2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bende bulduğum tüm otlara nar ekşisi döküp yiyorum. Ama öyle böyle değil yüzüyorlar içinde. Ay yazarken bile ağzım sulandı. Cinsiyetimiz henüz belli değil ama ben önceki kontrolde bir pipi gördüm sanki. Eğer doktor erkek derse şaşırmam.

Bence unisex renklerle başla canım. İyice netleşince asıl mavi alırsın. Çünkü doğumda bile dönebiliyor. Arkadaşım oğluna pembe giydirdi hep.

Bence alışveriş için daha çok erken canım, ilk çocuğumda son ay 1 günde herşeyi almıştık. Zaten genelde bi mağazada herşey oluyor. Bence gez, beğen, çok istediğin bi iki parça bişeyi alırsın ama diğer şeyler için indirimleri kollayabilirsin vs. Bence şu anda güzel bi liste yapmak lazım, ne almalı ne almamalı diye.

Ben hayatımda ilk kez deli gibi şalgam içtim,hergün eksi yedim ama erkek dedi dr. :)

kızlar merhaba epeydır yoktum doktordan geldım sımdı 15+1 olmusuz gelısımız ıyıymıs. Folık asıt bıraktık decavıt verdı onu ıcecegım bır de vınalac verdı vıtamın olarak bı gun bırını bır gun dıgerını ıcecegım. Cınsıyetımız bellı olmadı henuz 2 hafta sonra yıne gıdecegız uclu test ıcın. devlet hastanesınde benım randevularım hep aynı dr ye gıttım doguma gırıyormusunuz dıye sordum. 36 ıncı haftada buyuk hastanelere yonlendırıyoruz dedı. Bır yandan da ozele kontrole gıtsem mı dıye dusunuyorum. Yanı dogum nasıl nerde hangı dr ıle olacak belırsız olması kotu. Saglık ocagına gıttık gebelık kaydımız yapıldı. 2 ası olacakmısım ılkı tetanos 20. haftada onun ıcın gun verdı. Aynı zamanda doktorun verdıgı devacıtı de ordan verdıler.. bızde durumlar boyle kızlar.. bebegımı gordum yuz ustu yatıyordu.. Rabbım ısteyen herkese saglıklı bebısler olanlara da problemsız hamılelıkler saglıklı kolay dogumlar nasıp etsın...

Ben hayatımda ilk kez deli gibi şalgam içtim,hergün eksi yedim ama erkek dedi dr. :)
Eşim elimden zor aldı. Şalgam düşüge sebep olabiliyormuş diye okuduk.

Ama nasıl iştahla içtim anlatamam. Her şeyi yemeden araştırması da pek gıcık.
Amin canım bende geçen hafta kayıt olmuştum. Yarın kan vermeye gideceğim sizi de çağırıyorlar mi kızlar?

Kızlar kan uyusmazligi okupta erken haftalarda ignesini yaptiran var mi yada kacinci haftanizda yapmayi planliyor doktorlariniz ?

Bizde de kan uyuşmazlığı var tatlım ama ilk gebelikte sıkıntı olmuomus. Sonraki gebelik ler için ıgne önemliymis ve genelde ihmal edilmemesi açısından doğumdan hemen sonr yapilabiliomus senin kaçınci gebeligin

Benimde ilk gebeligim canim. Normalde benim surekli gittigim dr da aynisini soyledi ama dun ikili test yaptirmak icn gittigim dr igneni yaptir falan dedi. 7.haftamda hafif bi lekelenmem oldu deyince yaptir dedi. Sonra tekrar kendi dr uma gittim o da hayir simdi degil dedi bende arada kaldim. Bi sorayim dedim

Merhabalar. Ben de 14. Haftamın içindeyim. Şimdiye kadar tek bir saat bile bulantım olmadı herşey o kadar normal bebek de o kadar hareketliydi ki.. Derken sanırım kendime nazar değdirdim. Dün akşam üzeri sebepsiz yere hafif şiddette kırmızı bi lekelenmem olunca hemen Dr.umu aradım çok sakin konuştu. Progestan'a başla, artarsa hastaneye gelirsin dedi. İçimiz rahat etmedi bir üniversite hastanesinin aciline gittik. Acil servisinden kadın doğumuna her yerde panikle karşılandım "şu an düşük yapıyor olabilirsin va biz buna engel olamayız" diyen oldu. Gece kanamam kesilmişti bugün de yok çok şükür.. Ama çok korkuyorum çok..

Geçmiş olsun dinlenip progestan ve proluton iğne kullanman lazım geçer inşallah

Kızlar yarın sabah ikili test için gideceğim iniallah doktr tıkabasa doy ve çikolata ye dedi bunları yiyince bebek neden harekete geçiyor acaba

Kızlar yarın sabah ikili test için gideceğim iniallah doktr tıkabasa doy ve çikolata ye dedi bunları yiyince bebek neden harekete geçiyor acaba
Canım ben ikiliye aç gitmiştim hiç hareket etmiyordu cok korkmuştum sonra gittim yemek yedim cikılata su falan zor hareket ettirdik keratayı mszdeke oynattı resmen bana üçlüye hazırlıklı gittim yerinde durmuyordu valla bnde anlamıorm çikolatayı nerden biliyorlar

Yemek ve en cokta tatli yiyince annenin sekeri artiyormus o da bebegi hareketlendiriyormus sanirim arkadasim ben oyle biliyorum

Kizlar merhabalar oncelikle.ben de genc anne adaylarindanim insallah.yeni uye oldum coook önceden siteyi takip etmeme ragmen.18 haftalik anne adayiyim,hosbulduk diyelim simdiden.
hosgeldin

Kizlar merhabalar oncelikle.ben de genc anne adaylarindanim insallah.yeni uye oldum coook önceden siteyi takip etmeme ragmen.18 haftalik anne adayiyim,hosbulduk diyelim simdiden.
Hoşgeldin canım tebrik ederim Allah sağlıkla kavuştursun bebeğini cinsiyeti belli oldu mu acaba

Hoşgeldin canım tebrik ederim Allah sağlıkla kavuştursun bebeğini cinsiyeti belli oldu mu acaba
Amiiiin canim insallah.gecen hafta doktor kontrolumuz vardi kiz dedi doktor ama belli olmaz donebilir.ben inatla erkek hissediyorum çünkü. Cevremdeki herkes kiz kiz diyo bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…