• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Selamlarr.Ben bu forumda henüz yeniyimm.Nasıl kullanılacagını bile bilmiyorum=))Nette gezerken gördüm bi sevindim ki sormayın=) Sanırım bende hamileyimmmm.Testimi yaptım ama henüz dr gitmedim.Pazartesi gideceğim inşallah.Şu an 4+5 görünüyorr hesaplamalarımdaa. Önceki bebeğimi erken doğumda kaybetmiştim 20 gün yaşamıştı=(İnşallah bu defa kucagıma alabilirimm.Dua edin bana=(
Başın sağolsun canim,cennette seni bekleyen bir meleğin var Allahın bir bildiği vardır,aklına kötü şeyler getirme inşallah bebeğini kucağına alırsın,Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah.

Başın sağolsun canim,cennette seni bekleyen bir meleğin var Allahın bir bildiği vardır,aklına kötü şeyler getirme inşallah bebeğini kucağına alırsın,Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah.

Merhaba kızlar,bugün keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra da kalp atışını dinlemeye gel dedi doktorum. Hamileliği riskli olan arkadaşlar hepiniz için duacıyım Allah büyüktür kendinizi üzmeyin,inşallah her şey güzel olacak hepimiz için.

Aminn aminn Tşk edrm Allah razı olsunn.Rabbim bu defa yüzümüzü güldürsün inşallahh

Aminnn inşaallah sağlıklı geçer hamileligimiz arkadaşlar. Bu arada mide bulantilariniz ne alemde:KK35:

GUL SU. Arkadaşımızdan haberi olan varmı ? Merak ettim durumu Nasıl oldu diye :(((
Dualarım seninle Can'ım

5 hafta 5 gunluk hamileyim kizlar.
cok heyecanliyim ilk kalp atisini duymak ve saglikli normal bi gebelik oldugunu doktorumdan duymak icin adeta sabirsizlaniyorum.ne kadar zormus meger

Selamlarr.Ben bu forumda henüz yeniyimm.Nasıl kullanılacagını bile bilmiyorum=))Nette gezerken gördüm bi sevindim ki sormayın=) Sanırım bende hamileyimmmm.Testimi yaptım ama henüz dr gitmedim.Pazartesi gideceğim inşallah.Şu an 4+5 görünüyorr hesaplamalarımdaa. Önceki bebeğimi erken doğumda kaybetmiştim 20 gün yaşamıştı=(İnşallah bu defa kucagıma alabilirimm.Dua edin bana=(

Galiba mesaj yazmayı becermişim=))Allah hepimizin yardımcısı olsunn.İnşallah hayırlısıyla sevindirsin bizii Rabbimizz..Hamilelikte Allah'ın bazı esmalarını okumak çok faydalı diye okudum.Paylaşmak istedim...Özellikle El Musavvir ismi çokça zikredilmeliymiş..
El-MUSAVVİR; Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.

Aleyküm selam Can'ım. Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza :) inşallah hayırlısıyla Bebişlerimizi hepimiz kucağımıza alıcaz.
El musavvir okumak Evet çok iyi hem bebeğe güzellik de verirmiş :) güzel Bilgin için teşekkür ederiz :)

Merhaba kızlar,bugün keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra da kalp atışını dinlemeye gel dedi doktorum. Hamileliği riskli olan arkadaşlar hepiniz için duacıyım Allah büyüktür kendinizi üzmeyin,inşallah her şey güzel olacak hepimiz için.
Can'ım çok şükür keseni gördün allahım kalp atışını duymayı hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)

Xiexie kız hong kong :))) Nasılsın nasıl gidiyor ?? /)))
Can'ım hongkong deil İlahi :D Çin'de xiamen'da yaşıyorum :D iyiyim şükür iyi gidiyo Can'ım senin Nasıl gidiyor :)

Kızlaaaar minik tarla faresi artık Haamiiiş :rolleyes:
ayın 18'inde kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah. Rabbim herkese sağlıklısıyla evlat nasip etsin inşallah :anneadayı:
Canıım çok sevindim hayırlı olsun inşallah aramıza hoşgeldin :)

5 hafta 5 gunluk hamileyim kizlar.
cok heyecanliyim ilk kalp atisini duymak ve saglikli normal bi gebelik oldugunu doktorumdan duymak icin adeta sabirsizlaniyorum.ne kadar zormus meger
Hayırlı olsun tatlım tebrikler :) Can'ım bende seninle aynı durumdayım günler geçmiyor :)

bu sistemi daha yeni kullanıyorum belki yanlış yerede yazmış olabilirim :))
canım 4 EKİMDE evlendim.normalde adet tarihim 8,9 ekimdir ama düğün stresinden 10 gün gecikti.. son adet tarihim 19 EKİM başka adet olmadım hemen gebe kaldım şükürler olsun rabbime.. çikolata kisti olunca herkes çok korkuttu kime gittiysem bebek hayali bile kurma dedi ama rabbim okadar büyükkii ..üstüne üstlük bide kalbimde mitral kapak yetmezliğim varher gün dua ediyorum allahıma.... evet canım benide listenize ekleyiinnn :))
Can'ım öncelikle hoşgeldin. Hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) allah ol der olur herşeyi veren de alan da odur . O istedikten sonra kim ne derse desin boştur :) listeye ekledim seni Can'ım ama yaş kaçtı ? Onu yazamadım .

