2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar birbirimize bol bol dua edelim
Evet canım, Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar ve hayırlı, akıllı, azada noksansız, sağlıklı evlatlar versin.
Rabbim'in hazinesinde çoktur, dileyen isteyen ama nasip olmayan insanlara da versin. Onları da hayırlı ana baba eylesin.

Canim benim de oyle oldu biraz sasirmistim. Ilk 3 ay sadece mide yanmasi oldu. Hala yasiyorum hamilelik reflusu oldu bende. 4.ayimiza girdikten sonra kokulara hassasiyet basladi inanilmaz. Havasiz odalara girdigimde dolabi actigimda ekmek kokusu bile beni ogurtuyor ,eger ard arda ogurursem kusuyorum. Yani bende de gecmesi gereken aydan sonra basladi hala devam ediyor. Ama en azında onun iyi oldugunu anliyorum

Dimi en azından mide bulantısı o anlama geliyor

sağolasın güzel dileklerin için,dualarımdasın arkadaşım..merak etme allah sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah tez zamanda..sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza...

Allah razı olsun canım benim.. duaların için çok teşekkür ederim. Bugün hakkariye geldim çok kötüyüm çok berbatim bugün dayanamıyorum evimin heryerinde bebeğimle anılarım var ne çok şey yaşamışim.. Dua edin bana Rabbim bana sabrımı versin.. hayırlısıyla tez zamanda rahimim tedavi edilsin sonra da Rabbim sağ salim evlatlar nasip etsin insaAllah...

Bugün bikaç arkadaşımla konuştum şu ikili tarama test konusunda iyce kafam karıştı yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemiyorum

Bugün bikaç arkadaşımla konuştum şu ikili tarama test konusunda iyce kafam karıştı yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemiyorum

Al benden de okadar yaptırmayı düşünmüyorum aslında ama bi yanımda merak edio yaptırsam mi diorum arkadaşların ne dedi de kafan karisti senin canim

Al benden de okadar yaptırmayı düşünmüyorum aslında ama bi yanımda merak edio yaptırsam mi diorum arkadaşların ne dedi de kafan karisti senin canim
Kimisi yaptır için rahat olur diyo ama komşumuzun kızına down sendromlu demişler maşallah kız cin gibi müdahale edemiyosun ki öğrensen nolucak o yüzden hamileliğinin tadını çıkar boşver para tuzağı dediler bi de almanyada hemşire bi tanıdığımız var o da bu testler bi tek türkiyede bu kadar yaygın dedi doktoruma sordum o da kesin sonuç veren testler değil ama annenin hazırlıklı olması daha iyi dedi ama yani komşum gibi olursa niye yalan yere kendini kötü bişeye hazırlıyım

Bende senin gibi düşünüyorum canım . Ben yaptırmadım. Anne ve bebek üzerinde olumlu bir etkisi yok hatta zararı oldugunu düşünüyorum . Çünkü çevremde yaptırıp kötü sonuç alanların hepsi boşu boşuna üzüldüler yıprandılar . Maşallah bebekleri sağ salim doğdu .

Tarama ben de yaptırmıycam testlerden sadece kan testlerini yaptırıcam diğerleri için gerek yok bence. ultrasona zaten çok sıcak bakmıyorum birde uzun süreli ona maruz kalmaya gerek yok

Günaydin kızlar nasıl gidiyor ben uzun zamandan beri giremiyorum mide bulantısı biraz hafifledi ikili tarama testi yapıldı bu hafta bakalım sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Selamlar taze annisler gittik bizde Allah'a şükür ense güzel , burun kemiği güzel .kan aldılar sonuçlar haftaya insallah o da güzel çıkar .bide hareket ediyo arkasını dondu bize

Arkadaşlar merhaba ben birşey sormak istiyorum biliyorum henüz çook erke ancak bebeğinize ayrı oda yapacak mısınız? bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…