Sağol canım.. Sana iyi dersler.. Kolay gelsin..Günaydın canım endişeli olduğumuz için normalmiş. Hiç kafana takma mana çıkarma. Dua oku yat yine. Allah sağlık esenlik versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım.. Sana iyi dersler.. Kolay gelsin..Günaydın canım endişeli olduğumuz için normalmiş. Hiç kafana takma mana çıkarma. Dua oku yat yine. Allah sağlık esenlik versin.
Günaydın bende de oluyo arasıra çok takılmamak lazımSağol canım.. Sana iyi dersler.. Kolay gelsin..
Nasıl geçtiğini doktrun sölediklerini paylaşır msn canım çıkıncaKızlarr doktor kontrolünde sıra bekliyorum dın dın dın dın nasıl heyecanlıyım anlatamam bulantılarım da geçti bi kaç gündür bi korku
Ay çok harika ya. Anne buradayım diyor. İnşallah bize de nasip olur. Takvim tam haftan mi?
ben de birkaç hafta önce karıncalanma baloncuklar hissediyordum ama bu sefer ki tam bir tekmeydi. ben burdayım diyor resmen iki canlı olduğunu tekrardan anlıyorsun :) yakındır senin de takip et karnını sürekli :)Gözün aydın canım ben şimdiden arada çok hafif baloncuk gibi bişey hissediyorum ama bebek mi emin olamıyorum. Yine de çok güzel sabirsizlaniyorum tam anlamıyla hissetmek için :)
Amin canım gönülden, sanki beni tekmelemis kadar sevindim. Allah isteyen herkese versin aratmasın. Evlat ne güzel şeymiş.evet takvim haftam tam gidiyor, hatta yazanlar da birebir uyuyor :) öyle güzel bi histi ki sabaha kadar uyuyamadım Allah sana ve herkese nasip etsin inş :)
ben de birkaç hafta önce karıncalanma baloncuklar hissediyordum ama bu sefer ki tam bir tekmeydi. ben burdayım diyor resmen iki canlı olduğunu tekrardan anlıyorsun :) yakındır senin de takip et karnını sürekli :)
Saol canım darısı başına en kısa zamanda inş. 16. haftaya girdim, uzun zamandır ne zmn hissetcem die bekliodum, karnımı tuttum dua ediyordum duam bitti iki dakika sonra içerden çok net bir tekme geldi Allahımm dünyanın en güzel hissi heycandan mutluluktan uyuyamadım :))
Aaa çok geçmiş olsun. Neden tampon yapılamıyor? Hani bildiğimiz pamuğu bastırmak gibi olandan değil mi?Kızlar selam.. dün akşam parmağıma cam girdi öyle kötüyüm ki ne ağrı kesici kullanabiliyorum ne tampon yapılabiliyor hala kan akıyor parmağımdan.. Doktor hamilesin diye acıyı daha derin hissedersin dedi.. 10 gün pansumana gidicem, stresten karnıma da ağrı giriyor bebeğime zarar vericem diye korkuyorum.. aman sizler dikkat edin kendinize lütfen..
Saol canim. Yok cok kan kaybi oldugundan ilacli tampon diye bisey yapilmasi gerekiyormus ama hamile oldugumdan yapamadilar, pamukla yapilan bir ise yaramadi dun aksamdan beri kan akita akita geziyorum.. Sinir uclari kopmus oyle yaniyor ki.. Kendimi guclu anne olmam lazim diye teselli etsem de dayanilmaz halde :/Aaa çok geçmiş olsun. Neden tampon yapılamıyor? Hani bildiğimiz pamuğu bastırmak gibi olandan değil mi?
Geçmiş olsun canım daha dikkatli ol.. Senin sağlığına ihtiyaçı olan bir bebiş var.Kızlar selam.. dün akşam parmağıma cam girdi öyle kötüyüm ki ne ağrı kesici kullanabiliyorum ne tampon yapılabiliyor hala kan akıyor parmağımdan.. Doktor hamilesin diye acıyı daha derin hissedersin dedi.. 10 gün pansumana gidicem, stresten karnıma da ağrı giriyor bebeğime zarar vericem diye korkuyorum.. aman sizler dikkat edin kendinize lütfen..
Ay baya kötü o zaman. Çok geçmiş olsun canım.Saol canim. Yok cok kan kaybi oldugundan ilacli tampon diye bisey yapilmasi gerekiyormus ama hamile oldugumdan yapamadilar, pamukla yapilan bir ise yaramadi dun aksamdan beri kan akita akita geziyorum.. Sinir uclari kopmus oyle yaniyor ki.. Kendimi guclu anne olmam lazim diye teselli etsem de dayanilmaz halde :/
Süperdi canım maşallah bi hareketli eli kolu kıpır kıpır doktor iki hafta sonra ikili test istedi cinsiyet için de belki ikili testin sonuçlarını getirdiğinde görürüz dediNasıl geçtiğini doktrun sölediklerini paylaşır msn canım çıkınca
Saol canim benim.. Evet o yuzden guclu kalmaya calisiyorum bende..Geçmiş olsun canım daha dikkatli ol.. Senin sağlığına ihtiyaçı olan bir bebiş var.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineSaol canim benim.. Evet o yuzden guclu kalmaya calisiyorum bende..
Saol ccanim bundan sonra kendimi karantinaya alarak gezicem ins :)Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Aynen öyle valla ben de özellikle grip olmamak için cok uğraşıyorum ilaç kullanamadigim için çok ağır geçiyor bi de o halde çalısmak zorunda kalıyoruz. Aman uzak olsun kaza bela hastalık bütün annelerden:)Saol ccanim bundan sonra kendimi karantinaya alarak gezicem ins :)
Kızlar türk kahvesi içen var mı? Her gün 1 tane içmek iyi geliyor dedi bir arkadaş ama ben kafein yasak diye biliyordum.
Ben kahvesiz duramayanlardandim doktorum gunde en fazla 1 fincan icebilirsin demisti.. Gerci suan midem almiyor icemiyorum.. Ama pek iyi geldigini dusunmuyorum ben sonucta kafein dedigin gibi..Kızlar türk kahvesi içen var mı? Her gün 1 tane içmek iyi geliyor dedi bir arkadaş ama ben kafein yasak diye biliyordum.