• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Haklısın canım aslında yapmıyodum nerden ıcap ettıyse:KK42: insallh uyıdır bebegım. Tamam canım kalkmam hiç

Üzülme, dua et ve bebeğinle konuş canım.
İyidir umarım ayaklarını dik havaya öyle uzan. Beraber şarkı söyleyin.
Sen youtube'da anne karnında el çırpan bebek videosunu izledin mi? Hadi onu aç gülün beraber.

Kizlar dun tam bir sinir krizi gecirdim nedeni de esim ilk cagirdigimda gelmedi diye 2 bardak kirdim kepceyle vurdum bardaklara sonra biraz agladim gecti.. boyle bir sey yasayan var mi?

Bir de benim pcodan dolayi gobek bolgemde killanma var hamilelikte bunun icin birsey yapmam sakincalimi ?

Bende hala yasiyorum goxlerimden yaslar geliyo yangin var diye diye :KK43: armut yiyorum az da olsa atesi aliyo bi saat kadar da olsa idare ediyorum armut sayesinde. Cumartesi doktora gidicem bakalim ne diycek

Tiksinir misin bilemem canım ama 1 yk zeytinyağı(has) içsen anında diner.
Ben hamilelikten önce öyle yapıyordum.
Belki ekmeği banarak yiyebilirsin, kimyon döküp yağa.

Kizlar dun tam bir sinir krizi gecirdim nedeni de esim ilk cagirdigimda gelmedi diye 2 bardak kirdim kepceyle vurdum bardaklara sonra biraz agladim gecti.. boyle bir sey yasayan var mi?

Bir de benim pcodan dolayi gobek bolgemde killanma var hamilelikte bunun icin birsey yapmam sakincalimi ?
Duygu dalgalanmaları olabilir, sık olmuyorsa sıkıntı yok. Ama bardak kıracak kadar da sinirlenme. Aklına bebeğin gelsin, sonuçta sen bağırınca o da hissediyor.

Kastın lazer vs ise yaptırma, yine de doktora danış bakalım.

Kızlar konserve balık gebelikte çokta tavsiye edilen bir besin değil ,bence doktorunuza danısın derim benimki kesinlikle yeme demişti :KK20:

Duygu dalgalanmaları olabilir, sık olmuyorsa sıkıntı yok. Ama bardak kıracak kadar da sinirlenme. Aklına bebeğin gelsin, sonuçta sen bağırınca o da hissediyor.

Kastın lazer vs ise yaptırma, yine de doktora danış bakalım.

Dun ilkti ins bidaha olmaz..

Lazer degilde agda ile dusunmustum ya da sarartma

Kızlar, mide bulantıları hafifleyince hamilelik keyifli geçmeye başladı, umarım hepiniz bu dönemi rahat bi şekilde atlatırsınız. Benim bu hafta ikili teste gitmem gerekiodu normalde ama gitmemeye karar verdim. İlk gebeliğimde istanbuldaydım, oradaki doktorum ikili testi pek önermiyordu, yanıltıcı, moral bozucu olduğunu söylemişti. Üçlü teste giderim inşallah. Çatlaklar içinse eşim eczaneye lierac siparişi vermiş, 3 tanesi 2 fiyatına, kampanya varmış. Bu aralar artık ufaktan bebek mağazalarına girmeye de başladım, ne nerde ne kadar göreyim diyorum. Lcw hamile kıyafetleri baya uygunmuş fiyat olarak, dün ordan bi pantolon iki atlet aldım, e bebekten de hamile külotları alıcam bugün inşallah. Bir de gittiğimiz hastanelerde doğum fiyatlarını da sorup paylaşsak buradan, güzel bi bilgi paylaşımı olur diye düşünüyorum. Benim ilk doğum sezaryan, bu da mecbur öyle olacak, o yüzden hastane doktor vs. ameliyat olacağı için önemli.

