2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bende mide bulantısı fena özellikle aksamlari uyumuyor ins başlamaz sende ya
Bakalım canım belki ilerleyen haftalarda başlar genel de 8.haftada artar derlerilk hamileliğimde erken başlamıştı doğal olarak sürekli kıyaslayıp duruyorum her şeyi.

Bakalım canım belki ilerleyen haftalarda başlar genel de 8.haftada artar derlerilk hamileliğimde erken başlamıştı doğal olarak sürekli kıyaslayıp duruyorum her şeyi.

Hadi yaa ben şimdi 6+5 im 6.haftada başladı yaa kısa sürse bari

1. Kolay doğum yapmak isteyen hamile bir kadının, bu meryem suresini çokça okuması ile bi-iznillah doğumu kolay geçer..

ANNE ADAYLARIMIZ

Öncelikle kocamaaaan Maşallah

bihayaldi
ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016
goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016
xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 16.08.2016
gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
J jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
hayalimsin1 3.bebiş , kaza ile oldu Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.2016
intherain ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
Fleur de lys 2.bebiş , 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016
sevgiliye_34 yaşayan 4.bebiş olcak inşallah süpriz deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
Elvo ilk bebiş , ilk deneme , yaş :28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016
G gulsu-0172 4.bebiş , ilk deneme , yaş : ? '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
B burcucuk9112 2.bebiş , 2.deneme , yaş : 24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016
gul_sek ilk bebiş , 5.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.1016

listeye katılmak isteyen arkadaşlar yukardaki bilgileri vermesi rica olunur

bilgilerini yanlış yazdıklarım lütfen beni uyarsın :)

Herkese merhaba kizlar.. dun işteyken kanamam basladi apar topar gittim dr.a muayene etti hicbisi goremedi tabi daha cok kucuk oldugu icin.. rapor verdi 3 gun evdeyim, yat dinlen dedi.. dusuk de olabilir dedi.. simdi c.tesiyi beklemeye devam.. belirsizlik kotu.. belki de gitti bebegim onu bile bilmiyorum.. dua edin bana..

Merhaba kizlar bende 4 aralik gunu ogrendim 1 kaybim vardi bu bana ilac gibi gelcek inssss

Can'ım çok geçmiş olsun kötüyü getirme aklına Allah kotusun kan testi yapmadımı

merhababa arkadaslar bugun cok sukur ki bebegimi gordum icim rahatladi darisi isteyenlere olsun...size sorum olacak dr bana progynex adli ilac verdi siz bunu nasil kullaniyosnz agizdan mi ??? lutfen cevap

arkadaşlar sizde uyku var mı ya. ben bu ara çok kötüyüm. MEsela gün alışverişe gittik akşam uyku bastırdı. Ayakta duramıyom o derece. Eve gittik 9 buçukta uyudum tam 10 saat uyudum. Bugün şimdiden uykum geldi en geç 8 buçukta atmayı planlıyorum.

canım yorma kendini . kanaman nasıl bi kanama sulu kırmızı mı yoksa pembemsi mi ? rabbim korusun bebişi ya ..

Son düzenleme:
Merhaba kizlar bende 4 aralik gunu ogrendim 1 kaybim vardi bu bana ilac gibi gelcek inssss
meraba canm hoşgeldin aramıza hayırlı olsun :) listeye yazalm mı seni de kaçıncı çocuk yaş kaç ? kaçıncı deneme ? :)

merhababa arkadaslar bugun cok sukur ki bebegimi gordum icim rahatladi darisi isteyenlere olsun...size sorum olacak dr bana progynex adli ilac verdi siz bunu nasil kullaniyosnz agizdan mi ??? lutfen cevap
meraba canm çok sevindim darısı başımıza inşallah bizde görücez bebişlerimizi :) o verdiği ne ilacı canm . netten baktm ilacı hamile kadınlar kullanmıyor. adet düzensizlkleri olanalr ver yumurtlayamayanlar kullanıyo. sana ne için verdi ki

bende de var canm iki gün önce doğm günü partisine gitmiştik arkadaşla muhabbet ediyoz saat 9 gibi benm gözler kayıyordu orda utanmasam uyucaktm bi de benm sırtım çok ağrıyor ya belim de incecikti genişlemiş

Dusuk olmamasi icin vermis canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…