• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Benimkinin sanki ikili testten falan haberi bile yok gibi hiç lafını etmiyor :KK45:
Demek ki istemem falan deme diye punduna getirip yapacak testi.:KK70:
Amiiinn insallah hayirli haberler alirsin canim. Hep sen derdin iyi seyler dusunelim diye lutfen stres yapma olumlu dusun Rabbim hayirlisiyla iyi haberler almayi nasip eder sana ve herkese insallah.. Valla bende elimden gelse eve ultrason makinasi alip surekli izlemek istiyorum ama malesef :/
Kendime de uyguluyorum demin duşta baya konuştuk bebekle. :KK68:ah bu hormonlar. Yoksa ben gayet sakin bir insandım. Çok sağolsun kızlar hep moral verdiniz.:KK74: burada olmak benim için harika. Çünkü beni en iyi siz anlıyorsunuz. İyi ki varsiniz.

Kendime de uyguluyorum demin duşta baya konuştuk bebekle. :KK68:ah bu hormonlar. Yoksa ben gayet sakin bir insandım. Çok sağolsun kızlar hep moral verdiniz.:KK74: burada olmak benim için harika. Çünkü beni en iyi siz anlıyorsunuz. İyi ki varsiniz.
Sen de iyiki varsın canimmm :KK15:

İyi akşamlar can arkadaşlar :) ben bugün ikili test sonuçlarımı aldım. Pazartesi kendi doktoruma göstereceğim ama testi yapan hastanede ki doktora gösterdim alır almaz. Çok şükür problem yokmuş. İnşallah sizlerinde sonuclarınız iyi olur :KK68:
Bulantısı azalan anneler inanın çok mutlu oluyorum geçtiğini duyunca :KK39:

aynı seyleri ben de hissediyorumm sen de iyi ki varsın burdaki herkes iyi ki varrr:KK200::KK200:

İyi akşamlar can arkadaşlar :) ben bugün ikili test sonuçlarımı aldım. Pazartesi kendi doktoruma göstereceğim ama testi yapan hastanede ki doktora gösterdim alır almaz. Çok şükür problem yokmuş. İnşallah sizlerinde sonuclarınız iyi olur :KK68:
Bulantısı azalan anneler inanın çok mutlu oluyorum geçtiğini duyunca :KK39:
çok sevindim canımm çok şükür insan rahatlıyor test sonuçlarından sonra umarım herkes hayırlı sonuçlar alırr..

Artık burda cinsiyet, hastane çantası, bebiş için alışveriş önerilerini konuştuğumuz günlere geçelim herkes iyi olsunnn:21:

çok sevindim canımm çok şükür insan rahatlıyor test sonuçlarından sonra umarım herkes hayırlı sonuçlar alırr..

Artık burda cinsiyet, hastane çantası, bebiş için alışveriş önerilerini konuştuğumuz günlere geçelim herkes iyi olsunnn:21:
Cinsiyeti belli olan var mi? aramızda 1hafta olan eşimin kuzenine doktoru erkek ismi düşünmeye başlayabilirsin demiş :) benim de pazartesi randevum var ve bu defa esim de yanımda olacak inşallah. Herşeyden önemlisi sağlıklı olması hepimiz için tek duam bu.. ama yavaştan bi merak sardı beni :) birde biyerde okudum ikili testte fbhcg sonucu 50 üzerinde olanların kız olma ihtimali yüksekmiş. Bence yapilan haftaya bağlı olarak da değişir tabi ama ilginç geldi bana :) hani olur ya etraftan tahminler bana daha çok kız diyen oldu. Testte de 91 çıkmış sonuç. Bakalım ne olacak :) benim için tek önemli şey sağlıklı olmaları

Iyi akşamlar kızlar nasılsiniz bakalım. Ben bugun yeni bi doktora gittim 9 buçuk haftalik olmusuz biz doktor ikili test için eğer sonucundan sonra aldırmayi dusunmuyosan hiç boşuna yaptırma dedi ki zaten bende ole bidurumda aldiramam oyüzden yaptırmayı düşünmüorum bide eşimle kan uyusmazligimiz var doktor bunun içinde ilk bebek için sorun olmuo daha sonraki gebelik lerde ıgne yapioruz dedi var mı bu konuda bilgisi olan igneyi yaptıran arkadaşlar vardı onların ilk gebeliği diil mi. Bide bnde d ve B12 vitaminleri eksik çıktı bunun içinde bidaha ki gelişinde demir hapina başlıcaz dedi doktordan çok memnun kaldım aslında çok sıcak davrandı ilgiliydi ama nebiliyim bikaç doktor değiştirince tereddüt te kaldım.