Günaydin kızlar yaa inşallah mide bulantılarm kusmalarım geçerde hamilelik dediğiniz gibi keyifli olur su bile içmeye korkuyorum :((

Üzülme, dua et ve bebeğinle konuş canım.
İyidir umarım ayaklarını dik havaya öyle uzan. Beraber şarkı söyleyin.
Sen youtube'da anne karnında el çırpan bebek videosunu izledin mi? Hadi onu aç gülün beraber.
Açtim canım aglama krızı tuttu :))) Rabbim hiç bir annenin kucagını boş burakmasın benımde :( hastaneyi aradım kabul etmedibeni kanama coksa acıle gel dedi şükredin Türkiyede yasıyosunuz :( annem hemşire uzun uzun onunla konustum akıntı durdu elimden geldiğince kahvaltı yaptım tabi bi ton istifar ettıkten sonra cok sagol canım herkes içinde kendim içinde dua edıyorum :KK36:

Açtim canım aglama krızı tuttu :))) Rabbim hiç bir annenin kucagını boş burakmasın benımde :KK43: hastaneyi aradım kabul etmedibeni kanama coksa acıle gel dedi şükredin Türkiyede yasıyosunuz :KK43: annem hemşire uzun uzun onunla konustum akıntı durdu elimden geldiğince kahvaltı yaptım tabi bi ton istifar ettıkten sonra cok sagol canım herkes içinde kendim içinde dua edıyorum :KK36:

Kıyamam yaa. Bende bebek reklamlarında ağlıyorum. Videoya gülmüştüm ama.
Nasıl tatlı değil mi? Biz anlamaz diyoruz ama öyle değil işte. Her şeyi hissediyor bebeklerimiz.
Her gün eşime de öptürüyorum bebeği hissediyordur diye.:KK200::anneadayı:

Açtim canım aglama krızı tuttu :))) Rabbim hiç bir annenin kucagını boş burakmasın benımde :KK43: hastaneyi aradım kabul etmedibeni kanama coksa acıle gel dedi şükredin Türkiyede yasıyosunuz :KK43: annem hemşire uzun uzun onunla konustum akıntı durdu elimden geldiğince kahvaltı yaptım tabi bi ton istifar ettıkten sonra cok sagol canım herkes içinde kendim içinde dua edıyorum :KK36:
Bu arada kanamanın durmasına sevindim canım sen hangi ülkedesin?

Merhaba kizlar bugun doktora gittim. Bebegimin kalp atisi varmis cokkkkk mutlu oldum :)) ama sekerim yuksek cikti. Doktor benden seker testi yapmami istedi. Ac larina bir ilac alip iki tane test yapmam gerekiyormus. Aranizda yapan var mi ben daha 8 haftaligim.
Bir de yumurtami baligimi etimi meyvemi yiyorum duzenlo olarak ama sut ve yogurttanidem bulaniyor. Bir yudum bile alamiyorum. Doktor bu yuzden bana Calcimax-D3 yazdi. (1000mg kalsiyumve 880 ıu vitamin d3 ) kullanma talimatini okuyunca asagidaki ibareyi gordum ve sasirdim. Aranizda bu ilaci kullanan yada hakkinda bilgisi olan var mi?

Eklentiler

• 20160122_141708.png
    20160122_141708.png
    289,2 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba kizlar bugun doktora gittim. Bebegimin kalp atisi varmis cokkkkk mutlu oldum :)) ama sekerim yuksek cikti. Doktor benden seker testi yapmami istedi. Ac larina bir ilac alip iki tane test yapmam gerekiyormus. Aranizda yapan var mi ben daha 8 haftaligim.
Bir de yumurtami baligimi etimi meyvemi yiyorum duzenlo olarak ama sut ve yogurttanidem bulaniyor. Bir yudum bile alamiyorum. Doktor bu yuzden bana Calcimax-D3 yazdi. (1000mg kalsiyumve 880 ıu vitamin d3 ) kullanma talimatini okuyunca asagidaki ibareyi gordum ve sasirdim. Aranizda bu ilaci kullanan yada hakkinda bilgisi olan var mi?

