4 ustu çıkan ne canim benim anti tpo m yüksek 111[/QUOTE][Qüstü ="ozgrmzn, post: 43965624, member: 719684"]Canım ben doktora soylemedim henüz. Hamile olduğumu bilmeden bi gün önce baktılarsı 4 üstü çıkmıştı iyi dedi doktor önceki 6 falandı çünkü. Daha sonrada söylemeyi unuttum bi sakınca olurmu bilmiyorum him
Başka Bi hastaneye gidebilirsin merak ediyorsanız şayet ama çok da geç olmaz yani eğer kanamam falan yoksaKızlar bir şey sormak istiyorum bende şuan 5+4 hamileyim ankarada yasiyorum Hacettepe den randevu aldım 31 aralığa randevu verdi SAT a gore veriyorlarmis. Ben o tarihte 9. Haftamda olucam, geç değil mi ilk randevu icin, gerci kalp atışları 8. Haftada duyuluyomus ama. Ben önceki gebeligimde bebeğimi 8. Haftada dusurdum birde hipotroidim var o yüzden korkuyorum lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun
690.8 bnımkı cnm bnde bugun ogrendım hayırlısıyla kucagımızıa alırız ınsalllahh... 4 haftalık falanmıs heralde kan testınde cktı cuma gunu de ultrosnda gormeye gtcez ınsallah goruurz alltan ultrason yapcakmısKizlar beta hcg nasil sizin
Insallah gorursun canim bende sabirsizlikla bebisimi ve kalp atislarini gormek istyorum benimkide 5 haftalik oldu bugunslm kızlar bende dün idrar testi
690.8 bnımkı cnm bnde bugun ogrendım hayırlısıyla kucagımızıa alırız ınsalllahh... 4 haftalık falanmıs heralde kan testınde cktı cuma gunu de ultrosnda gormeye gtcez ınsallah goruurz alltan ultrason yapcakmıs
canm kanaman falan yoksa telaş etme bende henüz doktora gitmedim . allahın izniyle birşey olmaz yorma kendini dinlen bol bol :)Kızlar bir şey sormak istiyorum bende şuan 5+4 hamileyim ankarada yasiyorum Hacettepe den randevu aldım 31 aralığa randevu verdi SAT a gore veriyorlarmis. Ben o tarihte 9. Haftamda olucam, geç değil mi ilk randevu icin, gerci kalp atışları 8. Haftada duyuluyomus ama. Ben önceki gebeligimde bebeğimi 8. Haftada dusurdum birde hipotroidim var o yüzden korkuyorum lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun
slm kızlar bende dün idrar testi
690.8 bnımkı cnm bnde bugun ogrendım hayırlısıyla kucagımızıa alırız ınsalllahh... 4 haftalık falanmıs heralde kan testınde cktı cuma gunu de ultrosnda gormeye gtcez ınsallah goruurz alltan ultrason yapcakmıs
Bende aralıkta öğrendim mens dönemime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım iki çizgi çıkınca ertesi gün kan destimde beta hcg 4 aralıkta 11.34 çıktı doktor bugün için tekrar test istedi 162 çıktı çok garip bir duygu hissettim sadece olacağını Allah herkes hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
canmm günaydınGunaydin kizlar saglikli mide bulantisiz birgun gecirmemiz duasiyla ....
olur mu öyle şey gelmişsin aramıza çıkmak olmaz daha :) kasımın sonu aralığın başı ilk bebiş anası sensin ve burdasın :) sen bizden önce bilgiler öğrenceksn bizimle paylaşırsın işte fena mı olr :)Ya ben kasımda öğrendim hamile olduğumu ama sizin listeye de girdim :)) sizin için uygun değilse çıkarabilirsiniz ya bi anda gruba dahil oldum :))
olur mu öyle şey gelmişsin aramıza çıkmak olmaz daha :) kasımın sonu aralığın başı ilk bebiş anası sensin ve burdasın :) sen bizden önce bilgiler öğrenceksn bizimle paylaşırsın işte fena mı olr :)
çok güzl rabbim bize de nasip etsin inşallah :)Memnuniyetle :)) ben keseyi ve bebeğimi gördüm çok şükür sırada kalp atışı var ins bu cuma :)) herkes hayırlı haberlerle gelir inş
Günaydın kızlar,ben de hala mide bulantısı yok sadece yemek yedikten sonra biraz öğürme oluyor o kadar,sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?