- 16 Kasım 2009
- 1.070
- 136
- 123
İnsallh canım miden ne durumda?Benim de agustos sonu insallah sag salim atlatiriz bu donemi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallh canım miden ne durumda?Benim de agustos sonu insallah sag salim atlatiriz bu donemi..
7 haftalık canımçok şükür benim ne mide bulantısı nede baş dönmesi var bunun için avokado iyi oluyo diye duymuştum tam net bilmiyrm tabi canm kaç haftalık bebeğin
maşallah canm allah kucağına almayı nasip etsin :)7 haftalık canım
Kizlar merhaba..uzun suredir yazamadim..9.haftaya girdik:) 10 gun once 2.kontrolde hem bebisi hem kalp atisini duyduk:) Allahim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...son 2 haftadir mide bulantilarim cok yogun..halsizlik yorgunluk arada bayginlik ve istahsizlik..3 ayin bitmesini bekliyorum..umarim 9 ay devam etmez bulantilar..bu cumartesi tekrar dr kontrolum var heyecsnla bekliyorum
Hepimizin inşallahmaşallah canm allah kucağına almayı nasip etsin :)
Ben 49 ile hamile kaldım.Bende bir kilo aldım şimdiden Dikkat etmek laZım son aylar yuvarlanırız yoksa
merhaba canım birkaç yere yazmışsın okudum.şimdi arkadaşım seninde yaşın ileri benimde yaşım 42.Adet sökturucunun adı TARLUSAL. Ama dun akşamkini içmedım. Acaba içeyımmı tekrar. Sadece dört tanesını içtim
Midem berbat surekli oguruyorum.istahim kesildi.yiyemedigim icin arada bayginlik geciriyorumİnsallh canım miden ne durumda?
Canım ben de 8 hafta 6 günlüklen gittim ama ultrason 8+3 çıktı doktor normal dedi her şey..Ben de böyle diyorum ama işte bu evham bırakmıyor insanı canımAnnemin de çok bulunmamış, ona çekmişim.Bende de çok uyku hali ve halsizlik var demek ki benim de böyle şimdilik diyorum ama korkuyorum da öte yandan.
Kişinin her hamileliği bile farklılık gösteriyor değil mi? Peki gün farklılığı sizde de oldu mu? Doktor bir mm bile gününü etkiler ultrasonda dedi.İki hafta önce 7.Haftaya girmiştik tam.Ultrasonda da 6+6 yazıyordu.Dün de telefonumdaki programa göre saydigimda 9+1 oluyordu ama Ultrasonda 8+2 bi görüntüde de 8+3 yazıyo.
Aklın çok karıştı neye göre saymaya devam etmeliyim.Ve bu normal mi.Benim doktor normal dedi de içine kurt düştü
Al bendende o kadar yalnız arada hani midem asırı bos degılse limon sıkıyorum agzıma bir iki damla iyi gelıyo gececek elbet sabredicez napalımMidem berbat surekli oguruyorum.istahim kesildi.yiyemedigim icin arada bayginlik geciriyorum
Canım süt çok yaralıymış.. İçmeye devam et. Ben hiç yemek yemiyorum hep abur cubur.. Hayatım boyunca asitli içecek içmedim mesela.. Hamile kAldığımdan beri canım hep soğuk bol asitli kola istiyor. Ben de 1 kilo aldım bu dönemde.. Protein hiç alamıyorum malesef. Yiyebiliyorsan haftada iki kez BALIK ye çok yararlı bebbek için.Ben 49 ile hamile kaldım.
Bebek için gerekli şeyleri yiyorum abur cubur, tatlı vs yok. Ama sanırım sabah akşam süt içmek kilomu artırdı.
Onun gelişimi sağlıklı olsun da.
Canım ultrasona sık sık girmek cokta sağlıklı olduğunu söylemiyorlar.hatta yurt dışında gebelik boyunca 4 kez giriliyormus diye biliyorum.Kizlar ultrasona hangi sıklıkla gidiyorsunuz? Ben 6. Haftadan itibaren 2 haftada bir gidiyorum doktorum oyle istedi. Bu haftasonu ikili test sonucum icin gidicem ins ama bunda sonra bakalim ne kadar da bir cagiriyor. Ben sık gitme taraftariyim bebisi gormek oyle isime geliyor ki ins zarari yoktur tabi
Canım süt çok yaralıymış.. İçmeye devam et. Ben hiç yemek yemiyorum hep abur cubur.. Hayatım boyunca asitli içecek içmedim mesela.. Hamile kAldığımdan beri canım hep soğuk bol asitli kola istiyor. Ben de 1 kilo aldım bu dönemde.. Protein hiç alamıyorum malesef. Yiyebiliyorsan haftada iki kez BALIK ye çok yararlı bebbek için.
Su bile içemiyorummmm immmmdatttttt degıl yemek yemek isimleri dahi midemi kaldırıyo ne olur bitsin artık