2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canim cok gecmis olsun ayni aciyi ben de yasadim rabbim tekrar yasatmasin ikimize de. Ben 3 ay bekledim ve hemen hamile kaldim. O aci gecmiyor ama zaman her seyin ilaci. Henuz cok yeni acin. Allah envkisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

Evet beni de dun aradilar. Rahatsizdim haftaya gelin kaydinizi yapalim dediler. Kilomu sordular takip icin. Asi yapcaklarimis sonraki haftalarda da. Hastanede gebelik testi pozitif olunca sisteme dusuyormus ordan goruyorlar

gözün aydın canım sağlıkla al inşallah kucağına

evet beni de aradılar hatta gittiğimiz özel hastaneden sisteme düşmüş gebelik bundan pek hoşlanmadım aslında ülkede namus cinayetleri olurken bizim özelimizi onayımız olmadan sistemden öğrenmeleri rahatsız edici ama devletin uygulamasıymış.Ayrıca aile hekimleri takip ettikleri gebeler için ücret alıyorlarmış o nedenle bu kadar üzerimize düşmeleri yoksa gitmek zorunda falan değiliz ama tahlilller yapılıyor acil bi durumda yakında kolay da oluyor tabii.

Cezası mıvar..hiç sanmıyorum...Ülkenin her yerinde aile sağlığı merkezi var da her gebeye ulaşabiliyorlar mı sanki...Aile hekimleri takip ettikleri her gebe için ücret alıyorlarmış bence onun içindir...ne cezası olabilir ki bi araştıracağım merak ettim doğrusu.Benim aile hekimim gelebilir misiniz uygun musunuz mümkün olur mu sizin için falan dedi...

ayyy ben de dayanamadım izlemeye...içim delindi.... bi baktım ben ağlıyorum eşim de ağlıyor...Benim eşim de çok duygusal..şimdi de ben ağladıkça o da ağlıyor hatta bebişi öğrendiğinden beri benden beter hep ağlıyor. Birlikte hamileymişiz :)

Çok üzüldüm canım rabbim sabır versin çok geçmiş olsun

ayyy ben de dayanamadım izlemeye...içim delindi.... bi baktım ben ağlıyorum eşim de ağlıyor...Benim eşim de çok duygusal..şimdi de ben ağladıkça o da ağlıyor hatta bebişi öğrendiğinden beri benden beter hep ağlıyor. Birlikte hamileymişiz :)

Hahaha haha bizde öyleyiz. Belimiz beraber ağrır yorgunluk aserme vs. Ağlama yok henüz ama bakalım:)

Canım çok üzüldüm Allah herşeyin hayırlısını versin geçmiş olsun.Moralini bozma ne olur..Allah hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

Hahaha haha bizde öyleyiz. Belimiz beraber ağrır yorgunluk aserme vs. Ağlama yok henüz ama bakalım:)
aa evet aşerme konusu da var..geçen gece hamburger aşerdim gece 11 de. belki yıllardır yemedim yani bi hamburger düşkünlüğüm yok ama canım istedi işte...kalktık gittik meğer eşim de aşermiş o da yedi benle...hayat müşterekmiş hamileyiz napalım :)

ceza falan yok. dediginiz gibi ucret aliyorlar. soyleki aile hekimlerin maas hesaplamalari cok farkli gebe hastadan cocuktan yaslidan ayri prim katsayisiyla ucret aliyor. aslinda biz gitmesekte eger gebeliği sistem gorup isletiyorlarsa yine ucret aliyorlar hic birsey yapmasalar bile. mesela ben grip olunca rapor icin aile hekimime gittim gebelikte var dedik. hic denediki sugun gel kan var kilon kac falan. ama bunun takibini yapmadigi halde ona kayitli bi gebe oldugum icin ucretini alacak. tipki yatalak hastalari evde ziyaret etmeleri gerekirken cogunun etmeden ektra ucret alması gibi.

sistem ne tuhaf işliyor değil mi... ben gittiğim özel hastaneden onayım bilgim olmadan sisteme düşmüş olmasına takıldım hiç hoşlanmadım bu durumdan...bu bizim özelimiz sonuçta..yani ülkede kadın cinayetleri namus cinayetleri almış yürümüş, bu durum biraz rahatsız edici bence. Evlilik dışı gebelikler de olabiliyor tasvip edelim etmeyelim, bu sistem insanları güvensiz merdiven altı yerlere mecbur eder.Sonra da üçüncü sayfa gazetelerde okur vayyy neler yapmış vayyy haketmiş vah yazık der unuturuz al buna da oturur ağlarım ben işte......

Ay kıyamam ağlama yaa.

Gecmis olsun Can'ım cok üzüldüm Allah tekrar nasip etsin sağlıkla insallah .

Kızlar karnınızda göğüslerinizde kaşınma var mı? Ben bir kac gündür oluyorum kaşıntıdan. Tatli tatlı kaşınıyor bir de maymun gibi oldum :) varmi tavsiyesi olan acaba ?

Kızlar karnınızda göğüslerinizde kaşınma var mı? Ben bir kac gündür oluyorum kaşıntıdan. Tatli tatlı kaşınıyor bir de maymun gibi oldum :) varmi tavsiyesi olan acaba ?
Canım karnımız büyümeye başlıyor :) krem tavsiyesinde bulunan arkadaşlar vardı mesela La Lune
Benim bacaklarım çok kaşınıyor alamıyorum kendimi...

Kızlar 11. Haftadayım her geçen gün daha halsiz oluyorum. Daha çok öise ağrılarım ve bulantılarım oluyor. Hele de bi şeyler yersem daha da beter. Ağzımda da sürekli acı bir tat çoğu zaman tükürüğümü bile yutamıyorum. Ben bu haftalarda geçmesini beklerken daha da arttı canım sıkıldı haftaya iş başlayacak naaıl gideceksem böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…