Canım bebek daha asagida dimi yani göbek deliginin altında çünkü daha çok kucukSıfır göbektim hamilelikten önce şimdi koca bir top var önümde. 3 kilo aldım ama rahat 7 8 gibi duruyor. Kızlar ağrılar normal bebek büyüdükçe rahmi tutan kaslar gerildiğinde ağrı oluyormuş.
Evet bende öyle biliyrm 16.haftadan sonra üste doğru çıkıyomuşCanım bebek daha asagida dimi yani göbek deliginin altında çünkü daha çok kucuk
Ben de 3 kilo verdim bulantilar sürerken hala da almadım. 4 aydan sonra kilo aliniyormusBenim göbek deliğimin orda bi şişkinlik var göbeğim çıkardı eskiden gaz olunca ama bu sefer farklı bi şişkinlik bi de ben 3 kilo verdim hamilelikten beri ama muhtemelen sağlıklı beslenmekten :)
Benim boyum 1.70 hamileliğe 65 le başladım yani almasam da olur benceBen de 3 kilo verdim bulantilar sürerken hala da almadım. 4 aydan sonra kilo aliniyormus
Hahaa benim de boyum 1.72 67 ile başladım şimdi 64 um bakalım kaclari bulacazBenim boyum 1.70 hamileliğe 65 le başladım yani almasam da olur benceduyuyorum insanları 40 la başlayan hesap yapıyorum benim gidişat 80 e artık katana gibi olucam
Gözün aydın canım allah kucaklarımıza almayı da nasip etsinKızlar, az önce doktordan çıktım. Allah bağışlarsa bir oğlum olacakmısEn önemlisi sağlıklı olması tabii ki. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
Ben 66,5 le hamile kaldım, şuan 68,5 olmuşum. Artık bundan sonra hızla kiloları alırız gibime geliyor.
Canım biz 40 larla kendimizi kıyaslayıp hiç moralimizi bozmayalım arada ben sana yazarım kaç kilo olduğumuHahaa benim de boyum 1.72 67 ile başladım şimdi 64 um bakalım kaclari bulacaz
Tebrik ederim canım çin takvimi soğru heralde yaa genelde hep erkek :) yaklaşık aynı aylarda hamile kaldığımızı düşünürsek Allah sağlıkla kucağına almayı yetiştirmeyi nasip etsinKızlar, az önce doktordan çıktım. Allah bağışlarsa bir oğlum olacakmısEn önemlisi sağlıklı olması tabii ki. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
Ben 66,5 le hamile kaldım, şuan 68,5 olmuşum. Artık bundan sonra hızla kiloları alırız gibime geliyor.
Evet canım ama rahmimiz de çok küçüktü. 10 gr falan. Şimdi amniyon sıvısı ve bebek var. Yine de eski haline göre büyüyor. Uzun sürmeyen şiddeti çok fazla olmayan ağrılar normal.Canım bebek daha asagida dimi yani göbek deliginin altında çünkü daha çok kucuk
Bence de:)Canım biz 40 larla kendimizi kıyaslayıp hiç moralimizi bozmayalım arada ben sana yazarım kaç kilo olduğumu
Geziyor tabi ki canim ne taklalar atıyor o icerdeKızlar bebek hep aynı tarafta mi yatar? Benim ultrasonda soldaydi şimdi hep orayı seviyorum. Eğer geziyorsa bende elimi gezdireyim.
Tebrik ederim canım çin takvimi soğru heralde yaa genelde hep erkek :) yaklaşık aynı aylarda hamile kaldığımızı düşünürsek Allah sağlıkla kucağına almayı yetiştirmeyi nasip etsin
peki ne yıodun canım tatlı eksı ? :) bızde 15 olduk bebısımız ters durdu gostermedi sıpacımCanım çok tesekkür ederim. Ben de çin takvimi kız diyordu. Hatta etrafımda herkes kız diye yorumluyordu beni, ben de ne yalan söyleyeyim fikir olarak kız bebeğe alıştırmıştım kendimi :) Erkek olması biraz da sürpriz oldu bana. Yani diyeceğim o ki, çin takvimi bende işlemedi. Bakalım başka kimlerde kimlerde tutacak :)
peki ne yıodun canım tatlı eksı ? :) bızde 15 olduk bebısımız ters durdu gostermedi sıpacım
Canım biz 40 larla kendimizi kıyaslayıp hiç moralimizi bozmayalım arada ben sana yazarım kaç kilo olduğumu
[/QUOTE kızlar biz kırklarla kaldık ama sizdeki boy da bizde yok 1.58 boya bence 45 çok bile benim boyum uzun olsa kiloyu hiç takmam:)
Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..Kızlar, az önce doktordan çıktım. Allah bağışlarsa bir oğlum olacakmısEn önemlisi sağlıklı olması tabii ki. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?