- 11 Şubat 2015
- 1.048
- 608
- 123
ewet canım aynen çook mutlu edıolar bızı....Günaydın canım , hayırlı cumalar herkese
sevindim canm miniklerimiz günden güne büyüyor maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet canım aynen çook mutlu edıolar bızı....Günaydın canım , hayırlı cumalar herkese
sevindim canm miniklerimiz günden güne büyüyor maşallah
e bizim göbüşler ne zaman buyuyecekse... ben suan hıcbı rahatsızlık hıssetmıorm çok kucuk o yuzden sanırımgoooody aramızda bi gün var ama benm bulantım falan yok çok şükür ama midem kazınıyor iştahım yok yemek istemiyor canm genelde. ayrıca karnma bakıyorm hiç şiş de deil bebek nerde diyorm kendme .
sizin karnınız ne durumda ?
bi de sağ bacağıma kalçamdan hafif bıçak giriyo gibi oluyo arada . sizde de oluyor mu. akıntım bol oluyo genelde ama leke tarzı bişeym hiç olmadı çok şükür
goooody aramızda bi gün var ama benm bulantım falan yok çok şükür ama midem kazınıyor iştahım yok yemek istemiyor canm genelde. ayrıca karnma bakıyorm hiç şiş de deil bebek nerde diyorm kendme .
sizin karnınız ne durumda ?
bi de sağ bacağıma kalçamdan hafif bıçak giriyo gibi oluyo arada . sizde de oluyor mu. akıntım bol oluyo genelde ama leke tarzı bişeym hiç olmadı çok şükür
ya ben dün bütün evi temizledim . kendime çok yüklendim sanırım ondan bu ağrılare bizim göbüşler ne zaman buyuyecekse... ben suan hıcbı rahatsızlık hıssetmıorm çok kucuk o yuzden sanırım
aaaa canım sakın bi daha yapma böyle birşey çok tehlıkelı daha çok yeni bebişlerya ben dün bütün evi temizledim . kendime çok yüklendim sanırım ondan bu ağrılar
Benim karnımda aynı duruyor hiç şiş değil, sanırım 12. haftadan sonra yavaştan belirmeye başlar :). Sol bacaktan bıçak giriyor gibi bana da oldu evet :). Akıntım da var ama çok şükür lekelenme olmadı :). Hatta dün hastaneye gidip gelirken baya yoruldum korktum birşey olmasın diye ama çok şükür.
İnşallah hiç miden kalkmaz. Benim de sadece sabahları oluyor aslında sabah saatlerinde dün daha fazlaydı aç olduğum için bugün daha az mide bulantısı hissediyorum. Neyse ki gün boyu bulantı devam etmiyor. Onun dışında iştahım yok benim de midem kazınmasa bir şey yemem :). Yemeklerin kokuları çok ağır geliyor..
Evet canım bence de bir daha yapma yapcaksan da dinlene dinlene bir gün birini bir gün birini yap. Özellikle süpürge ağır oluyor. Biraz pis kalsın ev :)ya ben dün bütün evi temizledim . kendime çok yüklendim sanırım ondan bu ağrılar
üşümek de var bende canm ama havalar soğuk ben ona bağlıyorm . iyi düşünüyorm hep eşim afedersiniz atletle yatar ben ise badiyle yatıyorm çok üşüdüğümden ve odada ısıtıcıyı ben açıyom eşim kapatıyo özellkle ayaklarm ve ellerm üşüyor ayaklarmdan patik eksik etmiyorm . bi de abdest alırken ayaklarımı sıcak su ile yıkıyorm iyi geliyor o dasedece çok üşüyorummm....
kalp atışları için doktor ne zmn gel demişti sana canm :)
midem kalkmasın diye düzenli beslenmeye çalışıyorm canm bakalm inş kalkmaz zatn zayıfım kalkarsa hepten zayıflarım
yemek kokuları , deterjan kokuları yan komşunun ocakta süt ısıttığının kokusunu bile alıyorm burnm çok fena
eşim de öyle diyor hepsini birden yapma bigün bir odayı bi gün diğer odayı yap dyor ama ben süpürge açmışken hepsni yapıym diyorm napm beni süpürgeden snra vileda da çk yoruyor eşim evde olunca yardm ediyor ama o yokken mecbr yapıyom hepsniEvet canım bence de bir daha yapma yapcaksan da dinlene dinlene bir gün birini bir gün birini yap. Özellikle süpürge ağır oluyor. Biraz pis kalsın ev :)
canım al bendende o kadar benı tafıf etmısın ewlerımz sıcak olmasına ragmen sureklı ufoyu yakıp duruorm ben yakıorm esım kapatıyo ayacıklarımada patiklerden aldımmm yoksa donuorm baska turlu olmuyo....üşümek de var bende canm ama havalar soğuk ben ona bağlıyorm . iyi düşünüyorm hep eşim afedersiniz atletle yatar ben ise badiyle yatıyorm çok üşüdüğümden ve odada ısıtıcıyı ben açıyom eşim kapatıyo özellkle ayaklarm ve ellerm üşüyor ayaklarmdan patik eksik etmiyorm . bi de abdest alırken ayaklarımı sıcak su ile yıkıyorm iyi geliyor o da
aa viledayı kaldırma bence illa yapacaksan sabit bir yerde dursun oradan alıp alıp sil ağır olur kaldırmaeşim de öyle diyor hepsini birden yapma bigün bir odayı bi gün diğer odayı yap dyor ama ben süpürge açmışken hepsni yapıym diyorm napm beni süpürgeden snra vileda da çk yoruyor eşim evde olunca yardm ediyor ama o yokken mecbr yapıyom hepsni
hadi inşallah canm bende belki o zaman giderm parfüm kokusu evet eşimin yıllardr kullandığı kokusuna bayılrdm şuan iğreniyorm sıkma diyorm diş macunu kokusu bile rahatsız ediyoHaftaya cuma gitcem 6+4 te :) Şu an 5+4 teyim. Dün tahlil vermek için hastaneye gittim hazırda bulunsun diye. Aynen ya kokular fena. 2 hafta önce evlilik yıldönümümüzde eşime parfüm almıştım. Şimdi o parfümün kokusu acayip rahatsız ediyor. Ben beğendim ben seçtim o kokuyu
karnının alt kısmı mı üst kısmı mı kocaman yani göbeğin hemen altı mı yoksa onun da altı mı şiş ?Kızlar ya benim Karnım kocaman oldu şimdiden yada bana öyle geliyor xok zayiftim o yüzden çok belli oluyor çok erken değil mi ya
kaldrdm suyunu bile boşalttm ama karnmda çocuk olduğunu unutyurm bazen . daha yapmam inşallah :)aa viledayı kaldırma bence illa yapacaksan sabit bir yerde dursun oradan alıp alıp sil ağır olur kaldırma
Hadi ya annem bana hamileyken diş macununda rahatsız olmuş. O zamandan beri naneli diş macunu kullanamıyor ya da kullansa bile öğürüyor.hadi inşallah canm bende belki o zaman giderm parfüm kokusu evet eşimin yıllardr kullandığı kokusuna bayılrdm şuan iğreniyorm sıkma diyorm diş macunu kokusu bile rahatsız ediyo
sen kaç hafta oldun canm ?hadi inşallah canm bende belki o zaman giderm parfüm kokusu evet eşimin yıllardr kullandığı kokusuna bayılrdm şuan iğreniyorm sıkma diyorm diş macunu kokusu bile rahatsız ediyo