Slm arkadaşlar yeni üye oldum bn 8 haftalik hamileyim bu 3 cü gebeligim ilk 2 düşük oldu bununda düşük riski var surekli sirt üstü yatıyorum sirt agrisi ck var mide bulantisi bas dönmesi korkuyorum bunada bisey olcak diye benimle ayni durumda olan varmi?
Aleyküm selam canım. Öncelikle bebişin hayırlı olsun inşallah rabbim onu sana bağışlasın. Çok geçmiş olsun iyi düşün hep korkma ama kendini de hiç yorma şu 3 aylık dönemi bi atlatalım da hayırlısıyla :)

Ben de ayni durumdayim maalesef :-( iki dusugum var bu üçüncü gebeligim keseye gore 4 hafta 5 günlük ve pihtilasma iğnesi kullanıyorum.doktor kalp atana kadar risk varhatta ilk uuç ay dedi. Çok stresliyim :-(
Rabbim kolaylık versin canm hepimiz için risk vardır korkma rahat ol sadece yorma kendini iyi düşün hep olur mu :)

Cok gecmis olsun size de.. benim de 2 gundur hic azalmadan devam eden kanamam var :KK43: bebek cok kucuk, kese bile gorunmedigi icin de su an beklemekten baska bisey gelmiyo elimizden.. c.tesi belli olacak dusup dusmedigi :KK43: umudumuzu yitirmeden moralimizi yuksek tutalim.. insallah Allah bebeklerimizi bize bagislar

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımm rabbim bebişini sana bağışlasın ..

İyi akşamlar güzel hanimlar:KK54:ben bugün doktora gittim kese 7mm olmuş. Kesenin büyüdüğünü görmem lazim haftaya yine gel dedi.. hamilesin şu kadarlık falan filan bisey demedi bende zaten heyecandan soramadım :KK70: haftaya çarşamba yine gidiyorum.

Can'ım çok sevindim hayırlı haberlerle gel yine inşallah :)

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEANNE ADAYLARIMIZ :anneadayı::KK200::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46:

Öncelikle kocamaaaan Maşallah:nazar::nazar::KK200:

bihayaldi bihayaldi
ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016 :nazar::KK46:
goooody goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016:nazar::KK46:
xiexie xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016:nazar::KK46:
defne_su defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 16.08.2016 :nazar::KK46:
gzmliperi gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:
J jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016 :nazar::KK46:
hayalimsin1 hayalimsin1 3.bebiş:nazar: , kaza ile oldu :KK70: Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.2016 :nazar::KK46:
intherain intherain ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?:nazar::KK46:
Fleur de lys Fleur de lys 2.bebiş :nazar: , 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016 :nazar::KK46:
sevgiliye_34 sevgiliye_34 yaşayan 4.bebiş olcak inşallah :nazar: süpriz deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016:nazar::KK46:
Elvo Elvo ilk bebiş , ilk deneme , yaş :28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016:nazar::KK46:
G gulsu-0172 kardeşimiz bebişini 5 haftalıkken kaybetti malesef , Allah'ım sabır versin , yeni bebiş daha nasip etsin inşallah..
B burcucuk9112 2.bebiş:nazar: , 2.deneme , yaş : 24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016:nazar::KK46:
gul_sek gul_sek ilk bebiş , 5.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.1016:nazar::KK46:
Canixim Canixim 2.bebiş :nazar: 2.deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:

SEVDAM4263 SEVDAM4263 ilk Bebiş , ilk deneme , yaş:? '' bebişin tahmini doğum tarihi : 25.07.2016:nazar::KK46:
M mev_mel 3. Bebiş :nazar: , 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : 13.08.2016:nazar::KK46:

E Esrasezgin 3.bebiş:nazar:, 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:
miniktarlafaresi miniktarlafaresi bilgileri henüz yok :) :anneadayı: Milagros_34 Milagros_34 bilgileri henüz yok :) :anneadayı:

:KK200::KK200::KK200::KK200:

Bilgilerini eksik veya yanlış girdiklerim beni uyarabilir :) ve katılmak isteyen arkadaşlar listeye katılabilir :)

Çok geniş bir aile olduk bissürü anne adayımız var çok şükür :)

