• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar Merhaba bugün 11 haftalik olduk . Bugüne kadar çok rahat geçti günlerim sadece sürekli halsiz uykuluydum. Sürekli uyudum ama 3 gündür bende bulantı başladı ya bulantısı olanların bu zamanlarda geçmesi gerekiomuydu. Benimde sonradan başladı geçmicek ve daha kötü olcam die çok korkuorum var mı benim gibi olan

Ay çok harika ya. Anne buradayım diyor. İnşallah bize de nasip olur. Takvim tam haftan mi?

evet takvim haftam tam gidiyor, hatta yazanlar da birebir uyuyor :) öyle güzel bi histi ki sabaha kadar uyuyamadım Allah sana ve herkese nasip etsin inş :)

Gözün aydın canım ben şimdiden arada çok hafif baloncuk gibi bişey hissediyorum ama bebek mi emin olamıyorum. Yine de çok güzel sabirsizlaniyorum tam anlamıyla hissetmek için :)
ben de birkaç hafta önce karıncalanma baloncuklar hissediyordum ama bu sefer ki tam bir tekmeydi. ben burdayım diyor resmen iki canlı olduğunu tekrardan anlıyorsun :) yakındır senin de takip et karnını sürekli :)

K kaskas12
Ya çok duygulandım,cok sevindim.Darısı başımıza inşallah.Ne güzel bir şeydir kimbilir.Genelde 20.haftada hissedilir diyorlar.Nasıl bir histi net miydi,sen 14.haftadasın değil mi canım?

Saol canım darısı başına en kısa zamanda inş. 16. haftaya girdim, uzun zamandır ne zmn hissetcem die bekliodum, karnımı tuttum dua ediyordum duam bitti iki dakika sonra içerden çok net bir tekme geldi Allahımm dünyanın en güzel hissi heycandan mutluluktan uyuyamadım :))

Kızlar selam.. dün akşam parmağıma cam girdi öyle kötüyüm ki ne ağrı kesici kullanabiliyorum ne tampon yapılabiliyor hala kan akıyor parmağımdan.. Doktor hamilesin diye acıyı daha derin hissedersin dedi.. 10 gün pansumana gidicem, stresten karnıma da ağrı giriyor bebeğime zarar vericem diye korkuyorum.. aman sizler dikkat edin kendinize lütfen..:nazar:

evet takvim haftam tam gidiyor, hatta yazanlar da birebir uyuyor :) öyle güzel bi histi ki sabaha kadar uyuyamadım Allah sana ve herkese nasip etsin inş :)

ben de birkaç hafta önce karıncalanma baloncuklar hissediyordum ama bu sefer ki tam bir tekmeydi. ben burdayım diyor resmen iki canlı olduğunu tekrardan anlıyorsun :) yakındır senin de takip et karnını sürekli :)

Saol canım darısı başına en kısa zamanda inş. 16. haftaya girdim, uzun zamandır ne zmn hissetcem die bekliodum, karnımı tuttum dua ediyordum duam bitti iki dakika sonra içerden çok net bir tekme geldi Allahımm dünyanın en güzel hissi heycandan mutluluktan uyuyamadım :))
Amin canım gönülden, sanki beni tekmelemis kadar sevindim. Allah isteyen herkese versin aratmasın. Evlat ne güzel şeymiş.

Kızlar selam.. dün akşam parmağıma cam girdi öyle kötüyüm ki ne ağrı kesici kullanabiliyorum ne tampon yapılabiliyor hala kan akıyor parmağımdan.. Doktor hamilesin diye acıyı daha derin hissedersin dedi.. 10 gün pansumana gidicem, stresten karnıma da ağrı giriyor bebeğime zarar vericem diye korkuyorum.. aman sizler dikkat edin kendinize lütfen..:nazar:
Aaa çok geçmiş olsun. Neden tampon yapılamıyor? Hani bildiğimiz pamuğu bastırmak gibi olandan değil mi?

Aaa çok geçmiş olsun. Neden tampon yapılamıyor? Hani bildiğimiz pamuğu bastırmak gibi olandan değil mi?
Saol canim. Yok cok kan kaybi oldugundan ilacli tampon diye bisey yapilmasi gerekiyormus ama hamile oldugumdan yapamadilar, pamukla yapilan bir ise yaramadi dun aksamdan beri kan akita akita geziyorum.. Sinir uclari kopmus oyle yaniyor ki.. Kendimi guclu anne olmam lazim diye teselli etsem de dayanilmaz halde :/

Geçmiş olsun canım daha dikkatli ol.. Senin sağlığına ihtiyaçı olan bir bebiş var.

Saol canim. Yok cok kan kaybi oldugundan ilacli tampon diye bisey yapilmasi gerekiyormus ama hamile oldugumdan yapamadilar, pamukla yapilan bir ise yaramadi dun aksamdan beri kan akita akita geziyorum.. Sinir uclari kopmus oyle yaniyor ki.. Kendimi guclu anne olmam lazim diye teselli etsem de dayanilmaz halde :/
Ay baya kötü o zaman. Çok geçmiş olsun canım.

Kızlar türk kahvesi içen var mı? Her gün 1 tane içmek iyi geliyor dedi bir arkadaş ama ben kafein yasak diye biliyordum.

Kızlar türk kahvesi içen var mı? Her gün 1 tane içmek iyi geliyor dedi bir arkadaş ama ben kafein yasak diye biliyordum.

Kafeinin fazlası sakıncalı diye biliyorum canım . Bazıları 1 fincan dan birsey olmaz diyor ama ben içmiyorum. Hatta çayı bile açık iç dedi doktorum.

Ben kahvesiz duramayanlardandim doktorum gunde en fazla 1 fincan icebilirsin demisti.. Gerci suan midem almiyor icemiyorum.. Ama pek iyi geldigini dusunmuyorum ben sonucta kafein dedigin gibi..

Back