Günaydın canim biz iyiyiz minigim lé inşaAllah pazartesi kalp atışları mizı duyunca daha iyi olcaz insaAllah. Siz Nasılsıniz minigin nasil
Korkma canım o haftalarda normal. Benim 7. haftada falan geçti ağrılarım. Kendini yoruyorsan bol bol dinlen. Çok ayakta kalınca vs hala ağrım oluyor.Benim dun akşamdan beri Karnım agrio hiç keyfim yok nie bole agrio normal mi hiç bilmiorum ole dayanilmicak gibi diil ama nie agrio die canim sikilio
Canım, çok şükür, bulantılarım hafifledi baya, iştahım da yerine gelirse süper olacak. Onun dışında pek bi problem yok şimdilik. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.Günaydın sevgili anne adayları, nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Amin canım darısı başıma, bu hafta çok yoğunlaştı bulantılarım.Canım, çok şükür, bulantılarım hafifledi baya, iştahım da yerine gelirse süper olacak. Onun dışında pek bi problem yok şimdilik. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
Geçmiş olsun Allah gönlüne göre versinGünaydın herkese. Benim doktor randevum bugündü ve boş gebelik olduğu kesinleşti. Maalesef salı günü kürtaj olucam. Kan sulandırıcı iğne kullandığım için daha erken alamıyorlar. Üçüncü kez kürtaj olucam. Benim için dua edin olur mu?
Rabbim sizlerin bebişlerine sağlık sıhhat versin.
Hayırlı olsun ben ikimizi aynı sanıyodum ben 2gün geriden takip ediyomuşum seni 6+3üm bendeBiz bugün kalp atışını dinledik ilk defa kuzumun Rabbime şükür iyiyiz, dr.a göre 6+5 sanırım dr.un söyledigi dikkate alınıyor değil mi arkadaşlar
InşaAllah duyarız canım stresten heycandan iyice gerildim gün geçmek bilmiyorİyiyiz Allah'a şükür canım. Biraz bulantı ve halsizlik var o kadar. Umarım duyarsınız canım kalp atışlarını gerçekten çok harika oluyor. Biz artık gelecek ay ikili testi bekliyoruz. Umarım sonuç iyi çıkar.
al benden de o kadar. hergun başım agrıyor bazen dönmeyle karışık şekilde. Bilgisayar karşısında çalışıyorum sürekli biraz da ona bağlıyorum aslında ama gece uyandığımda falanda ağrıyor.Kızlar baş ağrısııı yaşayan var mı benim sürekli başım ağrıyor öncesinde hiç böyle ağrım yoktu
canım geçmiş olsun çok üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sebebini araştırıyorlar demi canım, kaçıncı haftanda kesinleşti bu durum? Kendine eziyet etme lütfen yine olur inşallah Rabbim sağlıklı gebelikler versin.Günaydın herkese. Benim doktor randevum bugündü ve boş gebelik olduğu kesinleşti. Maalesef salı günü kürtaj olucam. Kan sulandırıcı iğne kullandığım için daha erken alamıyorlar. Üçüncü kez kürtaj olucam. Benim için dua edin olur mu?
Kan testi ve aynı gün ultrasonda ense kalınlığı ölçülüyor.InşaAllah duyarız canım stresten heycandan iyice gerildim gün geçmek bilmiyorinşaAllah iyi çıkar canım ikili test ne oluyor tam olarak?
Teşekkürler canım. Altıncı haftada bebeği göremedi dr.belki geç döllenmedir dedi polikistik over hastalarında sık rastalanan birşeymiş geç döllenme. İki hafta sonra tekrar bakalım dedi ve bugün kesinleşti. Yani 8.haftada. ben hem polikistik overim hem de kan pıhtılaşması var. İkisinden biri sebep. Kan sulandırıcı iğne de yapıyordum ama bebek oluşmamış hiç. Kısmetim de bu defa da yokmuş. Allah sizlere yaşatmasın inş. Sağlıcakla kalın.canım geçmiş olsun çok üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sebebini araştırıyorlar demi canım, kaçıncı haftanda kesinleşti bu durum? Kendine eziyet etme lütfen yine olur inşallah Rabbim sağlıklı gebelikler versin.
Gecmis olsun Can'ım Allah yakın Zaman'da tekrar nasip etsin insallahGünaydın herkese. Benim doktor randevum bugündü ve boş gebelik olduğu kesinleşti. Maalesef salı günü kürtaj olucam. Kan sulandırıcı iğne kullandığım için daha erken alamıyorlar. Üçüncü kez kürtaj olucam. Benim için dua edin olur mu?
InşaAllah sapasağlam çıkar sonuçlar Rabbim miniklerimizı korusunKan testi ve aynı gün ultrasonda ense kalınlığı ölçülüyor.
Down sendromu ve kalıtsal rahatsızlık var mı onu tespit için.
Baska Biyerde bi yaptiriosun canim ikili testi[/QUOTE]E="kaskas12, post: 44677129, member: 721558"]Kizlar selam, doktordan geldim simdilik her sey yolunda co sukur. İkili test icin once ultrastonda olcumler yapildi. Kalbi, bacaklari, elleri, nazal kemik, ense kalinligi olcumu, boyu hepsi olculdu, doktor cok saglikli masallah dediondan sonra ayrintili bir rapor verdi bu bilgilerin hepsi onda ayrintisiyla yaziyor, ultrason sonrasi kan versim, onun sonucunu bir hafta sonra alacagim sonrasinda ayrintili rapor ve tahlil sonuclariyla doktoruma gidicez insallah tahlillerde de bir sorun cikmaz.
Bu arada doktor kalbi, bacaklari, ellerini gosterince bende dayanamadim cinsiyetini sordum ama tamamen belli olmadan soyleyemem 4 hafta daha bekle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?