Ilknkullandigimda aksaminda balik yemistim. Balik rahatsiz etti diye dusundum ama iki oldu artik ilactan olduguna eminim. Bi daha kullanmamAynen et balık tavuk yiyemiyorum. Bu hafta başladım. Geçti tiksinti. Ama hala haşlama düşünemiyorum mesela. Ki bayılırım.
Ben feramat kullanıyorum doktora sordum onun tavsiyesiyle akşam yatmadan içiyorum. Bir problem yok.
O hap bende de var ya 3.aydan sonra folic asit bırakılıp buna geçiliyor ama çok büyük benmde midemi bulandırıyorMerhaba arkadaslar. Gyno ferri sanol (demir++.folik asit. Vitamin b12) ilacini kldaha once kullanan var mi. Doktorum iki gunde bir kullan dedi. Iki dir kullaniyorum mideme dokunuyor. Bulanti ve siskinlik oluyor. Yemeklerden iki saat sonra kullaniyorum. Sonrasinda da bir saat yemek yemiyorum. Bu arada acikiyorum ondan mi bilemedim :-/
Basta bana da sadece elevirlt vermisti. Icinde domuzdan elde edilmis bir madde oldugunu ogrendikten sonra kullanmaktan vazgectim. Doktora soyledigimde yerine gyno ferro sanol diye bir ilac verdi ama migdemi mahfetti.. kullanamiyorum.Kızlar bana doktor sadece elevit ve b 12 vitamini verdi başka bişey vermedi ..
Basta bana da sadece elevirlt vermisti. Icinde domuzdan elde edilmis bir madde oldugunu ogrendikten sonra kullanmaktan vazgectim. Doktora soyledigimde yerine gyno ferro sanol diye bir ilac verdi ama migdemi mahfetti.. kullanamiyorum.
Tebrik ederim canım hayırlı eksiksiz evlat olur inşallahBiz bugün bebegimizin cinsiyetini öğrendik.bütün aile hatta sülale kız bekliyordu hatta çin takvimi de kız diyordu ama inşallah bir oğlumuz olacak :) darısı öğrenmek isteyen hepinize inşallah
Evet canim uretici firma kabul.etmis. doktor da dogru dedi.Allah allah bunun mu içinde varmış
Haklısın Cnm bu sene erkek senesi diyorlar.Benim de çin takvimi kız diyordu ama bugün doktorumuz erkek dedi.şükürler olsun hiç farketmez saglikli olsun yeter ki hepimizin yavrulari.senin de mi erkek?Kızlar cinsiyetler artık yavas yavas herkeste belli olmaya başlamış. Sanki şimdilik erkek ağırlıklı gidiyor bizim grubun bebişleri, ne dersiniz, yoksa bana mı öyle geldi :) Hepinize sevgiler ve sağlıklı günler
Hayirli olsun canim. Benimde cin takvimi kiz diyor ama ben nedense erkek bekliyorum. Iki hafta sonra randevum varHaklısın Cnm bu sene erkek senesi diyorlar.Benim de çin takvimi kız diyordu ama bugün doktorumuz erkek dedi.şükürler olsun hiç farketmez saglikli olsun yeter ki hepimizin yavrulari.senin de mi erkek?
Haklısın Cnm bu sene erkek senesi diyorlar.Benim de çin takvimi kız diyordu ama bugün doktorumuz erkek dedi.şükürler olsun hiç farketmez saglikli olsun yeter ki hepimizin yavrulari.senin de mi erkek?
Bende ekşi yemeye ağırlık verdim şu sıra bakalım rivayetler doğru mu çıkcak yanlış mıKizlar uykudan uyanip sumak demledim.suyunu ictim..( insallah bir zarari uoktur) :)) eskiden de eksi severdim ama bu aralar cokkk cnim istiyor. Ruyalarima limon giriyor. Simdi de bir bardak sumak suyu ictim. Benim ki kiz olmazsa ye eksiyi dogur ayseyi tezini curutur :))
Hahahaha bakalım bizde sülalecek kız diyoruz ama göreceğiz.Biz bugün bebegimizin cinsiyetini öğrendik.bütün aile hatta sülale kız bekliyordu hatta çin takvimi de kız diyordu ama inşallah bir oğlumuz olacak :) darısı öğrenmek isteyen hepinize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?