tekme istiyorum
Yaaa çok kıskaniorum sizi bende öncelikle cinsiyetini sonra o kipirtilari tekmelemeye duymak istiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?