- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
Çok geçmiş olsun canım,hemen olumsuz düşünme,doktorun dediğini yap sadece dinlen bebeğin senden güç alıyor.Herkese merhaba kizlar.. dun işteyken kanamam basladiapar topar gittim dr.a muayene etti hicbisi goremedi tabi daha cok kucuk oldugu icin.. rapor verdi 3 gun evdeyim, yat dinlen dedi.. dusuk de olabilir dedi.. simdi c.tesiyi beklemeye devam.. belirsizlik kotu.. belki de gitti bebegim onu bile bilmiyorum.. dua edin bana..
Geçmiş olsun canımHerkese merhaba kizlar.. dun işteyken kanamam basladiapar topar gittim dr.a muayene etti hicbisi goremedi tabi daha cok kucuk oldugu icin.. rapor verdi 3 gun evdeyim, yat dinlen dedi.. dusuk de olabilir dedi.. simdi c.tesiyi beklemeye devam.. belirsizlik kotu.. belki de gitti bebegim onu bile bilmiyorum.. dua edin bana..
yok canim cok sukur yokta bundan once dusugum vardi ne olur ne olmaz diye verdi doktor...düşük tehliken mi var kuzum
sağol canım senin bebişin kaç haftalık?canm kanaman falan yoksa telaş etme bende henüz doktora gitmedim . allahın izniyle birşey olmaz yorma kendini dinlen bol bol :)
Tsh m canım[/QUOTE]4 ustu çıkan ne canim benim anti tpo m yüksek 111
ayy canım geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun bol bol dua et aklına kötü bir şey getirmeHerkese merhaba kizlar.. dun işteyken kanamam basladiapar topar gittim dr.a muayene etti hicbisi goremedi tabi daha cok kucuk oldugu icin.. rapor verdi 3 gun evdeyim, yat dinlen dedi.. dusuk de olabilir dedi.. simdi c.tesiyi beklemeye devam.. belirsizlik kotu.. belki de gitti bebegim onu bile bilmiyorum.. dua edin bana..
canim cok gecmis olsun dikkat et kendine yorma kendiniHerkese merhaba kizlar.. dun işteyken kanamam basladiapar topar gittim dr.a muayene etti hicbisi goremedi tabi daha cok kucuk oldugu icin.. rapor verdi 3 gun evdeyim, yat dinlen dedi.. dusuk de olabilir dedi.. simdi c.tesiyi beklemeye devam.. belirsizlik kotu.. belki de gitti bebegim onu bile bilmiyorum.. dua edin bana..
Beni Hamişler listesinden silin bi zahmetSelam kızlar düne kadar 5 haftalıkhamileydim ama bugun kanamam başladı .
kızlar yaşım 26 iki aylık evliyim ve çikolata kistim var ama şükürler olsun ki şuanda 7 haftalık gebeyim.. bugünlerde ve özellikle bugün berbat bi bulantı başladı..tuzlu kraker ve olipsten bööögg geldii .ayrıca idrarda kum varmış günlük 3 lt su iç dedi doktor bu bulantı ile nasıl içicem okadar suyu( temmuz annesi olucam bende inşaallah.. (25,07,2016)
yok canim cok sukur yokta bundan once dusugum vardi ne olur ne olmaz diye verdi doktor...
5 haftalık olduk canm Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah :)sağol canım senin bebişin kaç haftalık?
Selam kızlar düne kadar 5 haftalıkhamileydim ama bugun kanamam başladı .
Beni Hamişler listesinden silin bi zahmet
Canim yaa cook uzuldum uzme kendini allah yardimcin olsunSelam kızlar düne kadar 5 haftalıkhamileydim ama bugun kanamam başladı .
Cok teşekkür ederim canim
canim cok gecmis olsun dikkat et kendine yorma kendini
Cnm cok gecmis olsun.. 'hamileydim' derken?.. dr.a gittin mi? Benim de kanamam var ama henuz belli diil bisey hâlâ hamile olabilirim de olmayabilirim de...Selam kızlar düne kadar 5 haftalıkhamileydim ama bugun kanamam başladı .
Cok tesekkur ederim cnmayy canım geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun bol bol dua et aklına kötü bir şey getirme
Canim oncelikle insallah dis gebelik degildir sayet oyle ise de bence hiiiccc uzulme 2 tane cocugun varmis ne guzel ama doktoru ihmal etme dis gebeligin ne kadar tehlikeli oldugunu biliyosundur dikkat et kendine rabbim gonlune gore versinIyi aksamlar herkese.kafam oyle karisikki beni kk paklar ancak dedim.insan burda moral buluyor.yanliz olmadigini hissediyor degilmibenim sat tarihim 5 kasim.bat tarihimden uc gun sonra prediktor ile test yaptim silik bir cizgi belirdi.ertesi gun kan tahlili verdim bhcg 9.36 cikti.ertesi gun hastaneye gittim.10.1 cikti.dr dis gebelik olabilecegini soyledi(ki daha once olmustu ama sonra saglikli bir gebelik gecirdim)bunlar dun oldu.ben tabiki uzuldum iki cocuk annesi olsamda o pozitiften sonra insan uzuluyor.Bu arada dun aksam uzeri sol kasikta batma hissi hafiften..bugun sabah biraz daha artti ama canimi yakan bir batma agri degil.ve uzerinden bir iki saat gecince kahverengi lekelenme basladi cok azar azar..yogun bir lekelenme degil.bugun tekrar kan verdim yarin alicam ins.Bana dr her nekadar dis gebelik desede ben buna ikna olamiyorum.haftaya sali gunu gel bi bakalim ilacla cozumleriz bu kez ameliyata gerek kalmaz dedi.Ben bugun yasadiklarimi yerlesme kanamasi oldugunu dusunuyorum.acaba kendimimi kandiriyorum?baskasina akil vermek kolayda is kendi basina gelince bildigin tum dogrular siliniyor..
Bilmezmiyim ic kanama ile acil ameliyata alindim.Allah razi olsun.hepimizin gonlundekini hayra cevirip versin insaAllah.Canim oncelikle insallah dis gebelik degildir sayet oyle ise de bence hiiiccc uzulme 2 tane cocugun varmis ne guzel ama doktoru ihmal etme dis gebeligin ne kadar tehlikeli oldugunu biliyosundur dikkat et kendine rabbim gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?