• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

İnsani stres yapmada üstlerine yok.devlet hastanelerinde de isteniyor mu test bu konuda bi bilginiz var mi
Devlet hastanelerinin de hepsi yapıyor 2 li ve 3 lü testi hatta çok önemsiyorlar bu testleri ben devlette bir doktora gittim şu gün gel testlerini yapalım dedi

Kızlar an itibariyle grip oldum :KK43:( bol bol mandalina yiyorum birde ıhlamur kaynatacağım şimdi. başka bir önerisi olan var mı :KK43:
Cnm propolis ye 1 günde ayağa kalk ben sahlikliyken de yiyiyorum hiç hasta olmuyorum çok şükür.tamamen doğal bisey arıların kovaninindan çıkarılıyor.doğal antibiyotik.balcilarda polen falan satan yerlerde bulabilirsin

kusantonyus, post: 44686594, member: 726060"]Cnm propolis ye 1 günde ayağa kalk ben sahlikliyken de yiyiyorum hiç hasta olmuyorum çok şükür.tamamen doğal bisey arıların kovaninindan çıkarılıyor.doğal antibiyotik.balcilarda polen falan satan yerlerde bulabilirsin[/QUOTE]
Hamilelikte polen yemenin bi sakıncası yok diil mi

kusantonyus, post: 44686594, member: 726060"]Cnm propolis ye 1 günde ayağa kalk ben sahlikliyken de yiyiyorum hiç hasta olmuyorum çok şükür.tamamen doğal bisey arıların kovaninindan çıkarılıyor.doğal antibiyotik.balcilarda polen falan satan yerlerde bulabilirsin
Hamilelikte polen yemenin bi sakıncası yok diil mi[/QUOTE]ben yok diye biliyorum sen yöne de arastir istersen.ayrıca polen değil propolis :)

[QUOTEsan, post: 44672805, member: 295366"]Senin kontrol ne zaman canım, duyarsın yakında sende normal karından ultrasonla duyduk biz, sat hesabına göre 8+1 oldu bugün, Allahım inşallah tez zamanda sana da duyursun o harika melodiyi[/QUOTE]
Benim kontrolum 26 sinda. 8.hafta içinde olacağım.Sanirim ozaman duymus olurum.

Günaydın kızlar.. Ben de kendi hesaplarıma göre 6. Haftanın içindeyim. Yurtdışında yaşıyorum, burada bebek 8 haftalık olmadan önce doktor randevusu verilmiyor ve bebeğinizi göremiyorsunuz. İlk randevunuzda bebeğin kalp atışlarını duyup ardından anneyi taramaya alıyorlar. Sat 28 kasım, Ben 31 aralıkta silik çizgiyle öğrendim hamileliğimi. Geç döllenme olmuş olacak ki bhcg 25 çıkmıştı. 4 ocak 151, 11 ocak 4351 çıktı ve 18 ocak(yarın) tekrar kan vereceğim labda ve inşallah düzenli artıyordur. İlk randevu günüm 28 ocak. öğrendiğimden bir ay sonra doktora gitmiş olacağım yani:)) Böyle olunca da beklemesi zor gerçekten. Belirtilerimde ara ara şiddetli olmayacak şekilde kasık ağrısı, iştah açıklığı ve yaklaşık 2 haftadır deli gibi portakal suyuna aşerme var :))) Herkese mutlu gebelikler.. İyi pazarlar.
Günaydın canım.Yurt dışında bildigim kadari ile sürekli ultrasonun bebeğe zarar verdigi için gebelik boyunca 4 kere giriliyormus.ben gebelik testi yaptigim gün gittim. Haliyle ultrasonda gozukmedi. Kanda betahcg 173 cikti.bi sonraki hafta tekrar gittim kese belli belirsiz gözüktü. Doktor 2 hafta sonra gel dedi.5+1gunluk dedi ultrasona göre.
Bende ayin 26 sinda gitcem sanırım ozaman herşey belli olur. Çünkü 8.hafta içinde olacağım.
Beklemek gerçekten çok zor. Zaman zaman okadar beklemeyip başka bir doktora gitsemmi diye düşünüyorum sonra vazgeciyorum....Senin o şansında yok.mecbur bekliyeceksin..
inşallah zaman çabuk geçer. ..

merhaba arkdaşlar hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ağda yapmıyordum korkumdan her yerde ağdadan doğuma gidenlerin hikayesini fln okudum. Jiletle idare ediyordum ama bugün canıma tak etti. Ağda en azından 1 ay dayanıyor. Jilet kısa süre dayanıyor hem de tam temiz hissetmiyoru kendimi. Bir de koca göbekli olduğumda ne yapcam diye düşündüm jiletle 3 günde bir ağdacıya gidecek halimm yok sonuçta.
Kendim ağda yapmaya karar verdim bir baktım evde ağda yok ağdacıya gittim söyledim hamile olduğumu ağda yaptıdım. Kız gayet özenli davrandı sağolsun. 5 dk da kurtardı beni, dediğine göre hamileler hep gidiyorlarmış hatta doğumdan önce geliyorlarmış. Bundan sonra her ay gitmeyi düşünüyorum.