Şu mübarek Cuma gününün hürmetine ;
Rabbim isteyen herkese Bebiş versin
Rabbim yavrularımızı korusun bize bağışlasın
Rabbim bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
(Amin)

Son düzenleme:
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEANNE ADAYLARIMIZ :anneadayı::KK200::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46:

Öncelikle kocamaaaan Maşallah:nazar::nazar::KK200:

bihayaldi bihayaldi
ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016 :nazar::KK46:
goooody goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016:nazar::KK46:
xiexie xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016:nazar::KK46:
defne_su defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 16.08.2016 :nazar::KK46:
gzmliperi gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:
J jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016 :nazar::KK46:
hayalimsin1 hayalimsin1 3.bebiş:nazar: , kaza ile oldu :KK70: Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.2016 :nazar::KK46:
intherain intherain ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?:nazar::KK46:
Fleur de lys Fleur de lys 2.bebiş :nazar: , 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016 :nazar::KK46:
sevgiliye_34 sevgiliye_34 yaşayan 4.bebiş olcak inşallah :nazar: süpriz deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016:nazar::KK46:
Elvo Elvo ilk bebiş , ilk deneme , yaş :28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016:nazar::KK46:

G gulsu-0172 kardeşimiz bebişini 5 haftalıkken kaybetti malesef , Allah'ım sabır versin , yeni bebiş daha nasip etsin inşallah..

B burcucuk9112 2.bebiş:nazar: , 2.deneme , yaş : 24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016:nazar::KK46:
gul_sek gul_sek ilk bebiş , 5.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.1016:nazar::KK46:
Canixim Canixim 2.bebiş :nazar: 2.deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:
SEVDAM4263 SEVDAM4263
ilk Bebiş , ilk deneme , yaş: 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 25.07.2016:nazar::KK46:
M mev_mel
3. Bebiş :nazar: , 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : 13.08.2016:nazar::KK46:

E Esrasezgin 3.bebiş:nazar:, 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:
miniktarlafaresi miniktarlafaresi
bilgileri henüz yok :) :anneadayı:
Milagros_34 Milagros_34
bilgileri henüz yok :) :anneadayı:

:KK200::KK200::KK200::KK200:

Bilgilerini eksik veya yanlış girdiklerim beni uyarabilir :) ve katılmak isteyen arkadaşlar listeye katılabilir :)

Çok geniş bir aile olduk bissürü anne adayımız var çok şükür :)

Şu mübarek Cuma gününün hürmetine ;
Rabbim isteyen herkese Bebiş versin
Rabbim yavrularımızı korusun bize bağışlasın
Rabbim bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
(Amin)

Bnde henuz kimseye soylemdim sedhak peki sen nasil yatiyon bel agrin varmi
ya ben de birkaç kişiye söyledim ama bi baktım herkes öğrenmiş :KK43:. Neyse inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz :)
Aminnn inşaallah sağlıklı geçer hamileligimiz arkadaşlar. Bu arada mide bulantilariniz ne alemde:KK35:

Benim tsh ım geçen hafta 3.5 tu. Doktor ilaç başlıcaz dedi. Bi daha tahlil yaptırdım 2.0 çıktı ilaca gerek kalmadı yani :). Bu arada tabi aynı tüpte Bhcg de baktırdım 15748 çıktı 6 hafta ile uyumlu baya artmış :D. Ben dün aç karına tahlil vermeye giderken baya zor oldu ilk defa midem ağzıma geldi diyebililirim.
Bu sabah 2 çocuğu olan bir arkadaşımın yaptığı bir şeyi denedim.
Sabah 7:40 yerine 7:30 a alarm kurdum.
Uyanınca hemen kalkmadım. Önce uyanık yattım. Birkaç dakika sonra oturdum sırtımı yastığıma dayayıp.
Yatağın kenarına küçük bir parça ekmek koymuştum (arkadaşım kraker demişti gerçi de evde kraker yoktu). Ekmekten biraz yedim. sonra ayağa kalktım bulantım yoktu :).
Bir de bi yerde bi kadının hamileliğinde, midesi bulandığında küçük bir parça mandalina kabuğu çiğnediğini duymuştum. Onu da deneyebiliriz. :D
Bu arada bazı yemekler acayip kokmaya başladı ya. Ben bu bulantı olayını psikolojik sanıyordum ama değil galiba. İnşallah artmaz :(

goooody goooody aramızda bi gün var ama benm bulantım falan yok çok şükür ama midem kazınıyor iştahım yok yemek istemiyor canm genelde. ayrıca karnma bakıyorm hiç şiş de deil bebek nerde diyorm kendme .
sizin karnınız ne durumda ?
bi de sağ bacağıma kalçamdan hafif bıçak giriyo gibi oluyo arada . sizde de oluyor mu. akıntım bol oluyo genelde ama leke tarzı bişeym hiç olmadı çok şükür

Back