Merhaba canim ben hamile kalmadan önce doktora gitmiştim gebelik öncesi testlerimi yaptırmak için ozaman bende d vitamini eksikligi çıkmıştı ve doktor bu ilacı verdi bana ozaman dan beri kullaniorum hatta çarşamba günü kontrolum vardı doktoruma söyledim beni bu konuda uyarmadi devam etmemi söyledi ama şimdi benimde içime kurt dustu kötü bi etkisi olabilirmi ki

Merhaba canim ben hamile kalmadan önce doktora gitmiştim gebelik öncesi testlerimi yaptırmak için ozaman bende d vitamini eksikligi çıkmıştı ve doktor bu ilacı verdi bana ozaman dan beri kullaniorum hatta çarşamba günü kontrolum vardı doktoruma söyledim beni bu konuda uyarmadi devam etmemi söyledi ama şimdi benimde içime kurt dustu kötü bi etkisi olabilirmi ki

Bu arada benimki cali - net d3 mus

Canım ben de 8 hafta 6 günlüklen gittim ama ultrason 8+3 çıktı doktor normal dedi her şey..
Demek ki farklılıklar olabiliyor canım,inşallah düzenli ve sağlıklı gelişir bebeklerimiz.

Canım dün ben de çok sinirlenip üzüldüm ağladım ve karnım o kadar gerildi ki.Bebeğimi üzdüm diye daha çok ağladım.Yani duygularımız bu dönemde çok karışık,çok daha hassas,asabi ve duygusal olabiliyoruz ama bebeklerimiz bundan çok etkileniyor.Emanetlerimizi üzmeyelim değil mi,canın sıkıldığında deriiin nefes al iyi gelecektir.
Bu arada aynı dert bende de var, şimdiden hafif kıllı göbeğim, inşallah artmaz.

Kıyamam yaa. Bende bebek reklamlarında ağlıyorum. Videoya gülmüştüm ama.
Nasıl tatlı değil mi? Biz anlamaz diyoruz ama öyle değil işte. Her şeyi hissediyor bebeklerimiz.
Her gün eşime de öptürüyorum bebeği hissediyordur diye.:KK200::anneadayı:
Ben de öyle yaptırıyorum eşime,sev,konuş,öp diyorum hissetsinler çok sevildiklerini
Bu arada la lune sen çok pozitif geliyorsun bana yaaBurası,sizler iyi ki varsınız.

Demek ki farklılıklar olabiliyor canım,inşallah düzenli ve sağlıklı gelişir bebeklerimiz.

Canım dün ben de çok sinirlenip üzüldüm ağladım ve karnım o kadar gerildi ki.Bebeğimi üzdüm diye daha çok ağladım.Yani duygularımız bu dönemde çok karışık,çok daha hassas,asabi ve duygusal olabiliyoruz ama bebeklerimiz bundan çok etkileniyor.Emanetlerimizi üzmeyelim değil mi,canın sıkıldığında deriiin nefes al iyi gelecektir.
Bu arada aynı dert bende de var, şimdiden hafif kıllı göbeğim, inşallah artmaz.

Ben de öyle yaptırıyorum eşime,sev,konuş,öp diyorum hissetsinler çok sevildiklerini
Bu arada la lune sen çok pozitif geliyorsun bana yaaBurası,sizler iyi ki varsınız.
Ehhhee pozitifliği seviyorum. Mutlu anneler mutlu bebekler.
Bende seni ayrı seviyorum canım yaa.

Merhaba kızlar
İkili taramamı yaptırdım 11+1 ken ultrasonda bebiş hareket etmedş cok uuğraştırdı bizi korkuttu biraz gittim bişeyler yedim ettim geri girdim az sağa sola döndüm çalkaladım anca hareket eytirdik cok şükür ense ölcümü normal cıktı kan sonucunuda 15 gün sonra alıcam inş oda ii cıkar başka giren var mı acep

Canim baska birkadindogum uzmani ile gorustum. Kullanabilirsin dedi. Ama benim icime kirt dustu bir kere uc ayimi doldurmadan kullanmak istemiyorum. Senin ilacin farkli. Rica etsem doktora gittiginde hem kendi ilacini hem benim ilacimi sorabilir misin ?

Back