- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
- 103
Ben de böyle diyorum ama işte bu evham bırakmıyor insanı canımAnnemin de çok bulunmamış, ona çekmişim.Bende de çok uyku hali ve halsizlik var demek ki benim de böyle şimdilik diyorum ama korkuyorum da öte yandan.
Kişinin her hamileliği bile farklılık gösteriyor değil mi? Peki gün farklılığı sizde de oldu mu? Doktor bir mm bile gününü etkiler ultrasonda dedi.İki hafta önce 7.Haftaya girmiştik tam.Ultrasonda da 6+6 yazıyordu.Dün de telefonumdaki programa göre saydigimda 9+1 oluyordu ama Ultrasonda 8+2 bi görüntüde de 8+3 yazıyo.
Aklın çok karıştı neye göre saymaya devam etmeliyim.Ve bu normal mi.Benim doktor normal dedi de içine kurt düştü
Canim ben hastaydim bi o donem bi hafta bulandi grip gibiydim bulanmio simdi ama bebege bisi oldu diye dusunme tadini cikar.. ogur ogurr icin mi ciksin illa sanslisin demekki... ben de de gun farki var bi gidiyorum 8+4 dio oteki dr 8+2 dio felan ben kalp atiomu bi ona bakiorum zaten o hafta hesaplamasi bende hic tutmuo sanirim 9+6 dan sona 10+1 gelio ya da oyle bisi sen icini ferah tut bence