Evet cay demir eksikligine sebep oluyormus.. ben de kahvaltida acik iciyorum ondan sonra icmemeye calsiiyorum..Kafeinin fazlası sakıncalı diye biliyorum canım . Bazıları 1 fincan dan birsey olmaz diyor ama ben içmiyorum. Hatta çayı bile açık iç dedi doktorum.
Bende sevmem aramam da pek kahve çay falan. İlla yararlı falan deyince sorayım dedim. Ilık su içiyorum bol bol kabız falan da olmuyorum. İyi hissediyorum. Bugün çikolata yemiştim arkadaşlar bebeğin canı çeker diye verdiler. Baş ağrısından ölüyorum. Bi daha mı tövbe tovvvvvbbeee.Kafeinin fazlası sakıncalı diye biliyorum canım . Bazıları 1 fincan dan birsey olmaz diyor ama ben içmiyorum. Hatta çayı bile açık iç dedi doktorum.
Bende sevmem aramam da pek kahve çay falan. İlla yararlı falan deyince sorayım dedim. Ilık su içiyorum bol bol kabız falan da olmuyorum. İyi hissediyorum. Bugün çikolata yemiştim arkadaşlar bebeğin canı çeker diye verdiler. Baş ağrısından ölüyorum. Bi daha mı tövbe tovvvvvbbeee.
Aynen canım benimde kahveye karşı pek bir ilgim yok yani . Zaten açık Çay severdim ama hamilelikte hiç içmek istemiyor canım . Meyve bol bol tüketmek lazım .Bana da mantıklı gelen Kafeinin zararlı olması. Ne alaka her gün içmek. Gazını çıkarıp maden suyu içiyorum. Süt muz falan tüketiyorum bence en yararlisi bunlar.
Ya cok mutlu oldum,ben de hemen yasamak istiyorum.Busabah soluma yattigimda cok hafif pıt pıt bi seyler hissettim icim bi hos oldu ama daha cok erken di mi bagırsak hareketidir o.evet takvim haftam tam gidiyor, hatta yazanlar da birebir uyuyor :) öyle güzel aylsi ki sabaha kadar uyuyamadım Allah sana ve herkese nasip etsin inş :)
ben de birkaç hafta önce karıncalanma baloncuklar hissediyordum ama bu sefer ki tam bir tekmeydi. ben burdayım diyor resmen iki canlı olduğunu tekrardan anlıyorsun :) yakındır senin de takip et karnını sürekli :)
Saol canım darısı başına en kısa zamanda inş. 16. haftaya girdim, uzun zamandır ne zmn hissetcem die bekliodum, karnımı tuttum dua ediyordum duam bitti iki dakika sonra içerden çok net bir tekme geldi Allahımm dünyanın en güzel hissi heycandan mutluluktan uyuyamadım :))
Cok gecmis olsun canim,hamileyken hastaliklardan kazalardan daha cok kacınmamız lazım da inadına gelip buluyo sanki :) Beni de grip bırakmıyor.Allah şifa versin insallah gecer cok acıtmadan.Kızlar selam.. dün akşam parmağıma cam girdi öyle kötüyüm ki ne ağrı kesici kullanabiliyorum ne tampon yapılabiliyor hala kan akıyor parmağımdan.. Doktor hamilesin diye acıyı daha derin hissedersin dedi.. 10 gün pansumana gidicem, stresten karnıma da ağrı giriyor bebeğime zarar vericem diye korkuyorum.. aman sizler dikkat edin kendinize lütfen..
Kızlar türk kahvesi içen var mı? Her gün 1 tane içmek iyi geliyor dedi bir arkadaş ama ben kafein yasak diye biliyordum.
Ben iciyorum canim günde bitane zararı olduğunu duymadimKızlar türk kahvesi içen var mı? Her gün 1 tane içmek iyi geliyor dedi bir arkadaş ama ben kafein yasak diye biliyordum.
Teşekkür ederim Can'ım cok sağol,Atarlilohusa cok gecmis olsun canım valla nazara mı geliyoruz noluyoruz Allah korumus sizi.Evet doktor henüz asagidadir dedi. Agrin devam ediyorsa ve icin rahat etmeyecekse doktora git.
Canım senin bebeğin cinsiyeti belli oldu muGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Çok süt de içme bence o da demiri tutuyo demir ilacı alıyodum çocukken doktor sütü yasaklamıştı tamamen kesmemek lazım da yemeklerden bi saat önce bi saat sonra gibi almak gerekiyoBana da mantıklı gelen Kafeinin zararlı olması. Ne alaka her gün içmek. Gazını çıkarıp maden suyu içiyorum. Süt muz falan tüketiyorum bence en yararlisi bunlar.
MasaAllah Canım benim çok güzel yaa çok güzel bi duygu Rabbim inşaAllah bana da yaşatsin. Okurken bile heycanlandim duygulandım. Ne güzel yaa masaAllah suphanAllah Rabbin sağlıcakla kucağına almak nasip etsin yavrunu. Bana da dua edermisin canım rica etsem.. çok istiyorum ben de hayırlısıyla evlat sahibi olmak. ..evet takvim haftam tam gidiyor, hatta yazanlar da birebir uyuyor :) öyle güzel bi histi ki sabaha kadar uyuyamadım Allah sana ve herkese nasip etsin inş :)
ben de birkaç hafta önce karıncalanma baloncuklar hissediyordum ama bu sefer ki tam bir tekmeydi. ben burdayım diyor resmen iki canlı olduğunu tekrardan anlıyorsun :) yakındır senin de takip et karnını sürekli :)
Saol canım darısı başına en kısa zamanda inş. 16. haftaya girdim, uzun zamandır ne zmn hissetcem die bekliodum, karnımı tuttum dua ediyordum duam bitti iki dakika sonra içerden çok net bir tekme geldi Allahımm dünyanın en güzel hissi heycandan mutluluktan uyuyamadım :))
Yok merak etme aşağılarda saha doktor zaten altlara tutuyo ya ultrasonu bi de içerde düşün Allah korusun bebeklerimizi esirgenen göze çöp batıyo valla bana da insanlar çarpıyo alışverişte falan kafalarına patlatasım geliyoBana doktorum 1 fincan içebilirsin demisti her zman degil Can'ım istediğinde içiyorum turk kahvesi.cayi da gun icinde. 2-3 bardak içiyorum onunla ilgili bisey demedi ama bir yerde okudum icinde flor varmis bolca.
Bugün karnımın üst kısmını Demir gibi biseye çarptım hafifçe mide kısmına yakın cok korktum insallah bisey olmamıştır bebekler henüz asagidadir değilmi
Sütü gündüz içiyorum. Sabah altı ve öğlen birde. Demir ilacını ise yatmadan alıyorum. 10 gibi. Etkilesim olmasın diye.Çok süt de içme bence o da demiri tutuyo demir ilacı alıyodum çocukken doktor sütü yasaklamıştı tamamen kesmemek lazım da yemeklerden bi saat önce bi saat sonra gibi almak gerekiyo
Gunaydin hayirli cumalarGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar birbirimize bol bol dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?