Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin:)Kızlaaaarrr bende gittim bugün geçen hafta göstermemişti bugün öğrendim ki bi kızım olacakmış Allah'ın izniyle tabi ben inanamıyordum o kadar çok istiyordum ki kız olmasını ve kız deyince tutamadım başladım ağlamaya çok güzel bi duygu Allah size de istediğinizi sağlıkla nasip etsin inşallahhhhh
Ayy aynı ben heryerde erkek bence diye dolanıyorum ama bakalım nolucak Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize yetiştirebiliceğimizi sağlıkla nasip etsinCanım çok tesekkür ederim. Ben de çin takvimi kız diyordu. Hatta etrafımda herkes kız diye yorumluyordu beni, ben de ne yalan söyleyeyim fikir olarak kız bebeğe alıştırmıştım kendimi :) Erkek olması biraz da sürpriz oldu bana. Yani diyeceğim o ki, çin takvimi bende işlemedi. Bakalım başka kimlerde kimlerde tutacak :)
Seninle aynıymışız bende 1.70 65kilo ile başladım birbirmizi takip edelim bakalım kaçla bitircez :)Benim boyum 1.70 hamileliğe 65 le başladım yani almasam da olur benceduyuyorum insanları 40 la başlayan hesap yapıyorum benim gidişat 80 e artık katana gibi olucam
Canım bana da erkek olabilir dedi ama bu haftada cinsel organlar çok benziyor birbirine belki de kızdır ben haftaya cuma başka doktora gideceğimBen hareketleri hissetmeye başladım yavaştan su dalgası gibi bisey tam kemer bölgesinde 2 kez arka arkaya oldu ama bir daha olmadı.eger Bebek hareketiyse bu harika bir duygu insallah sizlerde duyarsınız biran once.isimler düşünülmeye başladı mı acaba.doktor bana erkekle olabilir ama daha net bir sonraki randevuda söylerim dedi bende her gun başka erkek ismi düşünüyorum eger kız olursa tam ters Köse olacağım
Cakım bi de bebeğin kaç cm di?Ben hareketleri hissetmeye başladım yavaştan su dalgası gibi bisey tam kemer bölgesinde 2 kez arka arkaya oldu ama bir daha olmadı.eger Bebek hareketiyse bu harika bir duygu insallah sizlerde duyarsınız biran once.isimler düşünülmeye başladı mı acaba.doktor bana erkekle olabilir ama daha net bir sonraki randevuda söylerim dedi bende her gun başka erkek ismi düşünüyorum eger kız olursa tam ters Köse olacağım
13+3 de gittim yanı gecen cumartesi 7.3 cm demisti boyu icin Can'ım.Cakım bi de bebeğin kaç cm di?
Benim icin hiç önemli degil ama anneler kız cocuk hayali var inanamıyorlar erkek olacağına kesin dememiş doktor diyip duruyorCanım bana da erkek olabilir dedi ama bu haftada cinsel organlar çok benziyor birbirine belki de kızdır ben haftaya cuma başka doktora gideceğim
Benim 14+2 de 7.18 mm çıktı valla küçükmüş belki de kızdır bana benziyodur kısa boylu b13+3 de gittim yanı gecen cumartesi 7.3 cm demisti boyu icin Can'ım.
Hadi bakalım :) eskiden pek sağlıklı beslenmiyodum ben ama şimdi dikkat ediyorum elimden geldiğince ama inanılmaz midem kazınıyo bulantılar da bitti acıkınca midem bulanıyo sadeceSeninle aynıymışız bende 1.70 65kilo ile başladım birbirmizi takip edelim bakalım kaçla bitircez :)
Benimde mide bulantım bitti bende yeni yeni yemeye başladımHadi bakalım :) eskiden pek sağlıklı beslenmiyodum ben ama şimdi dikkat ediyorum elimden geldiğince ama inanılmaz midem kazınıyo bulantılar da bitti acıkınca midem bulanıyo sadece
Can'ım benim cümlemizinkini inşallahTebrikler Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin:)
Ins benimki de gecer artik yaa. Hicbir seyden tat alamiyorum. Sirf doymak icin yiyorum. Sen gecti deyince umutlandim simdiBenimde mide bulantım bitti bende yeni yeni yemeye başladım
Benim 11.haftaya geçer geçmez bitti bi anda bende şaşırdım kötü bişey mi oldu acaba dedim ama doktra gittim herşey yolundaydı çok şükür demekki bir süreçmiş dedimIns benimki de gecer artik yaa. Hicbir seyden tat alamiyorum. Sirf doymak icin yiyorum. Sen gecti deyince umutlandim simdi
Geçer canım bi hafta önce sen gibi düşünüyodum :)Ins benimki de gecer artik yaa. Hicbir seyden tat alamiyorum. Sirf doymak icin yiyorum. Sen gecti deyince umutlandim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?