2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

canlarım ya benim yüzüm hamileikten dolayı sivilce dolduu hiç bişide sürmedim şimdi pul pul dökülüyo çok kurudu varmı önerebilceniz bişi

[QUOTEa Lune, post: 44671832, member: 364445"]Günaydın sevgili anne adayları, nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?[/QUOTE]
Benim dun akşamdan beri Karnım agrio hiç keyfim yok nie bole agrio normal mi hiç bilmiorum ole dayanilmicak gibi diil ama nie agrio die canim sikilio

Günaydın canim biz iyiyiz minigim lé inşaAllah pazartesi kalp atışları mizı duyunca daha iyi olcaz insaAllah. Siz Nasılsıniz minigin nasil

İyiyiz Allah'a şükür canım. Biraz bulantı ve halsizlik var o kadar. Umarım duyarsınız canım kalp atışlarını gerçekten çok harika oluyor. Biz artık gelecek ay ikili testi bekliyoruz. Umarım sonuç iyi çıkar.

Benim dun akşamdan beri Karnım agrio hiç keyfim yok nie bole agrio normal mi hiç bilmiorum ole dayanilmicak gibi diil ama nie agrio die canim sikilio
Korkma canım o haftalarda normal. Benim 7. haftada falan geçti ağrılarım. Kendini yoruyorsan bol bol dinlen. Çok ayakta kalınca vs hala ağrım oluyor.

"La Lune, post: 44673769, member: 364445"]Korkma canım o haftalarda normal. Benim 7. haftada falan geçti ağrılarım. Kendini yoruyorsan bol bol dinlen. Çok ayakta kalınca vs hala ağrım oluyor.[/QUOTE]
Aslinda çok bişi yapmamaya calisiorum henüz bebeği goremedigim için bukadar endiseliyim galba

Günaydın sevgili anne adayları, nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Canım, çok şükür, bulantılarım hafifledi baya, iştahım da yerine gelirse süper olacak. Onun dışında pek bi problem yok şimdilik. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım, çok şükür, bulantılarım hafifledi baya, iştahım da yerine gelirse süper olacak. Onun dışında pek bi problem yok şimdilik. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
Amin canım darısı başıma, bu hafta çok yoğunlaştı bulantılarım.

Geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin

Biz bugün kalp atışını dinledik ilk defa kuzumun Rabbime şükür iyiyiz, dr.a göre 6+5 sanırım dr.un söyledigi dikkate alınıyor değil mi arkadaşlar
Hayırlı olsun ben ikimizi aynı sanıyodum ben 2gün geriden takip ediyomuşum seni 6+3üm bende

InşaAllah duyarız canım stresten heycandan iyice gerildim gün geçmek bilmiyor inşaAllah iyi çıkar canım ikili test ne oluyor tam olarak?

Kızlar baş ağrısııı yaşayan var mı benim sürekli başım ağrıyor öncesinde hiç böyle ağrım yoktu
al benden de o kadar. hergun başım agrıyor bazen dönmeyle karışık şekilde. Bilgisayar karşısında çalışıyorum sürekli biraz da ona bağlıyorum aslında ama gece uyandığımda falanda ağrıyor.

canım geçmiş olsun çok üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sebebini araştırıyorlar demi canım, kaçıncı haftanda kesinleşti bu durum? Kendine eziyet etme lütfen yine olur inşallah Rabbim sağlıklı gebelikler versin.

Kizlar selam, doktordan geldim simdilik her sey yolunda co sukur. İkili test icin once ultrastonda olcumler yapildi. Kalbi, bacaklari, elleri, nazal kemik, ense kalinligi olcumu, boyu hepsi olculdu, doktor cok saglikli masallah dedi ondan sonra ayrintili bir rapor verdi bu bilgilerin hepsi onda ayrintisiyla yaziyor, ultrason sonrasi kan versim, onun sonucunu bir hafta sonra alacagim sonrasinda ayrintili rapor ve tahlil sonuclariyla doktoruma gidicez insallah tahlillerde de bir sorun cikmaz.

Bu arada doktor kalbi, bacaklari, ellerini gosterince bende dayanamadim cinsiyetini sordum ama tamamen belli olmadan soyleyemem 4 hafta daha bekle dedi

Teşekkürler canım. Altıncı haftada bebeği göremedi dr.belki geç döllenmedir dedi polikistik over hastalarında sık rastalanan birşeymiş geç döllenme. İki hafta sonra tekrar bakalım dedi ve bugün kesinleşti. Yani 8.haftada. ben hem polikistik overim hem de kan pıhtılaşması var. İkisinden biri sebep. Kan sulandırıcı iğne de yapıyordum ama bebek oluşmamış hiç. Kısmetim de bu defa da yokmuş. Allah sizlere yaşatmasın inş. Sağlıcakla kalın.

Gecmis olsun Can'ım Allah yakın Zaman'da tekrar nasip etsin insallah

E="kaskas12, post: 44677129, member: 721558"]Kizlar selam, doktordan geldim simdilik her sey yolunda co sukur. İkili test icin once ultrastonda olcumler yapildi. Kalbi, bacaklari, elleri, nazal kemik, ense kalinligi olcumu, boyu hepsi olculdu, doktor cok saglikli masallah dedi ondan sonra ayrintili bir rapor verdi bu bilgilerin hepsi onda ayrintisiyla yaziyor, ultrason sonrasi kan versim, onun sonucunu bir hafta sonra alacagim sonrasinda ayrintili rapor ve tahlil sonuclariyla doktoruma gidicez insallah tahlillerde de bir sorun cikmaz.

Bu arada doktor kalbi, bacaklari, ellerini gosterince bende dayanamadim cinsiyetini sordum ama tamamen belli olmadan soyleyemem 4 hafta daha bekle dedi[/QUOTE]
Baska Biyerde bi yaptiriosun canim ikili testi

Baska Biyerde bi yaptiriosun canim ikili testi[/QUOTE]
Evet ikili test uzmanlik gerektirdigi icin perinatologlar yapiyor. Beni kendi doktorum hastanedeki uzmana yonlendirdi ona yaptirdim. Sonuclar cikinca bir sonraki hafta bana gelirsin dedi. Bende onumuzdeki hafta kendi doktoruma gidicem ins.

Dr bugün haftaya zeka testi yapalım dedi. Eşim ve ben daha önce konuşmuştuk zaten yaptirmak istemiyorduk.ben de istemediğimizi söyledim. dr da aileler sonrasinda bize niye bilgi vermediniz diye çıkışıyorlar dedi.ben böyle bir şey çıksa bile aldırmayı düşünmem zaten dedim.dr biraz tepkili yaklaşti sanki.buna verdiğim karar bu sonuçta. Neden böyle bir şey yaptı ki.yanlıs mı düşünüyorum arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…