• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

En Büyük TÜRKİYEGünaydıııııınnnn :KK70: En Büyük TÜRKİYE

Rabbim evlatlarımızı korusun :nazar::KK200:

Anne adaylarımıza da rabbim kolay hamilelik nasip etsin (Amin):anneadayı::KK46:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEANNE ADAYLARIMIZ
:anneadayı::KK200::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46:

Öncelikle kocamaaaan Maşallah:nazar::nazar::KK200:

bihayaldi bihayaldi
ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016 :nazar::KK46:
goooody goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016:nazar::KK46:
xiexie xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016:nazar::KK46:
defne_su defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 16.08.2016 :nazar::KK46:
gzmliperi gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:
J jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016 :nazar::KK46:
hayalimsin1 hayalimsin1 3.bebiş:nazar: , kaza ile oldu :KK70: Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.2016 :nazar::KK46:
intherain intherain ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?:nazar::KK46:
Fleur de lys Fleur de lys 2.bebiş :nazar: , 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016 :nazar::KK46:
sevgiliye_34 sevgiliye_34 yaşayan 4.bebiş olcak inşallah :nazar: süpriz deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016:nazar::KK46:
Elvo Elvo ilk bebiş , ilk deneme , yaş :28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016:nazar::KK46:
G gulsu-0172 kardeşimiz bebişini 5 haftalıkken kaybetti malesef , Allah'ım sabır versin , yeni bebiş daha nasip etsin inşallah..
B burcucuk9112 2.bebiş:nazar: , 2.deneme , yaş : 24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016:nazar::KK46:
gul_sek gul_sek ilk bebiş , 5.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.1016:nazar::KK46:
Canixim Canixim 2.bebiş :nazar: 2.deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:

bu sistemi daha yeni kullanıyorum belki yanlış yerede yazmış olabilirim :))
canım 4 EKİMDE evlendim.normalde adet tarihim 8,9 ekimdir ama düğün stresinden 10 gün gecikti.. son adet tarihim 19 EKİM başka adet olmadım hemen gebe kaldım şükürler olsun rabbime.. çikolata kisti olunca herkes çok korkuttu kime gittiysem bebek hayali bile kurma dedi ama rabbim okadar büyükkii ..üstüne üstlük bide kalbimde mitral kapak yetmezliğim varher gün dua ediyorum allahıma.... evet canım benide listenize ekleyiinnn :))

Slm arkadaşlar yeni üye oldum bn 8 haftalik hamileyim bu 3 cü gebeligim ilk 2 düşük oldu bununda düşük riski var surekli sirt üstü yatıyorum sirt agrisi ck var mide bulantisi bas dönmesi korkuyorum bunada bisey olcak diye benimle ayni durumda olan varmi?

Slm arkadaşlar yeni üye oldum bn 8 haftalik hamileyim bu 3 cü gebeligim ilk 2 düşük oldu bununda düşük riski var surekli sirt üstü yatıyorum sirt agrisi ck var mide bulantisi bas dönmesi korkuyorum bunada bisey olcak diye benimle ayni durumda olan varmi?
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde ilk gebeliğim düşükle sonlandı şimdi 5 haftalık ama bende seninle aynı korkuları yaşıyorum sürekli endişeliyim hep dua ediyorum bu bebek benimle kalsın diye ama tabi allahtan hayırlısını ve sağlıklısını istemek lazım. Kimseye söylemedim henüz düşük yaparım diye korktuğumdan

bu sistemi daha yeni kullanıyorum belki yanlış yerede yazmış olabilirim :))
canım 4 EKİMDE evlendim.normalde adet tarihim 8,9 ekimdir ama düğün stresinden 10 gün gecikti.. son adet tarihim 19 EKİM başka adet olmadım hemen gebe kaldım şükürler olsun rabbime.. çikolata kisti olunca herkes çok korkuttu kime gittiysem bebek hayali bile kurma dedi ama rabbim okadar büyükkii ..üstüne üstlük bide kalbimde mitral kapak yetmezliğim varher gün dua ediyorum allahıma.... evet canım benide listenize ekleyiinnn :))
Allah ol dedikten sonra bütün sorunları aşarak bebeğin sana gelir zaten:) merak etme Allahın izniyle her şey güzel olacak.

Allah ol dedikten sonra bütün sorunları aşarak bebeğin sana gelir zaten:) merak etme Allahın izniyle her şey güzel olacak.

Amin canım benim rabbim isteyen herkese nasip eylesin bizlerede sağlıkla kucagımıza almamızı nasip eylesin..

