Ins gecer canimGeçer canım bi hafta önce sen gibi düşünüyodum :)
Teşekkürler canım hoşgeldin ben de seni tebrik ederimmerhabalar! Foruma yeni üye oldum ben de aralık 2015te hamile olduğumu öğrendim.. Şimdiden sizleri de tebrik eder sağlıklı bir hamilelik dilerim
Hayırlı olsun sağlıklı şekilde kucağımıza alırız inşallah bebişlerimerhabalar! Foruma yeni üye oldum ben de aralık 2015te hamile olduğumu öğrendim.. Şimdiden sizleri de tebrik eder sağlıklı bir hamilelik dilerim
Günaydın kan hapı kullanmamama rağmen iştah var bende bi de rinit alerji var bende çok arttı o da inanılmaz baş ağrısı yapıyo burnum da tıkalı lavanta yağı alıp elime çok az şakaklarımla boynuma masaj yapıyorum iyi geliyo tavsiye ederim bi de akşam saatlerinde yaparsan güzel de uyursunGünaydın kızlar bende bolca baş ağrısı yorgunluk ve iştah var. Şu kan hapı gerçekten iştah açıyor. Dikkat ediyorum ama salsam 20 kg alacak kapasite var.
Ins benimki de gecer artik yaa. Hicbir seyden tat alamiyorum. Sirf doymak icin yiyorum. Sen gecti deyince umutlandim simdi
aynen, hiçbir şeyin tadı kalmadı, iki lokmadan sonra afedersiniz öğürmeye başlıyorum ama kusmuyorum Allah'tan.. yemek bitince de çok mutsuz hissediyorum hemen dişlerimi fırçalıyorum ya da sakız çiğniyorum.. yemek yemenin anlamı kalmadı... geçer inşallah....
aynen, hiçbir şeyin tadı kalmadı, iki lokmadan sonra afedersiniz öğürmeye başlıyorum ama kusmuyorum Allah'tan.. yemek bitince de çok mutsuz hissediyorum hemen dişlerimi fırçalıyorum ya da sakız çiğniyorum.. yemek yemenin anlamı kalmadı... geçer inşallah....
Kızlar 10 gününüz kaldı sabredin salçaya benim de tahammülüm yoktu şimdi çok şükür düzeldim yine eskisi kadar rahat olmuyo mideniz ama o bezdiren hali de geçiyoBen sadece yogurtlu yemekler yiyebiliyorum. Salcali falan yiyemiyorum neyse az kaldi dayancaz bebislerimiz icin. Tek tesellim bulantim varsa bebisim de yasiyordur diye dusunmek
Kızlar 10 gününüz kaldı sabredin salçaya benim de tahammülüm yoktu şimdi çok şükür düzeldim yine eskisi kadar rahat olmuyo mideniz ama o bezdiren hali de geçiyo
Sogan sarimsagin lafini duyunca bile kokusunu burnumda hissediyorum ya ki ben de cok severdim. Ama en tiksindigim sey baharatBen de o bezdiren hal geçti gibi, ama yine de o kadar hassasım ki kokulara karşı. Hemen kusasım geliyor iğrendiğim birsey gelirse burnuma. Bu ara soğan-sarımsağa takmış durumdayım ( ki normalde bayılırdım). Biyerde ve ya birinden burnuma koku gelecek diye ödüm kopuyor, en kötüsü de birinin ağzından alırsam o kokuyu. Kaçıp gidesim geliyor bulunduğum yerden. Eski sorunsuz hallerimi özlüyorum, sanki hiç geçmeyecekmiş geliyor bu hassasiyet
Beni anlatmışsın canım resmen. Soğan sarımsak olmadan da yemek yapılmıyor, ya dışardan yiyoruz ya makarna ya da kahvaltı; gına geldi artık. Bi de deli gibi mandalina portakal tüketiyorum, canım en çok onları istiyo. Kilo almak bi yana, bebek aç kalmasın diye zorla yemek yiyorum. Doktor bebişime büyük ihtimalle kız demişti ama bi daha bakalım, kesin değil dedi. Haftaya gidicem doktora, kesin sonucu yazarımBen de o bezdiren hal geçti gibi, ama yine de o kadar hassasım ki kokulara karşı. Hemen kusasım geliyor iğrendiğim birsey gelirse burnuma. Bu ara soğan-sarımsağa takmış durumdayım ( ki normalde bayılırdım). Biyerde ve ya birinden burnuma koku gelecek diye ödüm kopuyor, en kötüsü de birinin ağzından alırsam o kokuyu. Kaçıp gidesim geliyor bulunduğum yerden. Eski sorunsuz hallerimi özlüyorum, sanki hiç geçmeyecekmiş geliyor bu hassasiyet
Bunu duyduğuma çok sevindim canım ya.Kizlar selam.. Sizin haftalarinizda bana da inanilmaz bas agrisi olmustu.. Herkes parol icebilirsin demisti ama benim icim rahat etmediginden uyuyarak atlatmaya calistim.. Ama fazla uzun surmuyor merak etmein en kisa zamanda gececek insallah.. Saglikli gunler herkese
Aynen et balık tavuk yiyemiyorum. Bu hafta başladım. Geçti tiksinti. Ama hala haşlama düşünemiyorum mesela. Ki bayılırım.Bende et balık tavuk etinden tiksiniyrm bebek vejeteryan olcak bu gidişle
Ben feramat kullanıyorum doktora sordum onun tavsiyesiyle akşam yatmadan içiyorum. Bir problem yok.Merhaba arkadaslar. Gyno ferri sanol (demir++.folik asit. Vitamin b12) ilacini kldaha once kullanan var mi. Doktorum iki gunde bir kullan dedi. Iki dir kullaniyorum mideme dokunuyor. Bulanti ve siskinlik oluyor. Yemeklerden iki saat sonra kullaniyorum. Sonrasinda da bir saat yemek yemiyorum. Bu arada acikiyorum ondan mi bilemedim :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?