Aynı durumdayız canım. Benimde folk asitim 2 tane kaldı. Doktor bitince alma vitamin vereceğim demişti. Bulgur ye bol bol folik asit varmış içinde. Sağ daha dolu gibi benim de. Allah hayırlısını versin.

Eşim de yaptırmasak mi diyor ama ne bileyim ya. Bende çok kararsızım. Tamam aldirmayacagim ama çok stres nedeni. Bir yandan da kontrollerin arası uzun bebek iyi mi merak ediyorum. Allah yardımcımız olsun.

Canım dün baska bi ilceye gittik,gitmisken özel hastanede varken doktora gidelim dedik gittik.Doktor artık folik asite gerek yok kan ilaci veriyorum,doguma kadar da tavsiye ediyorum dedi.İcinde vitaminler var zaten ihtiyacini karsilayacak dedi.Bir de ultrasonda bakarken ensesini cok güzel gösterdi.1.5 gayet iyi dedi com sükür.11+1 dik erken degil mi ama? İkili testi de yapalim hemen haftaya gelme dedi bi de.Testi Ankaraya gönderiyorlarmis iki hafta sonra gelecekmis sonuclar.Yani ben kararsizlikla bogusurken birden yaptirmis bulundum.Hayirlisi artik dedik.Cok sükür yolundaymis her sey.Bir de kan uyusmazligi oldugu icin onunla ilgili bi test yapti.Ben hala doktorumu kesinlestiremedim ama kücük yerde olmak cok zor.Cok geriliyorum doktor isini düsündükce.Ama sen de gerilme Allah ömür verdiyse bizimle olacaklar anı yasayalim,mutlu olsunlar kuzular da.
Iyi akşamlar kızlar nasılsiniz bakalım. Ben bugun yeni bi doktora gittim 9 buçuk haftalik olmusuz biz doktor ikili test için eğer sonucundan sonra aldırmayi dusunmuyosan hiç boşuna yaptırma dedi ki zaten bende ole bidurumda aldiramam oyüzden yaptırmayı düşünmüorum bide eşimle kan uyusmazligimiz var doktor bunun içinde ilk bebek için sorun olmuo daha sonraki gebelik lerde ıgne yapioruz dedi var mı bu konuda bilgisi olan igneyi yaptıran arkadaşlar vardı onların ilk gebeliği diil mi. Bide bnde d ve B12 vitaminleri eksik çıktı bunun içinde bidaha ki gelişinde demir hapina başlıcaz dedi doktordan çok memnun kaldım aslında çok sıcak davrandı ilgiliydi ama nebiliyim bikaç doktor değiştirince tereddüt te kaldım.

Canım dün baska bi ilceye gittik,gitmisken özel hastanede varken doktora gidelim dedik gittik.Doktor artık folik asite gerek yok kan ilaci veriyorum,doguma kadar da tavsiye ediyorum dedi.İcinde vitaminler var zaten ihtiyacini karsilayacak dedi.Bir de ultrasonda bakarken ensesini cok güzel gösterdi.1.5 gayet iyi dedi com sükür.11+1 dik erken degil mi ama? İkili testi de yapalim hemen haftaya gelme dedi bi de.Testi Ankaraya gönderiyorlarmis iki hafta sonra gelecekmis sonuclar.Yani ben kararsizlikla bogusurken birden yaptirmis bulundum.Hayirlisi artik dedik.Cok sükür yolundaymis her sey.Bir de kan uyusmazligi oldugu icin onunla ilgili bi test yapti.Ben hala doktorumu kesinlestiremedim ama kücük yerde olmak cok zor.Cok geriliyorum doktor isini düsündükce.Ama sen de gerilme Allah ömür verdiyse bizimle olacaklar anı yasayalim,mutlu olsunlar kuzular da.
Bende düzcede yaşıyrm burasıda küçük ve doktr sıkıntısını bende çekiyrm birinin dediği diğerini tutmuyo eşim sadece bir doktra git diyo tartıştık bu konuda ama benimde kafam çok karışık

Kizlar adetime yaklasik 8 gun var yumurtlama gunum 4/5 gun inceydi ve suan bende bel agrisi kasik agrisi ve en onemliside acik krem renkde hafif akintim var ? Sizce bu dollenmeden dolayi olabilirmi ? Varmi bir fikri olan

Canım ben 12+o da ikili test yaptırdım benimde 1.5 çıktı bana doktor çok ince değil dedi canım sıkıldı sonuçları da birkaç güne alacağım. Şimdi senin doktorunun söylediğini okuyunca sevindim ben de

