- 28 Aralık 2015
- 85
- 52
- 3
- 40
Darısı başımıza.randevumu ayın 26 'sına aldım.Ozamana kadar 7+5 olacak.hem bır an önce gıtmek ıstıyorum.hemde geç gideyim herseyi göreyim duyayım ıstıyorum.Zaman nasıl gececek bilmiyorum ama...Kızlar bende duydum kalp atışını 6+1de Allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin Allah isteyen herkese yaşatsın bu hissi
Ayın 25inede doktr beni yeniden çağırdı hem kontrol edelim hemde iğne yazarz dediDarısı başımıza.randevumu ayın 26 'sına aldım.Ozamana kadar 7+5 olacak.hem bır an önce gıtmek ıstıyorum.hemde geç gideyim herseyi göreyim duyayım ıstıyorum.Zaman nasıl gececek bilmiyorum ama...
hımmm yanlş deıldır canım11 e girmısın 12 de bıtıyomus zatnAyy, inşallah yanlış sinyal değildir benimki de. 10 haftamız bitti, yine var hafif bulantı ama katlanılabilir düzeyde.
kaçıncı haftandasn canmYarin ikili test icin randevum var kizlar inanilmaz heyecabli ve stresliyim. Dua edin hayirli haberler alayim inss
12. Hafta cnmkaçıncı haftandasn canm
bende yaptırsammı kararsızm canm yanlıs cıkan çok oluyomusta... dr zaten bılıyomus ense kalınlıgndan12. Hafta cnm
Valla bende cok kararsiz kaldim yaptirma diyen cok oldu ama yine de ilk oldugundan sanirim yaptirmak istiyorum ama bir yandan icim icimi yiyor strestenbende yaptırsammı kararsızm canm yanlıs cıkan çok oluyomusta... dr zaten bılıyomus ense kalınlıgndan
Kesen buyuyor tatlim o yuzden. Şuan bende sadece yemek yemekden tiksinmiş gibiyim gecede belim ağriyr başka belirti yokbenım karnım belim agrıyor sızı szıı
İnşAllah hayirlisi olur guzel haberlerle gel ve detay da istiyorum ileride bende yapicam çünkü inşAllah iyi olur herşey bebiş de sen de sağliklisindir inşAllahYarin ikili test icin randevum var kizlar inanilmaz heyecabli ve stresliyim. Dua edin hayirli haberler alayim inss
Bende diyom niye burada etiketledi beni allah senin iyiliğini versin emi
Yarin ikili test icin randevum var kizlar inanilmaz heyecabli ve stresliyim. Dua edin hayirli haberler alayim inss
Benim aldığım kitapta adım adım gebelik diye bi kitap ziba kashef ntv yayınları. Yazıyor ki hamile olduğunuzu öğrenmeden alkol mü aldınız bir iki sefer bu bebeğinize zarar vermez yazıyor.
Ben gerçi hiç kullanmam ama yine de içini rahatlatmak için yazdım. Doktoruna da sorabilirsin istersen canım.
Benim aldığım kitapta adım adım gebelik diye bi kitap ziba kashef ntv yayınları. Yazıyor ki hamile olduğunuzu öğrenmeden alkol mü aldınız bir iki sefer bu bebeğinize zarar vermez yazıyor.
Ben gerçi hiç kullanmam ama yine de içini rahatlatmak için yazdım. Doktoruna da sorabilirsin istersen canım.
Ben çocuğun nokta halinden 9 aya kadar olan hergununu ayrintilariyla okudum dr bile uzuntumu alamicak kotu bisey solerse nasil yuzlesicemBenim aldığım kitapta adım adım gebelik diye bi kitap ziba kashef ntv yayınları. Yazıyor ki hamile olduğunuzu öğrenmeden alkol mü aldınız bir iki sefer bu bebeğinize zarar vermez yazıyor.
Canım benim kardeşim adet gecikmesi yaşamadan önce hamile olduğunu bilmeyerek hem röntgene girdi hem ilaç kullandı. Tıp fakültesinde farmakoloji dşye bir bölüme gittik araltırdılar ılınların etkisini ilaçların etkisini falan raporda adet tarihi geçmeden önce kullanılan maddeler döllenmeye etki ederse gebelik düşükle sonuçlanır. Yazıyordu. Adet gecikmesinden sonraki dönemde yani embriyo döneminde etkilenmemesi gerekiyor. Ben de hamile olduğumu bilmiyordum sigara içtim. Şimdi her şey allahtan ama kalbini ferah tut bence.Ben çocuğun nokta halinden 9 aya kadar olan hergununu ayrintilariyla okudum dr bile uzuntumu alamicak kotu bisey solerse nasil yuzlesicem
Amin ins tutunur bebegim...Once kahverengi geldi sona bildigin kanama oldu.. simdi kahverengi devam edio dr kanaman var ama az biz yine de yapalim demisti kanaman yok dediyse dr yoktur. ama kan uyusmazligini soyle bi dahaki gittiginde ihmale gelmez
Benim de bas agrim cok oluyor,özellikle aksamları.Hamilelikte olur diyorlar ama baya agriyo.Kızlar baş ağrısııı yaşayan var mı benim sürekli başım ağrıyor öncesinde hiç böyle ağrım yoktu
Ben Varım canım migrenim var iki gündür migrenim tutuyor mide bulantısı bi yandan baş ağrısı bi yandan napcam bilmiyorumKızlar baş ağrısııı yaşayan var mı benim sürekli başım ağrıyor öncesinde hiç böyle ağrım yoktu
Normalde kaç olması gerekiyomus cnmİyi aksamlar... Bugün doktor ense kalınlığına baktı ve 3 mm üstü çıktı. Doktor pek iyi bakmadı bu duruma.benim gibi olup sağlıklı bebisi olan var mi kızlar.lütfen çok ihtiyacım var iyi haberler duymaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?