Canım endişe etme içini ferah tut. İnşallah kötü birşey yoktur. Benim bir tanıdığıma kesin engelli sağlıklı bir Bebek değil almamız şart demişlerdi. Anne buna izin vermemişti sanırım hissetti ki aldırmadı. Şu an oğlu gayet sağlıklı hiç bir problemi yok. Yanılma payı çok fazla ben bunun gibi çok duydum. Doktor pek iyi bakmadı dedin ya peki yapılacak başka birşey var mıymış şu an?İyi aksamlar... Bugün doktor ense kalınlığına baktı ve 3 mm üstü çıktı. Doktor pek iyi bakmadı bu duruma.benim gibi olup sağlıklı bebisi olan var mi kızlar.lütfen çok ihtiyacım var iyi haberler duymaya
Canim bende bu stresi yasayan cok duydum. Hatta 1.5 sene once kuzenimin oglu icin ayni tani konuldu ama oglu sapasaglam dogdu cok sukur. Zaten bu testler tani koymuyo sadece risk belirliyo. Sen Rabbime guven bol bol dua etCanım endişe etme içini ferah tut. İnşallah kötü birşey yoktur. Benim bir tanıdığıma kesin engelli sağlıklı bir Bebek değil almamız şart demişlerdi. Anne buna izin vermemişti sanırım hissetti ki aldırmadı. Şu an oğlu gayet sağlıklı hiç bir problemi yok. Yanılma payı çok fazla ben bunun gibi çok duydum. Doktor pek iyi bakmadı dedin ya peki yapılacak başka birşey var mıymış şu an?
Evet ikili test uzmanlik gerektirdigi icin perinatologlar yapiyor. Beni kendi doktorum hastanedeki uzmana yonlendirdi ona yaptirdim. Sonuclar cikinca bir sonraki hafta bana gelirsin dedi. Bende onumuzdeki hafta kendi doktoruma gidicem ins.[/QUOTE]kaskast: 44678660 .!.:Baska Biyerde bi yaptiriosun canim ikili testi
Anladim canim hayirli sonuçlar alırsın insallah[/QUOTE]Evet ikili test uzmanlik gerektirdigi icin perinatologlar yapiyor. Beni kendi doktorum hastanedeki uzmana yonlendirdi ona yaptirdim. Sonuclar cikinca bir sonraki hafta bana gelirsin dedi. Bende onumuzdeki hafta kendi doktoruma gidicem ins.
Ben de senin gibi düşünüyorum Cnm.doktorlar bizim bu konudaki hassasiyetimizi anlayamiyorlar bence durumu kaniksamislar artikDr bugün haftaya zeka testi yapalım dedi. Eşim ve ben daha önce konuşmuştuk zaten yaptirmak istemiyorduk.ben de istemediğimizi söyledim. dr da aileler sonrasinda bize niye bilgi vermediniz diye çıkışıyorlar dedi.ben böyle bir şey çıksa bile aldırmayı düşünmem zaten dedim.dr biraz tepkili yaklaşti sanki.buna verdiğim karar bu sonuçta. Neden böyle bir şey yaptı ki.yanlıs mı düşünüyorum arkadaşlar.
Anladim canim hayirli sonuçlar alırsın insallah[/QUOTE]Evet ikili test uzmanlik gerektirdigi icin perinatologlar yapiyor. Beni kendi doktorum hastanedeki uzmana yonlendirdi ona yaptirdim. Sonuclar cikinca bir sonraki hafta bana gelirsin dedi. Bende onumuzdeki hafta kendi doktoruma gidicem ins.
Canım sen doğal yolla mi gebe kaldin yoksa tüp bebek falan miTeşekkürler canım. Altıncı haftada bebeği göremedi dr.belki geç döllenmedir dedi polikistik over hastalarında sık rastalanan birşeymiş geç döllenme. İki hafta sonra tekrar bakalım dedi ve bugün kesinleşti. Yani 8.haftada. ben hem polikistik overim hem de kan pıhtılaşması var. İkisinden biri sebep. Kan sulandırıcı iğne de yapıyordum ama bebek oluşmamış hiç. Kısmetim de bu defa da yokmuş. Allah sizlere yaşatmasın inş. Sağlıcakla kalın.
