• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

="Calculator_X, post: 44755161, member: 695831"]Kizlar merhaba..uzun suredir yazamadim..9.haftaya girdik:) 10 gun once 2.kontrolde hem bebisi hem kalp atisini duyduk:) Allahim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...son 2 haftadir mide bulantilarim cok yogun..halsizlik yorgunluk arada bayginlik ve istahsizlik..3 ayin bitmesini bekliyorum..umarim 9 ay devam etmez bulantilar..bu cumartesi tekrar dr kontrolum var heyecsnla bekliyorum[/QUOTE]
Kizlar Merhaba bende bugün kontrole gittim hesaplarim 6+5 ti ama orda 6+3 cıktı neye göre degisio bende anlamış değilim. Doktor herseyin normal olduğunu söyledi çok şükür minigimi gördük ve kalp atışını duyduk. Harikaydı. Içim çok rahatladi bidaha bi ay sonraya cagirdi doktor hersey güzel gidio elhamdulillah
Kizlar merhaba..uzun suredir yazamadim..9.haftaya girdik:) 10 gun once 2.kontrolde hem bebisi hem kalp atisini duyduk:) Allahim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...son 2 haftadir mide bulantilarim cok yogun..halsizlik yorgunluk arada bayginlik ve istahsizlik..3 ayin bitmesini bekliyorum..umarim 9 ay devam etmez bulantilar..bu cumartesi tekrar dr kontrolum var heyecsnla bekliyorum

Kizlar Merhaba bende bugün kontrole gittim hesaplarim 6+5 ti ama orda 6+3 cıktı neye göre degisio bende anlamış değilim. Doktor herseyin normal olduğunu söyledi çok şükür minigimi gördük ve kalp atışını duyduk. Harikaydı. Içim çok rahatladi bidaha bi ay sonraya cagirdi doktor hersey güzel gidio elhamdulillah

Selam arkadaslar. Ben 39 yasındayım. Ve hayatımda ılk defa adet duzenın bozuldu. Sıze sormak ıstedıgım seyler var. Ben 26 gunde bır düzenli adet gören bırıyım. Fakat bu ay agır bır boğaz enfeksıyonu gecırdıgım için Antıbıyotık ve agrı kesıcıler kullandım. Beklenen adetım 14 ocak iken benım adetım 12 ve 13 ocakda oldu. Az mıktarda oldu ve bıttı. Ondan sonrada kesıldı. Dun doktora gottım kanda gebelık yokmuş. Ultrasonda baktı ve bır tane 17 mm lık yumurta var dedı. Bırde rahım duvarı kalınlaşmış gibi bişey soyledi. Bana adet sökturucu hap verdı. Ikı gundur sabah akşam içiyorum. Ama bazı arkadaslar ilacı içme geç döllenme oluyodur belki dıyorlar. Kafam çok karıştı. Yorumlarınız benim için çok önemli

Adet sökturucunun adı TARLUSAL. Ama dun akşamkini içmedım. Acaba içeyımmı tekrar. Sadece dört tanesını içtim
merhaba canım birkaç yere yazmışsın okudum.şimdi arkadaşım seninde yaşın ileri benimde yaşım 42.
yumurta rezervini bilemem ama şu varki kadınlarda yılda bir veya iki kez adet olmama gibi durumlar olabiliyormuş.bu bizim gibi yaşı ileri olup yumurta rezervi azalmaya başlayan kadınlarda daha olası bir durum.2014 yılında eylül ve aralık ayında olmak üzere iki kere adetim geçtiği halde gelmedi.kanda negatif çıktı.40.günü doktora gittim 1-2 gün bekle gelmezse eğer gel sana adet söktürücü vericem korkma gebelik olsa bile bebeğe zarar vermeyen ama gebelik yoksa adeti söktüren bir hap dedi.ben gittim eve 43.günümde adet oldum hapa gerek kalmadan.sana tavsiyem bekle şubat ayı adetinide o zamanda olmazsan bakarsın duruma.çünkü sende kist var dememiş hesabıma göre dün gitmişsin doktora ve adetten sonra 7.gününde 17 mm. yumurta var demiş sana.bana göre bugünden itibaren sen günaşırı ilişkiye girmelisin.hele bi bu ayıda bekle derim ben.

