2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kafeinin fazlası sakıncalı diye biliyorum canım . Bazıları 1 fincan dan birsey olmaz diyor ama ben içmiyorum. Hatta çayı bile açık iç dedi doktorum.
Bende sevmem aramam da pek kahve çay falan. İlla yararlı falan deyince sorayım dedim. Ilık su içiyorum bol bol kabız falan da olmuyorum. İyi hissediyorum. Bugün çikolata yemiştim arkadaşlar bebeğin canı çeker diye verdiler. Baş ağrısından ölüyorum. Bi daha mı tövbe tovvvvvbbeee.

Bana da mantıklı gelen Kafeinin zararlı olması. Ne alaka her gün içmek. Gazını çıkarıp maden suyu içiyorum. Süt muz falan tüketiyorum bence en yararlisi bunlar.
Aynen canım benimde kahveye karşı pek bir ilgim yok yani . Zaten açık Çay severdim ama hamilelikte hiç içmek istemiyor canım . Meyve bol bol tüketmek lazım .

Ya cok mutlu oldum,ben de hemen yasamak istiyorum.Busabah soluma yattigimda cok hafif pıt pıt bi seyler hissettim icim bi hos oldu ama daha cok erken di mi bagırsak hareketidir o.
Cok gecmis olsun canim,hamileyken hastaliklardan kazalardan daha cok kacınmamız lazım da inadına gelip buluyo sanki :) Beni de grip bırakmıyor.Allah şifa versin insallah gecer cok acıtmadan.

Kızlar türk kahvesi içen var mı? Her gün 1 tane içmek iyi geliyor dedi bir arkadaş ama ben kafein yasak diye biliyordum.

Canım ben normalde cok sever sık icerdim.Ama hamileligimi bilmeden ilk kahveden tiksindim üc aydir hic icmiyorum.Evet kafein özellikle ilk aylarda zararlı,cay kahve cok tüketmemeli.Ama türk kahvesinin faydali oldugunu ben de duymustum.üc aydan sonra arada bi fincan icilebilir.Her gün asırı olabilir doktora sormak lazım onu.

Ben eskiden cayı hiiic sevmez kahvaltıda bile icmezdim,esim çok alıstırdı cay keyfi yapardık hep.Simdi su gibi eslik ediyorum güya ama özledim cayı.

Biz Geçtiğimiz cumartesi gittik doktora . Daha önce bana yolculuğa izin vermiyordu tehlikeli olabilir diye . Bu son gidişimizde gidebilirsin inşaallah bir sıkıntı çıkmaz dedi . Bu cumartesi annemlerin yanına gitmek istiyorum çok özledim onları . Gitmeden önce doktora gidip bebeğimi görsem mi diyorum . Bi taraftan da o kadar usg ye girmek sakıncalı diye çekiniyorm bilmiyorum çok kararsız kaldım

Bana doktorum 1 fincan içebilirsin demisti her zman degil Can'ım istediğinde içiyorum turk kahvesi.cayi da gun icinde. 2-3 bardak içiyorum onunla ilgili bisey demedi ama bir yerde okudum icinde flor varmis bolca.

Bugün karnımın üst kısmını Demir gibi biseye çarptım hafifçe mide kısmına yakın cok korktum insallah bisey olmamıştır bebekler henüz asagidadir değilmi

Atarlilohusa cok gecmis olsun canım valla nazara mı geliyoruz noluyoruz Allah korumus sizi.Evet doktor henüz asagidadir dedi. Agrin devam ediyorsa ve icin rahat etmeyecekse doktora git.

Atarlilohusa cok gecmis olsun canım valla nazara mı geliyoruz noluyoruz Allah korumus sizi.Evet doktor henüz asagidadir dedi. Agrin devam ediyorsa ve icin rahat etmeyecekse doktora git.
Teşekkür ederim Can'ım cok sağol,
Agri degil sizi gibi simdi geçti ama korkmadım diyemicem yanı kızdım kendime sonra niye koruyamiyorum kendimi diye maalesef benim isim hep koşuşturmalı dinlenmem pek mümkün olmuyor eski alışkanlıklardan da kurtulamıyorum herhalde eski hayatım varmis gibi devam ediyorum..

K kaskas12 geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir elin.
La Lune bende normalde sevmem kahveyi ama 2 3 gündür gözüme gözüme giriyor önce ofiste asansörde patronlara giden kahve koktu sonra öyle sağda solda gördüm sonra bugün patron size benden kahve demiş herkese yapmışlar ben hamileyim diye yapmamışlar. o sırada haberim olda isterdim bende normalde bizde yasaktır cay saati haricinde birşeyler içmek. Neyse eve gidince içeyim bi fincan canım çekti simdi sizde uzerine konusunca :)

Bana da mantıklı gelen Kafeinin zararlı olması. Ne alaka her gün içmek. Gazını çıkarıp maden suyu içiyorum. Süt muz falan tüketiyorum bence en yararlisi bunlar.
Çok süt de içme bence o da demiri tutuyo demir ilacı alıyodum çocukken doktor sütü yasaklamıştı tamamen kesmemek lazım da yemeklerden bi saat önce bi saat sonra gibi almak gerekiyo

MaşaAllah
MasaAllah Canım benim çok güzel yaa çok güzel bi duygu Rabbim inşaAllah bana da yaşatsin. Okurken bile heycanlandim duygulandım. Ne güzel yaa masaAllah suphanAllah Rabbin sağlıcakla kucağına almak nasip etsin yavrunu. Bana da dua edermisin canım rica etsem.. çok istiyorum ben de hayırlısıyla evlat sahibi olmak. ..

Yok merak etme aşağılarda saha doktor zaten altlara tutuyo ya ultrasonu bi de içerde düşün Allah korusun bebeklerimizi esirgenen göze çöp batıyo valla bana da insanlar çarpıyo alışverişte falan kafalarına patlatasım geliyo

Kahve çay ve çikolata içindeki kafeini bebekler tolere edemediği için çok sınırlı tüketmek gerekiyor. Ben süt normalde hiç içemem, süt içebilmek için günde bi kere kaşığın ucuyla nescafe katıyorum. Ama çay haftada bir iki kere çok canım cekerse, o da çok açık içiyorum. Yani zararlı ama sonuçta alkolden sıgaradan bahsetmiyoruz, arada bir nefsimizi köreltmezsek de hamilelik bitmez.

Çok süt de içme bence o da demiri tutuyo demir ilacı alıyodum çocukken doktor sütü yasaklamıştı tamamen kesmemek lazım da yemeklerden bi saat önce bi saat sonra gibi almak gerekiyo
Sütü gündüz içiyorum. Sabah altı ve öğlen birde. Demir ilacını ise yatmadan alıyorum. 10 gibi. Etkilesim olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…