İnsani stres yapmada üstlerine yok.devlet hastanelerinde de isteniyor mu test bu konuda bi bilginiz var miBen de senin gibi düşünüyorum Cnm.doktorlar bizim bu konudaki hassasiyetimizi anlayamiyorlar bence durumu kaniksamislar artik
Baska Biyerde bi yaptiriosun canim ikili testi
Evet ikili test uzmanlik gerektirdigi icin perinatologlar yapiyor. Beni kendi doktorum hastanedeki uzmana yonlendirdi ona yaptirdim. Sonuclar cikinca bir sonraki hafta bana gelirsin dedi. Bende onumuzdeki hafta kendi doktoruma gidicem ins.
Fiyatı ne canm ikili testin[/QUOTE]Anladim canim hayirli sonuçlar alırsın insallah
Evet devlet hastaneleri de yapiyor internetten randevu aliniyor ama ultrasonlari hep eski diye yorumlar okudugumdan pek guvenemedim ama detayli arastirmak lazim tabi.İnsani stres yapmada üstlerine yok.devlet hastanelerinde de isteniyor mu test bu konuda bi bilginiz var mi
Doktorlara göre ne var aldır bir daha yaparsın. Can ya içimizdeki kalbi atıyor.Ben de senin gibi düşünüyorum Cnm.doktorlar bizim bu konudaki hassasiyetimizi anlayamiyorlar bence durumu kaniksamislar artik
Benim bildiğim tüm hastaneler istiyor.İnsani stres yapmada üstlerine yok.devlet hastanelerinde de isteniyor mu test bu konuda bi bilginiz var mi
Evet ben ozelde yaptirdim, 240 tl odedik. Yaptirmadan arastirmistim en uygun tıp merkezleri yapiyormus ama hem randevu vermiyorlar hem de ac karnina gel sira bekle dediler pek guvenemedim acikcasi. Evet ayrjntili, renkli ultrason cok daha pahaliymis maalesef o duydugun rakam dogru olabilir cunku bende 540 diye duymustum :/Peki canım özel hastaneye mi gittin? Ne kadar ödedin sorması ayıp?
Ben 20. hafta ayrıntılı ultrason için 425 tl falan duydum. Gerçekçi mi bilemiyorum.
Waaaw çok fazla ya. 540 insafsızlık. Doğum ne kadar acaba onu hiç sormadım. Ona da 10000 isterler bu gidişle.Evet ben ozelde yaptirdim, 240 tl odedik. Yaptirmadan arastirmistim en uygun tıp merkezleri yapiyormus ama hem randevu vermiyorlar hem de ac karnina gel sira bekle dediler pek guvenemedim acikcasi. Evet ayrjntili, renkli ultrason cok daha pahaliymis maalesef o duydugun rakam dogru olabilir cunku bende 540 diye duymustum :/
Ben 2900 olarak sormustum ama 2016da zam gelmis. Acibadem hastanelerinde dedigin gibi 10000 civariymis. Saka gibi ya insanlari soyuyorlar resmen. Doktora gittigimde bir sonraki randevum kontrol suresi icinde olabilir mi demistim bir daha muayene parasi vermemek adina, bana sadece olmaz ee bebek bu katlancaksin olsun okadar demisti. Onlar icin bu kadar kolay tabiWaaaw çok fazla ya. 540 insafsızlık. Doğum ne kadar acaba onu hiç sormadım. Ona da 10000 isterler bu gidişle.
Ben şimdi hastane ile görüştüm 55 tl dediler ikili test için. :)Ben 2900 olarak sormustum ama 2016da zam gelmis. Acibadem hastanelerinde dedigin gibi 10000 civariymis. Saka gibi ya insanlari soyuyorlar resmen. Doktora gittigimde bir sonraki randevum kontrol suresi icinde olabilir mi demistim bir daha muayene parasi vermemek adina, bana sadece olmaz ee bebek bu katlancaksin olsun okadar demisti. Onlar icin bu kadar kolay tabi
süper ya istanbuldamıydın sen canımBen şimdi hastane ile görüştüm 55 tl dediler ikili test için. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?