Ben de böyle diyorum ama işte bu evham bırakmıyor insanı canımAnnemin de çok bulunmamış, ona çekmişim.Bende de çok uyku hali ve halsizlik var demek ki benim de böyle şimdilik diyorum ama korkuyorum da öte yandan.
Kişinin her hamileliği bile farklılık gösteriyor değil mi? Peki gün farklılığı sizde de oldu mu? Doktor bir mm bile gününü etkiler ultrasonda dedi.İki hafta önce 7.Haftaya girmiştik tam.Ultrasonda da 6+6 yazıyordu.Dün de telefonumdaki programa göre saydigimda 9+1 oluyordu ama Ultrasonda 8+2 bi görüntüde de 8+3 yazıyo.
Aklın çok karıştı neye göre saymaya devam etmeliyim.Ve bu normal mi.Benim doktor normal dedi de içine kurt düştü
Canım ben de 8 hafta 6 günlüklen gittim ama ultrason 8+3 çıktı doktor normal dedi her şey..

Ben 49 ile hamile kaldım.
Bebek için gerekli şeyleri yiyorum abur cubur, tatlı vs yok. Ama sanırım sabah akşam süt içmek kilomu artırdı.
Onun gelişimi sağlıklı olsun da.
Canım süt çok yaralıymış.. İçmeye devam et. Ben hiç yemek yemiyorum hep abur cubur.. Hayatım boyunca asitli içecek içmedim mesela.. Hamile kAldığımdan beri canım hep soğuk bol asitli kola istiyor. Ben de 1 kilo aldım bu dönemde.. Protein hiç alamıyorum malesef. Yiyebiliyorsan haftada iki kez BALIK ye çok yararlı bebbek için.

Kizlar ultrasona hangi sıklıkla gidiyorsunuz? Ben 6. Haftadan itibaren 2 haftada bir gidiyorum doktorum oyle istedi. Bu haftasonu ikili test sonucum icin gidicem ins ama bunda sonra bakalim ne kadar da bir cagiriyor. Ben sık gitme taraftariyim bebisi gormek oyle isime geliyor ki :KK200: ins zarari yoktur tabi
Canım ultrasona sık sık girmek cokta sağlıklı olduğunu söylemiyorlar.hatta yurt dışında gebelik boyunca 4 kez giriliyormus diye biliyorum.

Canım süt çok yaralıymış.. İçmeye devam et. Ben hiç yemek yemiyorum hep abur cubur.. Hayatım boyunca asitli içecek içmedim mesela.. Hamile kAldığımdan beri canım hep soğuk bol asitli kola istiyor. Ben de 1 kilo aldım bu dönemde.. Protein hiç alamıyorum malesef. Yiyebiliyorsan haftada iki kez BALIK ye çok yararlı bebbek için.

Yok canım yiyemiyorum, eşim ızgara somon yaptırmış kokudan tiksinmeyeyim diye. Ama onu da çıkardım.
Tiksintim geçince yemeyi düşünüyorum bol bol. Normalde de sık sık yerdim.

Merhabalar arkadaşlar...
Geçen perşembe günü benim de kahverengi bi lekelenme oldu acil doktora gittik tabii..insan ne yapacağını şaşırıyor progesteron iğnesi yaptılar rapor verdiler cuma için.Ertesi gün kendi doktoruma gittim o da muayene etti alttan,yerleşme sırasında önceden olmuş bir kanama olduğunu bebeişin çok iyi olduğunu söyledi çok şükür ama her ihtimale bir hafta rapor verdi evde yatıp dinlenicez dedi... Bu hafta okula gidemedim yani,yarın da gidemeyeceğim kuzulara karne vermeye :KK43: napalım kısmet..
bu arada yapılan iğne bir hafta koruyormuş yarın tekrar bi haftalık progestan hapına başlayacağım ağzıdan ya da vajinadan alınıyormuş doktorum yan etkilerini hissetmemek için vajinal kullanımı önerdi. Bakalım neler olacak ?
Bir de ;bulantım kesintisiz devam ediyor,çıkartmıyorum hiç ama hiç kesilmeden bulanıyor peynir ekmek ceviz yiyorum arada zorla köfte...Aylarca dukan yaptım kilo verdim birkaç günde 1 kilo vermişim şaşkınım umarım bebişimi besleyebiliyorumdur.Rabbim hepimizi ve yavrularımızı korusun,hayırlısını nasip etsin inşallah...

Su bile içemiyorummmm immmmdatttttt :KK43: degıl yemek yemek isimleri dahi midemi kaldırıyo ne olur bitsin artık :KK43:

Ben de çok farklı sayılmam...bütün apartman tüm daireler ne zaman ne pişirdi tüm kokuları alıyorum ve midem hep ayakta.inşallah geçer bakalım..annem de böyleymiş ona çektim galiba

Benım annemın hıc olmamıs bulantısı keske ona cekseydım :( benım ilk gebelıgımdede 6. Aya kadar cektimm guya bunda farklı olurdu yandımmmmmm :( yine aynı

Back