2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar bende duydum kalp atışını 6+1de Allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin Allah isteyen herkese yaşatsın bu hissi
Darısı başımıza.randevumu ayın 26 'sına aldım.Ozamana kadar 7+5 olacak.hem bır an önce gıtmek ıstıyorum.hemde geç gideyim herseyi göreyim duyayım ıstıyorum.Zaman nasıl gececek bilmiyorum ama...

Darısı başımıza.randevumu ayın 26 'sına aldım.Ozamana kadar 7+5 olacak.hem bır an önce gıtmek ıstıyorum.hemde geç gideyim herseyi göreyim duyayım ıstıyorum.Zaman nasıl gececek bilmiyorum ama...
Ayın 25inede doktr beni yeniden çağırdı hem kontrol edelim hemde iğne yazarz dedi

bende yaptırsammı kararsızm canm yanlıs cıkan çok oluyomusta... dr zaten bılıyomus ense kalınlıgndan
Valla bende cok kararsiz kaldim yaptirma diyen cok oldu ama yine de ilk oldugundan sanirim yaptirmak istiyorum ama bir yandan icim icimi yiyor stresten

benım karnım belim agrıyor sızı szıı
Kesen buyuyor tatlim o yuzden. Şuan bende sadece yemek yemekden tiksinmiş gibiyim gecede belim ağriyr başka belirti yok
Herkes ne guzel diyor bense garip hiss ediyorum kendimi bebişim bu kadarmi uysal diye ..

Yarin ikili test icin randevum var kizlar inanilmaz heyecabli ve stresliyim. Dua edin hayirli haberler alayim inss
İnşAllah hayirlisi olur guzel haberlerle gel ve detay da istiyorum ileride bende yapicam çünkü inşAllah iyi olur herşey bebiş de sen de sağliklisindir inşAllah

Yarin ikili test icin randevum var kizlar inanilmaz heyecabli ve stresliyim. Dua edin hayirli haberler alayim inss

Hayırlı haberlerle gel canım. Doğruluk oranının da %60 olduğunu unutma. Ayrıntıları bekliyoruz canım ölçümün nasıl yapıldığı hakkında.

Ben çocuğun nokta halinden 9 aya kadar olan hergununu ayrintilariyla okudum dr bile uzuntumu alamicak kotu bisey solerse nasil yuzlesicem

Ben çocuğun nokta halinden 9 aya kadar olan hergununu ayrintilariyla okudum dr bile uzuntumu alamicak kotu bisey solerse nasil yuzlesicem
Canım benim kardeşim adet gecikmesi yaşamadan önce hamile olduğunu bilmeyerek hem röntgene girdi hem ilaç kullandı. Tıp fakültesinde farmakoloji dşye bir bölüme gittik araltırdılar ılınların etkisini ilaçların etkisini falan raporda adet tarihi geçmeden önce kullanılan maddeler döllenmeye etki ederse gebelik düşükle sonuçlanır. Yazıyordu. Adet gecikmesinden sonraki dönemde yani embriyo döneminde etkilenmemesi gerekiyor. Ben de hamile olduğumu bilmiyordum sigara içtim. Şimdi her şey allahtan ama kalbini ferah tut bence.

Kızlar baş ağrısııı yaşayan var mı benim sürekli başım ağrıyor öncesinde hiç böyle ağrım yoktu

Kizlar merhaba
Ayşe Öner'in Hamilelik,Dogum ve Bebek bakimi kitabini okumaya başladim.Nefes egzersizleri var orda,ben de onu yapmak istiyorum,nefes problemim var sanki biraz dengelerim,sakinleşirim diyorum.Yeliz Yeşilmen'inkini de merak ettim,zorlamadan hareket yapmayi ben de istiyorum.

Amin ins tutunur bebegim...Once kahverengi geldi sona bildigin kanama oldu.. simdi kahverengi devam edio dr kanaman var ama az biz yine de yapalim demisti kanaman yok dediyse dr yoktur. ama kan uyusmazligini soyle bi dahaki gittiginde ihmale gelmez

İnsallah canim,en basta söyledim doktora kan uyusmazligimiz var diye ama iste o leke sırasında söylemek aklıma bile gelmedi,doktor da hatirlamamistir yani.Ama bu kontrolümde özellikle söyleyecegim, inşallah tedirgin edecek bi sey yoktur.

Kızlar baş ağrısııı yaşayan var mı benim sürekli başım ağrıyor öncesinde hiç böyle ağrım yoktu
Benim de bas agrim cok oluyor,özellikle aksamları.Hamilelikte olur diyorlar ama baya agriyo.

İyi aksamlar... Bugün doktor ense kalınlığına baktı ve 3 mm üstü çıktı. Doktor pek iyi bakmadı bu duruma.benim gibi olup sağlıklı bebisi olan var mi kızlar.lütfen çok ihtiyacım var iyi haberler duymaya

Normalde kaç olması gerekiyomus cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…