Peki canım özel hastaneye mi gittin? Ne kadar ödedin sorması ayıp?
Ben 20. hafta ayrıntılı ultrason için 425 tl falan duydum. Gerçekçi mi bilemiyorum.

Merhaba canım 2 li test için ben de randevu aldım 27 ocağa 320 tl ödeyeceğiz istanbulda özel bir hastaneye gidiyorum.

Kızlar an itibariyle grip oldum :KK43:( bol bol mandalina yiyorum birde ıhlamur kaynatacağım şimdi. başka bir önerisi olan var mı :KK43:

Geçmiş olsun canım ıhlamuruna limon at hatta sıcak sıya limon bal yapıp içedebilirsin ama en iyi gelen şey dinlenmek sürekli yat ve mecbur kalmadıkça kendini yorma bol bol uyu. Uyuyunca dinlenince iyi geliyor iyileşiyor insan nasılsa. Boğazın yanıyorsa sirkeli su ile gargara yapabilirsin. Öksürük varsa bi bardak ılık sınav 2 çay kaşığı karbonata 1 çay kaşığı tuz ile gargara yapabilirsin.

merhaba arkdaşlar hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ağda yapmıyordum korkumdan her yerde ağdadan doğuma gidenlerin hikayesini fln okudum. Jiletle idare ediyordum ama bugün canıma tak etti. Ağda en azından 1 ay dayanıyor. Jilet kısa süre dayanıyor hem de tam temiz hissetmiyoru kendimi. Bir de koca göbekli olduğumda ne yapcam diye düşündüm jiletle 3 günde bir ağdacıya gidecek halimm yok sonuçta.
Kendim ağda yapmaya karar verdim bir baktım evde ağda yok ağdacıya gittim söyledim hamile olduğumu ağda yaptıdım. Kız gayet özenli davrandı sağolsun. 5 dk da kurtardı beni, dediğine göre hamileler hep gidiyorlarmış hatta doğumdan önce geliyorlarmış. Bundan sonra her ay gitmeyi düşünüyorum.

Aynen canım bende ağdaya gidiyorum. Küçük parçalar halinde alıyor. İyice uzamadan gidince de çok kısa sürede bitiyor.
Yalnız doğuma yakın jilet öneriyor doktorlar.

kızlar benim de vücudumda bi kırgınlık var Boğaz'larımda beyaz beyaz çıkmaya başlamış :( simdi zencefilli ballı cay yaptım içiyorum ama bakalım ise yarayacakmı bilmiyorum. Havalar yanıltıcı dikkat etmekte fayda var . İyi pazarlar :*

Hmm bizde oraya gidiyoruz ama doktor hiç konusmuyo anlatmiyo sen memnunmusun eşimi içeriye almıyo sinir oluyoruzzz

Kızlar 20. Haftada renkli ultrason bakılıyormus.bu tam olarak ne için yani bebeğe ne faydası var.bilgisi olan varsa şimdiden Tskkrler:KK15:

Hmm bizde oraya gidiyoruz ama doktor hiç konusmuyo anlatmiyo sen memnunmusun eşimi içeriye almıyo sinir oluyoruzzz
Evet geçen kese icin gittiğimiz de eşimi almadı ama yarın dicem gelsin diye yaa kalp atışını duysun sonuçta bu esimin de hakkı. Hakkaride mi oturuyosun canım nerelisin eşinin mesleği ne kaç haftalık sin çok soru sordum galiba:KK45::KK45:

Evet geçen kese icin gittiğimiz de eşimi almadı ama yarın dicem gelsin diye yaa kalp atışını duysun sonuçta bu esimin de hakkı. Hakkaride mi oturuyosun canım nerelisin eşinin mesleği ne kaç haftalık sin çok soru sordum galiba:KK45::KK45:

Evet malesef eşim burda görev yapıyo özel harekat polis 7 haftalığım kalp atışını ben duydum ama eşim duymadım malesef siz nerde oturuyosunuz

Back