- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
Bakalım canım belki ilerleyen haftalarda başlar genel de 8.haftada artar derlerBende mide bulantısı fena özellikle aksamlari uyumuyor ins başlamaz sende ya
Bakalım canım belki ilerleyen haftalarda başlar genel de 8.haftada artar derlerilk hamileliğimde erken başlamıştı doğal olarak sürekli kıyaslayıp duruyorum her şeyi.
İnşallah kısa sürer,bünyeye göre değişiyor. Benim 4.aya kadar sürmüştü felakettiHadi yaa ben şimdi 6+5 im 6.haftada başladı yaa kısa sürse bari
ekledm canm 1. sayfada varsın :)
Can'ım çok geçmiş olsun kötüyü getirme aklına Allah kotusun kan testi yapmadımıHerkese merhaba kizlar.. dun işteyken kanamam basladiapar topar gittim dr.a muayene etti hicbisi goremedi tabi daha cok kucuk oldugu icin.. rapor verdi 3 gun evdeyim, yat dinlen dedi.. dusuk de olabilir dedi.. simdi c.tesiyi beklemeye devam.. belirsizlik kotu.. belki de gitti bebegim onu bile bilmiyorum.. dua edin bana..
Hayırlı olsun Can'ım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişleriMerhaba kizlar bende 4 aralik gunu ogrendim 1 kaybim vardi bu bana ilac gibi gelcek inssss
Amin canim inssss hepimiz sagliklica alalim insHayırlı olsun Can'ım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri
canım yorma kendini . kanaman nasıl bi kanama sulu kırmızı mı yoksa pembemsi mi ? rabbim korusun bebişi ya ..Herkese merhaba kizlar.. dun işteyken kanamam basladiapar topar gittim dr.a muayene etti hicbisi goremedi tabi daha cok kucuk oldugu icin.. rapor verdi 3 gun evdeyim, yat dinlen dedi.. dusuk de olabilir dedi.. simdi c.tesiyi beklemeye devam.. belirsizlik kotu.. belki de gitti bebegim onu bile bilmiyorum.. dua edin bana..
meraba canm hoşgeldin aramıza hayırlı olsun :) listeye yazalm mı seni de kaçıncı çocuk yaş kaç ? kaçıncı deneme ? :)Merhaba kizlar bende 4 aralik gunu ogrendim 1 kaybim vardi bu bana ilac gibi gelcek inssss
meraba canm çok sevindim darısı başımıza inşallah bizde görücez bebişlerimizi :) o verdiği ne ilacı canm . netten baktm ilacı hamile kadınlar kullanmıyor. adet düzensizlkleri olanalr ver yumurtlayamayanlar kullanıyo. sana ne için verdi kimerhababa arkadaslar bugun cok sukur ki bebegimi gordum icim rahatladi darisi isteyenlere olsun...size sorum olacak dr bana progynex adli ilac verdi siz bunu nasil kullaniyosnz agizdan mi ??? lutfen cevap
bende de var canmarkadaşlar sizde uyku var mı ya. ben bu ara çok kötüyüm. MEsela gün alışverişe gittik akşam uyku bastırdı. Ayakta duramıyom o derece. Eve gittik 9 buçukta uyudum tam 10 saat uyudum. Bugün şimdiden uykum geldi en geç 8 buçukta atmayı planlıyorum.
Dusuk olmamasi icin vermis canmmeraba canm çok sevindim darısı başımıza inşallah bizde görücez bebişlerimizi :) o verdiği ne ilacı canm . netten baktm ilacı hamile kadınlar kullanmıyor. adet düzensizlkleri olanalr ver yumurtlayamayanlar kullanıyo. sana ne için verdi ki
düşük tehliken mi var kuzumDusuk olmamasi icin vermis canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?