- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
yok çalışmıyorm ben canım evdeyim . türkiyede çalışıyodum ama çinde eşim istemedi çalışmamı :)xiexie. goooody siz çalısıo musunz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok çalışmıyorm ben canım evdeyim . türkiyede çalışıyodum ama çinde eşim istemedi çalışmamı :)xiexie. goooody siz çalısıo musunz...
Evet çalışıyorum şu an işten sesleniyorum huhu :)xiexie. goooody siz çalısıo musunz...
hımmm anladım canım saat kaçsa ordayok çalışmıyorm ben canım evdeyim . türkiyede çalışıyodum ama çinde eşim istemedi çalışmamı :)
harbiden mi . ben hepten tiksinecek kadr olmadm henüz ama rahatsız ediyor :)Hadi ya annem bana hamileyken diş macununda rahatsız olmuş. O zamandan beri naneli diş macunu kullanamıyor ya da kullansa bile öğürüyor.
sabah sabah buralarda oldugumuza göre....Evet çalışıyorum şu an işten sesleniyorum huhu :)
karnının alt kısmı mı üst kısmı mı kocaman yani göbeğin hemen altı mı yoksa onun da altı mı şiş ?
canm son adet tarihime göre 5+2'yim canm ama daha doktora gitmedm Çinde doktora gtmek çin işkencesisen kaç hafta oldun canm ?
saat 15:40 sizden 6 saat öndeyimhımmm anladım canım saat kaçsa orda
neden ki canım nufustan dolayı mıcanm son adet tarihime göre 5+2'yim canm ama daha doktora gitmedm Çinde doktora gtmek çin işkencesi
yok ya tıp dilini eşim bilmiyor gitsek ne konuşcaz ing bilen doktor yok malesf . bi arkadaş doktora okudu onu bekliyorm o gelsn onla gidicem doktora. nasipse ocakta türkiyeye gidicem orda daha düzenli kontrllerm olr :)neden ki canım nufustan dolayı mı
canm kabızlık sorunu yaşıyorsan şişebilr :) ben badem ve üzüm bolca yiyorm ve hiç kabızlık ve şişkinlk sorunm yok şükür :) size de tavsiye ederim..Göbeğin hemen altı galiba?
hımmmm anladım canım çok zor ya yabancı ülkede ALLAH yardımcın olsun....yok ya tıp dilini eşim bilmiyor gitsek ne konuşcaz ing bilen doktor yok malesf . bi arkadaş doktora okudu onu bekliyorm o gelsn onla gidicem doktora. nasipse ocakta türkiyeye gidicem orda daha düzenli kontrllerm olr :)
canm kabızlık sorunu yaşıyorsan şişebilr :) ben badem ve üzüm bolca yiyorm ve hiç kabızlık ve şişkinlk sorunm yok şükür :) size de tavsiye ederim..
aynen canm cidden zor . şuan meraktan çatlıyorm ama doktora gidemiyorm çok saçma ve zor :) folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz kızlar ?hımmmm anladım canım çok zor ya yabancı ülkede ALLAH yardımcın olsun....
sabah uyandığında aç karnında iken de mi şiş kız ? :)Yok csnim yok kabızlık sorunum hiç yok şükür :) ama Karnım büyüdü yw bünye den bünyeye değişiyor demekki
folbiol canım...dr ayrıca devit 3 (d vitamini ) ve e vitamini verdi.....aynen canm cidden zor . şuan meraktan çatlıyorm ama doktora gidemiyorm çok saçma ve zor :) folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz kızlar ?
bende folbiol kullanıyorm başka bişe kullanmıyorm amafolbiol canım...dr ayrıca devit 3 (d vitamini ) ve e vitamini verdi.....
canım genelde sadece folbıol verıo doktorlar telaş etme benim dr biraz çok yüklenıo ılaca bide dusugum var o yüzden tedbirli davraniyor sanırım...bende folbiol kullanıyorm başka bişe kullanmıyorm ama