Slm kızlar aranızda hamileliği sorunlu olan var sanırım Rabbim cumlemizi evlatlarimizla sınamasın hayirlisini bilen Rabbim bizlerede hayırlı kapısını açsin inşaallah. Benimde sorunlu gebeligim kan pıhtılaşmasi olduğu için hergun kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendim ve bebeğimin kalp atışı olana kadar hamileliğim riskli kalp atışı olmaya da bilir ve kürtaj olabilirim bu bebek supriz oldu istemeyerek oldu Rabbim inşaallah hayirlisini nasip etsin diliyorum.:KK16:

Slm kızlar aranızda hamileliği sorunlu olan var sanırım Rabbim cumlemizi evlatlarimizla sınamasın hayirlisini bilen Rabbim bizlerede hayırlı kapısını açsin inşaallah. Benimde sorunlu gebeligim kan pıhtılaşmasi olduğu için hergun kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendim ve bebeğimin kalp atışı olana kadar hamileliğim riskli kalp atışı olmaya da bilir ve kürtaj olabilirim bu bebek supriz oldu istemeyerek oldu Rabbim inşaallah hayirlisini nasip etsin diliyorum.:KK16:

Ben de ayni durumdayim maalesef :-( iki dusugum var bu üçüncü gebeligim keseye gore 4 hafta 5 günlük ve pihtilasma iğnesi kullanıyorum.doktor kalp atana kadar risk varhatta ilk uuç ay dedi. Çok stresliyim :-(

Ben de ayni durumdayim maalesef :-( iki dusugum var bu üçüncü gebeligim keseye gore 4 hafta 5 günlük ve pihtilasma iğnesi kullanıyorum.doktor kalp atana kadar risk varhatta ilk uuç ay dedi. Çok stresliyim :-(
Cok gecmis olsun size de.. benim de 2 gundur hic azalmadan devam eden kanamam var :KK43: bebek cok kucuk, kese bile gorunmedigi icin de su an beklemekten baska bisey gelmiyo elimizden.. c.tesi belli olacak dusup dusmedigi :KK43: umudumuzu yitirmeden moralimizi yuksek tutalim.. insallah Allah bebeklerimizi bize bagislar

İyi akşamlar güzel hanimlar:KK54:ben bugün doktora gittim kese 7mm olmuş. Kesenin büyüdüğünü görmem lazim haftaya yine gel dedi.. hamilesin şu kadarlık falan filan bisey demedi bende zaten heyecandan soramadım :D haftaya çarşamba yine gidiyorum.

Cok gecmis olsun size de.. benim de 2 gundur hic azalmadan devam eden kanamam var :KK43: bebek cok kucuk, kese bile gorunmedigi icin de su an beklemekten baska bisey gelmiyo elimizden.. c.tesi belli olacak dusup dusmedigi :KK43: umudumuzu yitirmeden moralimizi yuksek tutalim.. insallah Allah bebeklerimizi bize bagislar

Amin canim aminnn...doktor progestan falan vermedi mi ya da hcg nin artisina bakmadi mi sorun var mi yok mu

İyi akşamlar güzel hanimlar:KK54:ben bugün doktora gittim kese 7mm olmuş. Kesenin büyüdüğünü görmem lazim haftaya yine gel dedi.. hamilesin şu kadarlık falan filan bisey demedi bende zaten heyecandan soramadım :KK70: haftaya çarşamba yine gidiyorum.
Dun benimki de 7 mm idi 4 hafta 4 gunluk dedi doktorum

Selamlarr.Ben bu forumda henüz yeniyimm.Nasıl kullanılacagını bile bilmiyorum=))Nette gezerken gördüm bi sevindim ki sormayın=) Sanırım bende hamileyimmmm.Testimi yaptım ama henüz dr gitmedim.Pazartesi gideceğim inşallah.Şu an 4+5 görünüyorr hesaplamalarımdaa. Önceki bebeğimi erken doğumda kaybetmiştim 20 gün yaşamıştı=(İnşallah bu defa kucagıma alabilirimm.Dua edin bana=(

Galiba mesaj yazmayı becermişim=))Allah hepimizin yardımcısı olsunn.İnşallah hayırlısıyla sevindirsin bizii Rabbimizz..Hamilelikte Allah'ın bazı esmalarını okumak çok faydalı diye okudum.Paylaşmak istedim...Özellikle El Musavvir ismi çokça zikredilmeliymiş..

El-MUSAVVİR; Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.

Back