- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Hemde balık kokuluukızlar hepinizde akıntı oldu mu..olduysa ne zaman başladı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde balık kokuluukızlar hepinizde akıntı oldu mu..olduysa ne zaman başladı?
ne zaman başladı peki canım?Hemde balık kokuluu
Transferden sonra galibane zaman başladı peki canım?
kuzum hamilemisin hayırlı olsunPeki araştırmıyorlar mı neden diye?
Eveeettt norwemmm öyleyimmm. Teyze yapıcam hepinizi inş. :)))kuzum hamilemisin hayırlı olsun
yerim bende uzun süredir girmiyordum hep aklımdaydın hayırlısı kuzumEveeettt norwemmm öyleyimmm. Teyze yapıcam hepinizi inş. :)))
Bende var kesede kanama alanı yoğun kanamamda oldu şuan kahverengi akıntım oluyo ama kalp atışını duydum çok şükürMerhaba arkadaşlar 27 aralıkta hamile olduğumu öğrendim hamdolsun. Bugün 6+2 yim şükür. 5+3 te kese 0.8mm idi dr haftasıyla uyumlu dedi. Ancak kese üstünde kanama alanı var dedi dr. 10 gün rapor verdi sadece tuvalete kalk dedi 6 gündür yatıyorum. Çok korkuyorum dr kanaman olabilir yoğun ve kırmızı olursa ara dedi. Yarın sabah randevum var dr kalp atışını duymalıyız dedi. İnşallah yarın kalp atışını duyarız ve kanama alanı yok olmuş olur inşallah. Benim durumumda olan var mı?
Geçmişolsun canım. Kahverengiye döndüyse problem değilmiş sanırım. Dr ya rahim bu kanı emecek ya da kan dışarı akacak dedi. Ben yarın gidicem kalp atışı için inşallah duyarım. Günde 3 progestan kullanıyorum. Dr bana lekelenmen olabilir kırmızı ve yoğun olursa ara dedi. Sadece tuvalete kalkacaksın dedi. Sana neler dedi dr un? Benim kesenin üst tarafındaymış kanama alanı senin?Bende var kesede kanama alanı yoğun kanamamda oldu şuan kahverengi akıntım oluyo ama kalp atışını duydum çok şükür
Can'ım o pek belli olmuyor kişiden kişiye değişebiliyor ben 9. Haftadayım bu aralar başladı bulantılarım önceden hiç yoktu bazi arkadaşlarım bulantılarımdan şüphelendi bazi arkadaşlarım hiç bulantı kusma yasamadı. İnsallah randevun iyi gecer bebisinin pit pitlarini duyarsin.Bu arada sadece göğüs acısı var başlarda iştahsızlık vardı o da geçti. Belirti olmamasıda endişelendiriyo. Bulantılar ne zaman başlıyo 6+2de olması gerekmez miydi?
Ben düzcedeyim benimkide kesenin yan tarafında günde iki progestan, coraspirin , clexane 0.4lük kullanıyrm dinlen kendini yorma düşeceği varsa düşer zaten dedi ama inşallah bebeğim sağlıklıdr ve düşmez, progestanı ağızdan alıyrm vajinalda alabilirsin dediGeçmişolsun canım. Kahverengiye döndüyse problem değilmiş sanırım. Dr ya rahim bu kanı emecek ya da kan dışarı akacak dedi. Ben yarın gidicem kalp atışı için inşallah duyarım. Günde 3 progestan kullanıyorum. Dr bana lekelenmen olabilir kırmızı ve yoğun olursa ara dedi. Sadece tuvalete kalkacaksın dedi. Sana neler dedi dr un? Benim kesenin üst tarafındaymış kanama alanı senin?
Hangi şehirdesin ben Ankara.
Amin canım inşallah umut oldun Allah razı olsun.Can'ım o pek belli olmuyor kişiden kişiye değişebiliyor ben 9. Haftadayım bu aralar başladı bulantılarım önceden hiç yoktu bazi arkadaşlarım bulantılarımdan şüphelendi bazi arkadaşlarım hiç bulantı kusma yasamadı. İnsallah randevun iyi gecer bebisinin pit pitlarini duyarsin.
Allah korusun canım sağlıkla gelsin bebeklerimiz. Ben 3 progestan/100mg 1 coraspin 1 folbiol kullanıyorum. Ağızdan ya da vajinal farketmez ikisininde emilimi aynı dedi. Ben de ağızdan alıyorum.Ben düzcedeyim benimkide kesenin yan tarafında günde iki progestan, coraspirin , clexane 0.4lük kullanıyrm dinlen kendini yorma düşeceği varsa düşer zaten dedi ama inşallah bebeğim sağlıklıdr ve düşmez, progestanı ağızdan alıyrm vajinalda alabilirsin dedi
İlişki yasak dedi bu aradaAllah korusun canım sağlıkla gelsin bebeklerimiz. Ben 3 progestan/100mg 1 coraspin 1 folbiol kullanıyorum. Ağızdan ya da vajinal farketmez ikisininde emilimi aynı dedi. Ben de ağızdan alıyorum.
Evet bana da dedi. Zaten bizde hamileliği öğrendiğimden beri ilişki yok.İlişki yasak dedi bu arada
Senle günlerimizde yakın bende bugün 6+6yım öğrendiğimden beri daha şöyle sevinemedim bu kanamalar mide bulantıları hep beni depresyona sinire sürüklüyo ne zaman rahatlıcak kafam tadını çıkarcam bilmyrm bulantı neysede kesedeki kanama alanı bitse yeter banaEvet bana da dedi. Zaten bizde hamileliği öğrendiğimden beri ilişki yok.
Bulantıya şükret canım hurafemidir bilinmez ama bulantı olması bebeğin büyümeye devam etmesi demektir derler. Bende o da yok..Senle günlerimizde yakın bende bugün 6+6yım öğrendiğimden beri daha şöyle sevinemedim bu kanamalar mide bulantıları hep beni depresyona sinire sürüklüyo ne zaman rahatlıcak kafam tadını çıkarcam bilmyrm bulantı neysede kesedeki kanama alanı bitse yeter bana
Kanama ve aşırı ağrı yoksa iyidir. Benim de artık kasığımda batma olmuyor. Endişelenme canım.Kızlar merhaba. Ben 10 haftadayim 10+3 .Ama kasiklarimda hiç batma falan yok. geçen haftalarda vardi.benimle aynı durumda olanlar var mi lutfen çok endişeliyim bebeğim iyi mi diye
Hoş geldin. Sağlıkla kolayca kucağına al inş bebeğini.Benide ekleyin 2015 son müjdecilerindenim