2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canım endişe etme içini ferah tut. İnşallah kötü birşey yoktur. Benim bir tanıdığıma kesin engelli sağlıklı bir Bebek değil almamız şart demişlerdi. Anne buna izin vermemişti sanırım hissetti ki aldırmadı. Şu an oğlu gayet sağlıklı hiç bir problemi yok. Yanılma payı çok fazla ben bunun gibi çok duydum. Doktor pek iyi bakmadı dedin ya peki yapılacak başka birşey var mıymış şu an?

Canim bende bu stresi yasayan cok duydum. Hatta 1.5 sene once kuzenimin oglu icin ayni tani konuldu ama oglu sapasaglam dogdu cok sukur. Zaten bu testler tani koymuyo sadece risk belirliyo. Sen Rabbime guven bol bol dua et

kaskast: 44678660 .!.:
Baska Biyerde bi yaptiriosun canim ikili testi
Evet ikili test uzmanlik gerektirdigi icin perinatologlar yapiyor. Beni kendi doktorum hastanedeki uzmana yonlendirdi ona yaptirdim. Sonuclar cikinca bir sonraki hafta bana gelirsin dedi. Bende onumuzdeki hafta kendi doktoruma gidicem ins.[/QUOTE]
Anladim canim hayirli sonuçlar alırsın insallah

Evet ikili test uzmanlik gerektirdigi icin perinatologlar yapiyor. Beni kendi doktorum hastanedeki uzmana yonlendirdi ona yaptirdim. Sonuclar cikinca bir sonraki hafta bana gelirsin dedi. Bende onumuzdeki hafta kendi doktoruma gidicem ins.
Anladim canim hayirli sonuçlar alırsın insallah[/QUOTE]
Amin insallahh

Ben de senin gibi düşünüyorum Cnm.doktorlar bizim bu konudaki hassasiyetimizi anlayamiyorlar bence durumu kaniksamislar artik

Evet ikili test uzmanlik gerektirdigi icin perinatologlar yapiyor. Beni kendi doktorum hastanedeki uzmana yonlendirdi ona yaptirdim. Sonuclar cikinca bir sonraki hafta bana gelirsin dedi. Bende onumuzdeki hafta kendi doktoruma gidicem ins.
Anladim canim hayirli sonuçlar alırsın insallah[/QUOTE]
Fiyatı ne canm ikili testin

Canım sen doğal yolla mi gebe kaldin yoksa tüp bebek falan mi

Peki canım özel hastaneye mi gittin? Ne kadar ödedin sorması ayıp?
Ben 20. hafta ayrıntılı ultrason için 425 tl falan duydum. Gerçekçi mi bilemiyorum.

İnsani stres yapmada üstlerine yok.devlet hastanelerinde de isteniyor mu test bu konuda bi bilginiz var mi
Evet devlet hastaneleri de yapiyor internetten randevu aliniyor ama ultrasonlari hep eski diye yorumlar okudugumdan pek guvenemedim ama detayli arastirmak lazim tabi.

Ben de senin gibi düşünüyorum Cnm.doktorlar bizim bu konudaki hassasiyetimizi anlayamiyorlar bence durumu kaniksamislar artik
Doktorlara göre ne var aldır bir daha yaparsın. Can ya içimizdeki kalbi atıyor.
Sağlam bir çocuk dünyaya getirsek ve Allah korusun engelli olsa öldürecek miyiz?
Ben daha yaptırmadım ikili test ama yaptırınca aldır yönünde baskı yaparsa doktorum değiştiririm yani.
Bu teste göre en yüksek ihtimal 1/7 imiş. Bu da her 7 çocuktan 1i demekmiş. Diğer aldırılan 6 çocuk sapasağlam oysa ki.
İnsani stres yapmada üstlerine yok.devlet hastanelerinde de isteniyor mu test bu konuda bi bilginiz var mi
Benim bildiğim tüm hastaneler istiyor.

Peki canım özel hastaneye mi gittin? Ne kadar ödedin sorması ayıp?
Ben 20. hafta ayrıntılı ultrason için 425 tl falan duydum. Gerçekçi mi bilemiyorum.
Evet ben ozelde yaptirdim, 240 tl odedik. Yaptirmadan arastirmistim en uygun tıp merkezleri yapiyormus ama hem randevu vermiyorlar hem de ac karnina gel sira bekle dediler pek guvenemedim acikcasi. Evet ayrjntili, renkli ultrason cok daha pahaliymis maalesef o duydugun rakam dogru olabilir cunku bende 540 diye duymustum :/

Waaaw çok fazla ya. 540 insafsızlık. Doğum ne kadar acaba onu hiç sormadım. Ona da 10000 isterler bu gidişle.

Waaaw çok fazla ya. 540 insafsızlık. Doğum ne kadar acaba onu hiç sormadım. Ona da 10000 isterler bu gidişle.
Ben 2900 olarak sormustum ama 2016da zam gelmis. Acibadem hastanelerinde dedigin gibi 10000 civariymis. Saka gibi ya insanlari soyuyorlar resmen. Doktora gittigimde bir sonraki randevum kontrol suresi icinde olabilir mi demistim bir daha muayene parasi vermemek adina, bana sadece olmaz ee bebek bu katlancaksin olsun okadar demisti. Onlar icin bu kadar kolay tabi

Ben şimdi hastane ile görüştüm 55 tl dediler ikili test için. :)

Günaydın kızlar.. Ben de kendi hesaplarıma göre 6. Haftanın içindeyim. Yurtdışında yaşıyorum, burada bebek 8 haftalık olmadan önce doktor randevusu verilmiyor ve bebeğinizi göremiyorsunuz. İlk randevunuzda bebeğin kalp atışlarını duyup ardından anneyi taramaya alıyorlar. Sat 28 kasım, Ben 31 aralıkta silik çizgiyle öğrendim hamileliğimi. Geç döllenme olmuş olacak ki bhcg 25 çıkmıştı. 4 ocak 151, 11 ocak 4351 çıktı ve 18 ocak(yarın) tekrar kan vereceğim labda ve inşallah düzenli artıyordur. İlk randevu günüm 28 ocak. öğrendiğimden bir ay sonra doktora gitmiş olacağım yani:)) Böyle olunca da beklemesi zor gerçekten. Belirtilerimde ara ara şiddetli olmayacak şekilde kasık ağrısı, iştah açıklığı ve yaklaşık 2 haftadır deli gibi portakal suyuna aşerme var :))) Herkese mutlu gebelikler.. İyi pazarlar.

Sanat terapisi ile doğuma psikolojik hazırlık diye ücretsiz bir etkinlik gördüm kızlar. 6 haftalıkmış. 12 şubatta başlıyor. Saatleri 14:30 ve 16:30. Çalıştığım için bana uymuyor maalesef. Çok merak ettim ben gidemiyorum belki gitmek isteyenler olur.

Eklentiler

• image.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar an itibariyle grip oldum ( bol bol mandalina yiyorum birde ıhlamur kaynatacağım şimdi. başka bir önerisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…