2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlaaaarrr bende gittim bugün geçen hafta göstermemişti bugün öğrendim ki bi kızım olacakmış Allah'ın izniyle tabi ben inanamıyordum o kadar çok istiyordum ki kız olmasını ve kız deyince tutamadım başladım ağlamaya çok güzel bi duygu Allah size de istediğinizi sağlıkla nasip etsin inşallahhhhh

Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin:)

Merhaba kızlar
Bende 1.75 boydym 60 kilo ile hamile kaldım şimdi 63 olmuşum
Çin takvimi bendede tutmadı herkes kızın olcak diodu banada öle gelmişti hatta ismi bile hazırdı :))) ama erkek çıktı :)) Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin :))

Ayy aynı ben heryerde erkek bence diye dolanıyorum ama bakalım nolucak Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize yetiştirebiliceğimizi sağlıkla nasip etsin

Slm kıZlar ben de bugün doktora gittim ama cinsiyeti söylemedi ben biraz erkeğe benzettim. Ama bu hafta ikisinin de genital organı benzer dedi kesin bilgi 2 hafta sonra. Ama ben haftaya başka doktora giderim kesin sabredemem. Bu arada bebeğim 7 cm miş çok küçük geldi bana

Ben hareketleri hissetmeye başladım yavaştan su dalgası gibi bisey tam kemer bölgesinde 2 kez arka arkaya oldu ama bir daha olmadı.eger Bebek hareketiyse bu harika bir duygu insallah sizlerde duyarsınız biran once.isimler düşünülmeye başladı mı acaba.doktor bana erkekle olabilir ama daha net bir sonraki randevuda söylerim dedi bende her gun başka erkek ismi düşünüyorum eger kız olursa tam ters Köse olacağım

Canım bana da erkek olabilir dedi ama bu haftada cinsel organlar çok benziyor birbirine belki de kızdır ben haftaya cuma başka doktora gideceğim

Cakım bi de bebeğin kaç cm di?

Canım bana da erkek olabilir dedi ama bu haftada cinsel organlar çok benziyor birbirine belki de kızdır ben haftaya cuma başka doktora gideceğim
Benim icin hiç önemli degil ama anneler kız cocuk hayali var inanamıyorlar erkek olacağına kesin dememiş doktor diyip duruyor Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hiç farketmez aratmadan verdi ya bana meleğimi daha ne isterim

Cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum
Ben de çok merak ediyorum ama 16. haftada gideyim de bi derece daha garanti olsun diyorum.İnşallah sağlıklı haberlerini alırız kuzularımızın.Çok merak ediyorum onu ve görmek istiyorum

Seninle aynıymışız bende 1.70 65kilo ile başladım birbirmizi takip edelim bakalım kaçla bitircez :)
Hadi bakalım :) eskiden pek sağlıklı beslenmiyodum ben ama şimdi dikkat ediyorum elimden geldiğince ama inanılmaz midem kazınıyo bulantılar da bitti acıkınca midem bulanıyo sadece

Günaydın mutlu anneler benim cinsiyet belirligi karisik oldu kafamiz karıştı. 10 buçuk haftalıkken baş ağrısından acile gittim gece nöbetçi doktor annesi büyük ihtimal kız dedi şaşırdım çok erken söyledi diye kendi doktorum 14 haftalıkken kordon var göremiyorum dedi doktorumu begenmediğim için başka doktora gittim oda erkek dedi bende ama kız dediler diyince ozaman havada tutalım kesin konuşmayalim madem kız dedilerse dedi ve ben kala kaldım . rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimize inşaallah...❤

Ins benimki de gecer artik yaa. Hicbir seyden tat alamiyorum. Sirf doymak icin yiyorum. Sen gecti deyince umutlandim simdi
Benim 11.haftaya geçer geçmez bitti bi anda bende şaşırdım kötü bişey mi oldu acaba dedim ama doktra gittim herşey yolundaydı çok şükür demekki bir süreçmiş dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…