Bende düzcede yaşıyrm burasıda küçük ve doktr sıkıntısını bende çekiyrm birinin dediği diğerini tutmuyo eşim sadece bir doktra git diyo tartıştık bu konuda ama benimde kafam çok karışık
Çok iyi anlıyorum seni.Bizim bulundugumuz ilcede ve en yakinimda sadece devlet hastanesi var.Özel baska bir ilcede ondan da cok hosnut degiller zamanla ilgisizlesiyorlar diye.Ancak Bitlis'ten Van'a gitmem gerek ama o da 3 saat.Arabamiz da yok.Bi de Van'a gidersem sezeryan olacagim mecburen,nasil yetiseyim normal doguma.Aklim cok karisik ve kimse
bizi anlamiyor.Cok büyütüyormusuz.İnsallah Rabbim gönlümüze göre bir yol cizer.
Canım ben 12+o da ikili test yaptırdım benimde 1.5 çıktı bana doktor çok ince değil dedi canım sıkıldı sonuçları da birkaç güne alacağım. Şimdi senin doktorunun söylediğini okuyunca sevindim ben de
Canim dün okudum da tel.den yazmak zor oluyor yazamadim.Ayniymis ölcüler.Doktor bakarken gayet iyi,normal dedi.Ayrica bi kagit vermedi ölcünün yazdigi ama 1.5 dedi.Kan tahlili icin iki hafta bekliycez ama.Sonucu alirken de sorarım insallah da üzülme sen,iyi dedi cünkü doktor.

P pitiko dün yazamadım.Bizde de kan uyusmazligi var.Doktor ilk gebeligi etkilemez ama bunun testi var o testi yapalim dedi.Lekelenmem de olmustu ya bir ay önce negatifse etkilenmemistir hemen gerek yok.İgneyi yaptiktan sonra test pozitif cikabiliyor bi bakalimdedi.Ama birkac haftaya yapilabilir,ilk gebelik icin sknt olmuyor pek dedi.Yine de ilerleyen haftalarda yaptiririz
icimiz rahat eder.Senin doktorun ne diyor?Benim de aklim karisik.

Kızlar ikigündür ablamlar bizdeydi,cok iyi geldi bana moral oldu.Bebisime ilk hediyesini almislar.Minikbi patik bayildim,hep sevesim var.İlk esyamiz oldu.Ama misafir agrlamak cok yorucu.ablam bana birakmasa da zirlandm valla napicaz böyle:)
Bir de aklima takildi,ikili testi 11. haftada yapmak sonucu etkiler mi yaaa.

Günaydın sevgili anneler nasılsınız? Biraz bel ağrılarım dışında iyi gidiyor. Umarım hepiniz iyisinizdir.
bende genel olarak iyim cnm. biraz sabahlari bulanti oluyor bide bas agrilarim devam ediyor. onun disinda 12.hafta kontrolumu bekliyorum

Çok iyi anlıyorum seni.Bizim bulundugumuz ilcede ve en yakinimda sadece devlet hastanesi var.Özel baska bir ilcede ondan da cok hosnut degiller zamanla ilgisizlesiyorlar diye.Ancak Bitlis'ten Van'a gitmem gerek ama o da 3 saat.Arabamiz da yok.Bi de Van'a gidersem sezeryan olacagim mecburen,nasil yetiseyim normal doguma.Aklim cok karisik ve kimse
bizi anlamiyor.Cok büyütüyormusuz.İnsallah Rabbim gönlümüze göre bir yol cizer.

Canim dün okudum da tel.den yazmak zor oluyor yazamadim.Ayniymis ölcüler.Doktor bakarken gayet iyi,normal dedi.Ayrica bi kagit vermedi ölcünün yazdigi ama 1.5 dedi.Kan tahlili icin iki hafta bekliycez ama.Sonucu alirken de sorarım insallah da üzülme sen,iyi dedi cünkü doktor.
Benim kan tahlilim yarın çıkacak sonucu yazarım. Alllah her şeyin hayırlısını nasip etsin.

Aminn size az kalmis kizlar cinsiyet bi kac haftaya belli olur cok heycanli

Ben ikili testi yaptırmadım kızlar, ama üçlü testi yaptırıcam inşallah. Bulantılarım yok oldu gibi bişey, sadece mutfaktan ve deterjanlardan hafif tiksiniyorum ama ufak ufak yemek yapmaya başladım. 13+2 deyim, bu ctesi cinsiyet öğrenmeye gidicez, çok heyecanlıyım. İnşallah hepiniz bulantılarınızı atlatırsınız en yakın zamanda. Hamileliğin bu zamanları artık keyifli, sürekli bişeyler atıştırıyorum, kilo olarak geri dönecek hepsi ama olsun

Merhaba herkese. Gebeliğinizin 2. ayda kaç kilo almıştınız? Ben hiç almadım, 1 kg. verdim bile hiç kusmadığım halde.
Genel olarak kilo alınıyor mu yoksa aynı mı kalıyor kilo merak ettim. Paylaşırsanız çok sevinirim :KK200:

Back