Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başın sağolsun canim,cennette seni bekleyen bir meleğin var Allahın bir bildiği vardır,aklına kötü şeyler getirme inşallah bebeğini kucağına alırsın,Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah.Selamlarr.Ben bu forumda henüz yeniyimm.Nasıl kullanılacagını bile bilmiyorum=))Nette gezerken gördüm bi sevindim ki sormayın=) Sanırım bende hamileyimmmm.Testimi yaptım ama henüz dr gitmedim.Pazartesi gideceğim inşallah.Şu an 4+5 görünüyorr hesaplamalarımdaa. Önceki bebeğimi erken doğumda kaybetmiştim 20 gün yaşamıştı=(İnşallah bu defa kucagıma alabilirimm.Dua edin bana=(
Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah
Başın sağolsun canim,cennette seni bekleyen bir meleğin var Allahın bir bildiği vardır,aklına kötü şeyler getirme inşallah bebeğini kucağına alırsın,Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah.
Başın sağolsun canim,cennette seni bekleyen bir meleğin var Allahın bir bildiği vardır,aklına kötü şeyler getirme inşallah bebeğini kucağına alırsın,Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah.
Selamlarr.Ben bu forumda henüz yeniyimm.Nasıl kullanılacagını bile bilmiyorum=))Nette gezerken gördüm bi sevindim ki sormayın=) Sanırım bende hamileyimmmm.Testimi yaptım ama henüz dr gitmedim.Pazartesi gideceğim inşallah.Şu an 4+5 görünüyorr hesaplamalarımdaa. Önceki bebeğimi erken doğumda kaybetmiştim 20 gün yaşamıştı=(İnşallah bu defa kucagıma alabilirimm.Dua edin bana=(
Galiba mesaj yazmayı becermişim=))Allah hepimizin yardımcısı olsunn.İnşallah hayırlısıyla sevindirsin bizii Rabbimizz..Hamilelikte Allah'ın bazı esmalarını okumak çok faydalı diye okudum.Paylaşmak istedim...Özellikle El Musavvir ismi çokça zikredilmeliymiş..
El-MUSAVVİR; Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
Can'ım çok şükür keseni gördün allahım kalp atışını duymayı hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)Merhaba kızlar,bugün keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra da kalp atışını dinlemeye gel dedi doktorum. Hamileliği riskli olan arkadaşlar hepiniz için duacıyım Allah büyüktür kendinizi üzmeyin,inşallah her şey güzel olacak hepimiz için.
Can'ım hongkong deil İlahi Çin'de xiamen'da yaşıyorum iyiyim şükür iyi gidiyo Can'ım senin Nasıl gidiyor :)Xiexie kız hong kong :))) Nasılsın nasıl gidiyor ?? /)))
Canıım çok sevindim hayırlı olsun inşallah aramıza hoşgeldin :)Kızlaaaar minik tarla faresi artık Haamiiiş
ayın 18'inde kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah. Rabbim herkese sağlıklısıyla evlat nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun tatlım tebrikler :) Can'ım bende seninle aynı durumdayım günler geçmiyor :)5 hafta 5 gunluk hamileyim kizlar.
cok heyecanliyim ilk kalp atisini duymak ve saglikli normal bi gebelik oldugunu doktorumdan duymak icin adeta sabirsizlaniyorum.ne kadar zormus meger
Can'ım öncelikle hoşgeldin. Hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) allah ol der olur herşeyi veren de alan da odur . O istedikten sonra kim ne derse desin boştur :) listeye ekledim seni Can'ım ama yaş kaçtı ? Onu yazamadım .bu sistemi daha yeni kullanıyorum belki yanlış yerede yazmış olabilirim :))
canım 4 EKİMDE evlendim.normalde adet tarihim 8,9 ekimdir ama düğün stresinden 10 gün gecikti.. son adet tarihim 19 EKİM başka adet olmadım hemen gebe kaldım şükürler olsun rabbime.. çikolata kisti olunca herkes çok korkuttu kime gittiysem bebek hayali bile kurma dedi ama rabbim okadar büyükkii ..üstüne üstlük bide kalbimde mitral kapak yetmezliğim varher gün dua ediyorum allahıma.... evet canım benide listenize ekleyiinnn :))
Aleyküm selam canım. Öncelikle bebişin hayırlı olsun inşallah rabbim onu sana bağışlasın. Çok geçmiş olsun iyi düşün hep korkma ama kendini de hiç yorma şu 3 aylık dönemi bi atlatalım da hayırlısıyla :)Slm arkadaşlar yeni üye oldum bn 8 haftalik hamileyim bu 3 cü gebeligim ilk 2 düşük oldu bununda düşük riski var surekli sirt üstü yatıyorum sirt agrisi ck var mide bulantisi bas dönmesi korkuyorum bunada bisey olcak diye benimle ayni durumda olan varmi?
Rabbim kolaylık versin canm hepimiz için risk vardır korkma rahat ol sadece yorma kendini iyi düşün hep olur mu :)Ben de ayni durumdayim maalesef :-( iki dusugum var bu üçüncü gebeligim keseye gore 4 hafta 5 günlük ve pihtilasma iğnesi kullanıyorum.doktor kalp atana kadar risk varhatta ilk uuç ay dedi. Çok stresliyim :-(
Cok gecmis olsun size de.. benim de 2 gundur hic azalmadan devam eden kanamam var bebek cok kucuk, kese bile gorunmedigi icin de su an beklemekten baska bisey gelmiyo elimizden.. c.tesi belli olacak dusup dusmedigi umudumuzu yitirmeden moralimizi yuksek tutalim.. insallah Allah bebeklerimizi bize bagislar
İyi akşamlar güzel hanimlarben bugün doktora gittim kese 7mm olmuş. Kesenin büyüdüğünü görmem lazim haftaya yine gel dedi.. hamilesin şu kadarlık falan filan bisey demedi bende zaten heyecandan soramadım haftaya çarşamba yine gidiyorum.
Günaydın canım , hayırlı cumalar herkesegünydın bayanlaarr bugun 4+4 olduuk biiizz.... umarım bebıslerımız sagsaglım buyurler... :)
ya ben de birkaç kişiye söyledim ama bi baktım herkes öğrenmiş . Neyse inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz :)Bnde henuz kimseye soylemdim sedhak peki sen nasil yatiyon bel agrin varmi
Aminnn inşaallah sağlıklı geçer hamileligimiz arkadaşlar. Bu arada mide bulantilariniz ne alemde