ceza falan yok kızlar ebeyim ben sağlık ocağında kaç ene staj yaptım hiç öyle bi şey duymadım onlar korkutmak için diyolardır çünkü kayıt almayınca takiplere gitmeyince prim yapamıyolar ve maaşları eksik yatıyor olay bu ama yeni kanun gediyse bilmem
Yalnız değilsin bende hiçbişey yiyemiyrm ilk 3aydan sonra kurtuluruz inşallah böyle giderse kilo almadan doğurcazKızlar 11 haftalık hamileyim ne yersem midem bulanıyo hiç bu kadar kötü olmamıştım. Aç kalınva midrm çok rahatlıyo aöa o zamanda mide ağrısından ölüyorum. Acaba bebeğe bi şey mi oldu ki bu kadar kötü oldum. Endişeleniyorum. Her yer buz doktorada gidemiyorum.
Belki gaz sikismasi olabilir canimBenimde dunden beri karnimda agri gibi sanci gibi birsey var gecmio dun yatakta kivrim kivrim kivrandim resmen.. boyle aci ceken varmi ??
doktorum bana mide bulantisi iyidir demisti.. bebegin canli oldugunu gosterir demisti. icini ferah tut birsey yoktur ins kotu dusunme..
Belki gaz sikismasi olabilir canim
tabi ki canım gitmek şart ben sadece ceza olmadığını söyledimVallahi bilemicem ne için yapiolar bunu ama ben toplum sağlığında ki memurun dediğini yazdım sizlere sonuçta gitmemiz bizim yararimiza sonuçta aşıları falan nerde yaptircaz başka
sağol canım ya inşallah her şey yolundadır... Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benimde dunden beri karnimda agri gibi sanci gibi birsey var gecmio dun yatakta kivrim kivrim kivrandim resmen.. boyle aci ceken varmi ??
doktorum bana mide bulantisi iyidir demisti.. bebegin canli oldugunu gosterir demisti. icini ferah tut birsey yoktur ins kotu dusunme..
Bende haberleri izlerken çok ağlıyrm özellikle çocuk ve şehit haberlerineKızlar öyle duygusalım ki anlatamam belgesel izlerken bile salya sümüğüm midem de çok kötü kocam yemek hazırladı sağolsun ona da duygulandım ağladım
Hamile olduğumu bilmesem depresyondayım sanıcam
O bende oldum olası var hic dayanamam su an yazigini okuduğumda bile gözlerim doluyor. Haber izleyemem hicBende haberleri izlerken çok ağlıyrm özellikle çocuk ve şehit haberlerine
Ben deee adeta bunalimdayimm esimin hareketlerine bile alınıyorum, ses tonuma hakim olamiyorum bazen bagirip cagirirken buluyorum kendimiKızlar öyle duygusalım ki anlatamam belgesel izlerken bile salya sümüğüm midem de çok kötü kocam yemek hazırladı sağolsun ona da duygulandım ağladım
Hamile olduğumu bilmesem depresyondayım sanıcam
Normal bi diyalogta önce sesim yükseliyo sonra gıyk diye ses gitmesiBen deee adeta bunalimdayimm esimin hareketlerine bile alınıyorum, ses tonuma hakim olamiyorum bazen bagirip cagirirken buluyorum kendimi
Bence de Cnm en doğrusu zaten hamilelikte haber izlenmemesi gerektiği söyleniyor.ben 3 aydır bihaberimO bende oldum olası var hic dayanamam su an yazigini okuduğumda bile gözlerim doluyor. Haber izleyemem hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?