İyi
İyi hadi çok şükür canim durmuş. Aynen canım benim de ikinci boş rahimde kanama varmış o yüzden kullandım insaAllah benim de durmuştur. İnsaAllaH minigim iyi olsun da devam derse mecbur ben de devam etcem..
İyi
İyi hadi çok şükür canim durmuş. Aynen canım benim de ikinci boş rahimde kanama varmış o yüzden kullandım insaAllah benim de durmuştur. İnsaAllaH minigim iyi olsun da devam derse mecbur ben de devam etcem..
Muhtemelen sen de devam edersin ilaca. Sanirim 12 haftaya kadar kullaniliyor
Aynen canım eğer devam ettirirse doktora sorcam alttan devam etcem. Ben de çok fenayim kolumu kaldırcak dermanım kalmadiDr a sor alttan devam et bi sknti olmuyor. Ben yigilip kaliyordum isik bile rahatsiz ediyordu
Evet ilk hamileligim canim. İkili testi yaptirdim, cok sukur her sey normal bir problem cikmadi. Sen yaptiracak misinSen bizden daha öndesin canım ilerleyen haftalarda bizim de artacak demek ki. İlk hamileliğin miydi? Bir de ikili test yaptırdın mı?
Benim de 1,2 mm cikmisti. Doktor gayet normal dedi. Zaten 2.5 3 mm'nin ustu riskliymis. Canını sıkma lutfen her sey yolunda :)Slm kızlar bugün ikili test için ense ölçümü yapıldı 1.5 m çıktı. Doktor çpk ince değil dedi canım sıkıldı ne demek bu??
Progratanı ne zmn bırakcakskn biliyo msnCanim ben de oyleydim dr cok etkileniyorsan vajinadan kullanmaya devam et dedi. Rahatim simdi
Yaptıracağım canım ama çok endişeliyim. Kalp durma olayları da oldu ya topikte tedirgin oluyorum. Bebeğe zararı olmayacağını bilsem sabah kalkar kalkmaz ultrasona bağlayıp akşama kadar bakacağım. Allah sağlıkla kucağıma almayı ikili testin sonucunda da hayırlı şeyler duymayı nasip etsin.Evet ilk hamileligim canim. İkili testi yaptirdim, cok sukur her sey normal bir problem cikmadi. Sen yaptiracak misin
Benimde 1.27 çıktı Doktorum gayet iyi dedi 2.5 üstü riskli grubtaymis bencede normal seninki canını sıkmaBenim de 1,2 mm cikmisti. Doktor gayet normal dedi. Zaten 2.5 3 mm'nin ustu riskliymis. Canını sıkma lutfen her sey yolunda :)
AminnnYaptıracağım canım ama çok endişeliyim. Kalp durma olayları da oldu ya topikte tedirgin oluyorum. Bebeğe zararı olmayacağını bilsem sabah kalkar kalkmaz ultrasona bağlayıp akşama kadar bakacağım. Allah sağlıkla kucağıma almayı ikili testin sonucunda da hayırlı şeyler duymayı nasip etsin.
12-14. Haftalar falan sanirim. Sonra faydasi olmuyormus zatenProgratanı ne zmn bırakcakskn biliyo msn
Benim de 7_11 Şubat. Hayırlı haberler al alalım inşallah.tarama testi randevum geldi 17 şubat tam 12.hafta hepimiz hayırlı haberler alalım insallh
Kızlar doktorunuz mu söyledi o tarihleri yoksa siz mi belirlediniz.benim de ctesi kontrolüm var ama test konusunda hiçbirşey demedi dr.Benim de 7_11 Şubat. Hayırlı haberler al alalım inşallah.
Doktorum söyledi canım ayın 7 si ile 11i arası gel diye.Kızlar doktorunuz mu söyledi o tarihleri yoksa siz mi belirlediniz.benim de ctesi kontrolüm var ama test konusunda hiçbirşey demedi dr.
Benimkinin sanki ikili testten falan haberi bile yok gibi hiç lafını etmiyorDoktorum söyledi canım ayın 7 si ile 11i arası gel diye.
aminnnn canımmm insallhhhBenim de 7_11 Şubat. Hayırlı haberler al alalım inşallah.
Amiiinn insallah hayirli haberler alirsin canim. Hep sen derdin iyi seyler dusunelim diye lutfen stres yapma olumlu dusun Rabbim hayirlisiyla iyi haberler almayi nasip eder sana ve herkese insallah.. Valla bende elimden gelse eve ultrason makinasi alip surekli izlemek istiyorum ama malesef :/Yaptıracağım canım ama çok endişeliyim. Kalp durma olayları da oldu ya topikte tedirgin oluyorum. Bebeğe zararı olmayacağını bilsem sabah kalkar kalkmaz ultrasona bağlayıp akşama kadar bakacağım. Allah sağlıkla kucağıma almayı ikili testin sonucunda da hayırlı şeyler duymayı nasip etsin.
Allah daha iyi etsin bir daha getirmesin bulantilarini insallah canim. Ve darisi hepimize tabiAllaha çok şükür bende yavaş yavaş toparlaniyorum kızlar 2 gundur bulantilarim hafifledi. bu banttinmi etkisi yoksa bulantı donemimi bitiyor anlamadım ama halimden oldukça memnunum bel agrilarim göbek ve karın agrilarim oluyo arada bulantı olmasında raziyim onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?