Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile değil narkotik polis köpegıyım sanki bu kadar kokuyu iyki her zaman almıyoruz
11 haftalık olmuş canım çok sağol .. Aynen herşeye razıyım o iyi olsun yeter :*Masallah canım onlar iyi olsunda tek biz çekeriz ne yapalım kac haftalık :)
Maşallah canım, ultrasonda mı gördün?Kızlaaaar merhaba bugün kontrolümüz vardı.maşallah bebeğim çok iyi.kıpır kıpır hareket ediyordu.şükürler olsun Allahima..darısı hepinize inşallah :))
Morali bozacak ne varmış?Bugün yine doktora gittim kese 14mm embriyo 3.6 mm gibi birsey tam olarak kalp atımıni goremedik yani gördük gibi ama emin olamadık. Sizde de böyle birseyle karşılaşan oldu mu. Gelişim geriliği mı var. Pek umudum kalmadı moralim çok bozuk ..lütfen bir fikir verin..
Ayy sorma ciğerim yanıyor benim de. Bugün arkadaşlar fanta içtiler ben kuzu kuzu baktım çok canım çekse de.Canım süt çok yaralıymış.. İçmeye devam et. Ben hiç yemek yemiyorum hep abur cubur.. Hayatım boyunca asitli içecek içmedim mesela.. Hamile kAldığımdan beri canım hep soğuk bol asitli kola istiyor. Ben de 1 kilo aldım bu dönemde.. Protein hiç alamıyorum malesef. Yiyebiliyorsan haftada iki kez BALIK ye çok yararlı bebbek için.
Hep başından kese Yavaş büyüyor. Bugün 7+4 oldum ama hala net bir kalp atımı embriyo yok. 5 kaybım var. Senin 8. Haftada duydugunda embriyo ve kese boyu kacti..Maşallah canım, ultrasonda mı gördün?
Morali bozacak ne varmış?
Ben 8. haftada duydum kalp atımını. Alttaki takvime göre 9. haftaydı.
Umut kesecek ne varmış? Git hemen bebeğinin beslenmesi için güzel bir şeyler ye ve pozitif düşün.
En güzeli hayırlı ve sağlıklı olması için dua etmek ve sağlıklı beslenmek.
Ahanda ölücem az kaldı
Hahahahhahaaa aynen yaa. Bir de benim okulum çöpün dibinde. İlçe çöplüğünün, 2 hafta burnum tıkalıydı ne mesuttum.
Hiç hatırlamıyorum canım ya.Hep başından kese Yavaş büyüyor. Bugün 7+4 oldum ama hala net bir kalp atımı embriyo yok. 5 kaybım var. Senin 8. Haftada duydugunda embriyo ve kese boyu kacti..
Avon parfümü sıkanları temiz pataklamak istiyorum. O ne çirkin koku Ya Rabbim?Ahanda ölücem az kaldı
Pazartesi tekrar gideceğim. . TesekkurlerHiç hatırlamıyorum canım ya.
Ultrasonu da eşim yükseğe kaldırmış alamadım.
Sen kayıpların olduğu için endişelisin, diğer randevun ne zaman?
Aslında bu halde manyak işe yararız süper sonic burunlarımız var .... Burdan yetkililere sesleniyorum koklamak bizim işimizAvon parfümü sıkanları temiz pataklamak istiyorum. O ne çirkin koku Ya Rabbim?
İnaallah canım kendinede bebişinede cici bakKızlar şimdi yogaya gidiyorum, dönüşte sohbete devam ederiz.
Canım inşallah güzel haberlerini alırız.duaciyimPazartesi tekrar gideceğim. . Tesekkurler
Dua edeceğim canım senin için. Ne kendini ne de bebeğini olumsuz şeyler düşünüp üzme.Pazartesi tekrar gideceğim. . Tesekkurler
Kızlar 10 haftalık hamileyim midemde reflü var su dahi içemiyorum. 5 kilo verdim idrarımda keton çıktı. Serumla yaşar oldum. Gaviscon surup içiyorum ama pek faydalı değil. Reflüsü olup daha sonra geçen hamileler var mı acaba . Yada çevresinde bildiği. Ne olur bi fikir verin. Artık gücüm kalmadı. Midem,soluk borum, gögüs kafesim yanardağ gibi