2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Mevmel cnm hamileligin hayirli olsun.bende tup bebek transferim 10.gunundeyim hamilelik belirtilerinde neler oldu.paylasirmisin gerci senin dogal hamilelik hayirla dunyaya gelsin ins..
Erken gebelik belirtileri adet dönemiyle aynı ya göğüs sızlaması hafif karın ağrısı o kdr benmki öyle oldu

[QUOTlal 3721, post: 44666616, member: 715383"]Mevmel cnm hamileligin hayirli olsun.bende tup bebek transferim 10.gunundeyim hamilelik belirtilerinde neler oldu.paylasirmisin gerci senin dogal hamilelik hayirla dunyaya gelsin ins..[/QUOTE]

Amin canim inşallah Allah razı olsun. Benim gogus agrilarim oldu arada kasik batmalari halsizlik.onun dışında pek belirtim yoktu ama .inşallah sen de sağlıklı bir şekilde kucağına alirsin

Cnm benim kendikimle birlikte hepimizin yavruları için dua ediyorum.rabbim korusun inşallah güzel haberler alırsın.sadece sunu biliyorum ikili testte doğruluk oranı çok düşükmüş henüz 11. Hafta çok erken.nolur şimdiden uzmemeye calis kendini de bebeğini de.

Ben Varım canım migrenim var iki gündür migrenim tutuyor mide bulantısı bi yandan baş ağrısı bi yandan napcam bilmiyorum
Can'ım migrenden bende aşırı derecede muzdaribim önceden en azından ilaç iğne bişekilde atlatıyordum ama şimdi ilaç da kullanamıyorum geberiyorum ağrıdan umarım geçer artık çünkü çok zorluyo beni günlük hayatım bitiyor resmen migren geldimi

Ben çocuğun nokta halinden 9 aya kadar olan hergununu ayrintilariyla okudum dr bile uzuntumu alamicak kotu bisey solerse nasil yuzlesicem
Canım unutmaki stres de bebeğe çok zarar verir, o yüzden kendini üzmemeye çalış. Zaten çocuğun olduktan sonra, onu büyütürken o kadar çok hata zannettiğin şey yapacaksın ki, anlayacaksın ki annelik senin de çocuğunla beraber büyüyüp olgunlaştığın bir yolculuk. Ve çocuklarımıza verebileceğimiz en güzel ders; kendini affedebilmeyi öğrenmek. Çünki hata yapmaktan korkarsa, hiçbirşeye cesaret edemez. Yani demem o ki, bilerek yapsaydın bu kötü bişey olurdu, ama olur böyle şeyler...

Seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcımız olsun. Sana bi şey tavsiye etmek istiyorum ben çok faydasını gördüm sen dé dene istersen. Pamuğu dikdörtgen şekilde kesip kolanyaliyorum sonra bir çay kaşığı kadar karabiber döküp ortadan ikiye katliyorum kare şeklinde oluyor karabiberler içerde kalıyor. Sonra onu sakaklarima koyup tülbent le başımı sıkmadan bağlıyorum biraz yakıyor ama ağrımı hep geçiriyor. Dene istersen canım. Rabbim Safi ismiyle şifa versin inşaAllah

Günaydın herkese. Benim doktor randevum bugündü ve boş gebelik olduğu kesinleşti. Maalesef salı günü kürtaj olucam. Kan sulandırıcı iğne kullandığım için daha erken alamıyorlar. Üçüncü kez kürtaj olucam. Benim için dua edin olur mu?
Rabbim sizlerin bebişlerine sağlık sıhhat versin.

canım çok geçmiş olsun inşallah rabbim bita yaşatmasın sğlıklısını versin üzülme rabbim en iyiisni bilir

Geçmiş olsun canım allah'ım bidaha göstermesin bu son olsun inşallah

Biz bugün kalp atışını dinledik ilk defa kuzumun Rabbime şükür iyiyiz, dr.a göre 6+5 sanırım dr.un söyledigi dikkate alınıyor değil mi arkadaşlar

Biz bugün kalp atışını dinledik ilk defa kuzumun Rabbime şükür iyiyiz, dr.a göre 6+5 sanırım dr.un söyledigi dikkate alınıyor değil mi arkadaşlar
Canım gözünüz aydın.Allah banada nasip etsin.Evet doktorun söylediği dikkate alınıyor..

Canım gözünüz aydın.Allah banada nasip etsin.Evet doktorun söylediği dikkate alınıyor..

Senin kontrol ne zaman canım, duyarsın yakında sende normal karından ultrasonla duyduk biz, sat hesabına göre 8+1 oldu bugün, Allahım inşallah tez zamanda sana da duyursun o harika melodiyi

evet canım doktorun söylediği ekilde gidiyoo gözü aydın insan inanamıyo dimi muhteşem bi duygu rabbim isteyen herkese yaşşatsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…